ayy canım benim yaa valla takvim için çok sevinirim.şimdiden çok sağol arkadaşım...maillerini okumazmıyım hiç okudum güzelim ve o içten samimi güzelmi güzel temennilerin için çok çok teşekkür ederim.aslında daha resim var ama aktaramadım henüz bilgisayara...yalnız pastamız mükemmeldi İlaydacım sende oraya yaptırabilirsin..canım benim fırsat buldukça girip yazıcam biliyorsun evdede internet olmadığından zor oluyor..çok öpüyorum sizi prensesimide kokla benim için...
canım ne oldu ya, bir görünüp kayboldun
bulantınmı oldu yoksa yine
eee ne oldu, anlatmadın, gittiniz mi özer beye
kan tahlili falan yaptırdın mı,
gebelik takipleri için bişey dedi mi,
yani özer beye mi devam edeceksin
ilk hamilelğinde düşük yaptığın için bebek aspirini, progestan falan önerdi mi özer bey
ay bişey anlatmadan çıkmışsın hunny ya, merakta bırakma bizi :sm_confused:
fisfisfis ay canım kusura bakma anlatamadımm da annemle birlikte girdim yanına ben salıya randevu almıştım hemen onu iptal ettik giriş yaptı o gün için tahlil verdi onları yaptırdım sonuçlar için salı gidicem bakalım ne dicek bilmiyorumm inş iyidir sonuçlar. şimdilik bişey vermedi birde benim kan grubum negatif eşimin pozitif bunları filan kaydetti.gerçi düşükten sonra ne olur ne olmas aşı olmuştum kan uyuşmazlığı için..
tabiii ki özer beye devam edicemm hihoyyyt sırnaşık şey
ya normal mi bilmiyorum ama çok uyuyorummCADIARZU sabah rüyamda bile miğdem bulanıyodu çıkarıyodumm :sinifsinif:
ben öncekinde hiç bişey anlamamıştımm hiç bişey yoktu inş bunda da daha fazla olmas da geçerr :Saruboceq:
ama herşeye rağmen çok çok güsel bi duygu boshayallersmile :CüvCüv:
arkadaşlar herkes çok yoğun sanırım topiğe uğrayan yok çok gerilerde kalmış bende başa alayım dedim :)))
evet canım bu ara pek gelen giden yok.
sen nasılsın, tedaviye başladınız mı
tekrar görüşebildin mi özer beyle
ben sana özelden mesaj yazmıştım okudun mu
bir de o yöntemi dene bakalım, o şekilde fsh ını düşürenler varmış
denemekten bişey çıkmaz bence. inşallah hakkında hayırlısı olur.
hunny de gelmemiş. en son salı günü tahlil sonuçlarımı alıp
özer beye gidicem tekrar diyordu. umarım herşey yolundadır.
mafoldumben bebeğim yine düştü...mafoldumben
ptesi gece ağrım başladı sabahı tahlil sonuçları için gidecektim zaten hemen gittim saat 9-10 gibi ordaydım bekle bekle ağrılarım arttı ama kimseye bişey diyemiyosun kalabalık herkes işim acil dio özer beyin de acil işi çıkmış öğlen yoktu saat 1 buçukta geldi neyse girdim yanına ağrılar olabilir dedi ama artarsa ara dedi bende normal ağrı die üstünde durmadım meğer düşüyomuş mafoldumben neyse ordan çıktım kursuma gittim akşam eve geldim sürekli yattım ağrılar kesilmiyodu gece lavaboya gittim kan gelmiş mafoldumben girmedem çıktım hemen zübeyde hanıma gittik yolda heğ ağlıyorum yine aynısı olacak die neyse acile girdik ağlamaktan derdimi anlatamıyorum doktor hanım hemen içeri aldı ultrasonla baktı göremedi zaten sabah özer beyde görememişti kan testini tekrarlayalım demişti. kan sonuçları çıkmış çok düşük dedi 136 çıkmış düşüğü önlemek için hap verdi eczane den alıp ewe döndük saat 1 oldu. tabi uyumak mümkün değil hem ağrıdan hem moral bozukluğu zorda olsa sabahı yaptık ( çarşamba günü ) eşim işe gitmek zorundaydı annemi aradım dişçide randevusu vardı dişini çektirip gelecekti yanıma işi uzun sürüyomuş kayınvalidemi aradım daha hamileliğimden haberleri bile yoktu mafoldumben ağlayarak anlattım telefonda kadıncağız apartopar geldi ben kalkamıyorum yatıyorum hemen arkasından annemde geldi 3 dişini çekmişler konuşamıyo mafoldumben geldimi herşey üstüste geliyo...
özer bey in muaynanesini aradım ama orda yoktu ctesi burda dedi sekreteri. saat beş gibi lavaboya gittiğimde düştüğünü gördüm mafoldumben jimere gitmeye karar verdik gülün hanım kuzeniminde doktoru oluyo ve çok iyi olduğunu duydum aradık müsaitim dedi ve hemen gittik muayne ettikten sonra düştüğünü söyledi ve bazı tahliller istedi bende 3-4 gün önce yaptırdığım tahlillerimi gösterdim herşey normal görünüyo dedi sonraki gebeliğini baştan takibini yapıcas gerekirse yatarak geçireceksin dedi mafoldumben
işte arkadaşlar benim hamileliğim yine bu şekilde sonuçlandı öncekin de de 5. haftadan sonra kanamam başlamıştı 7. haftada ( 10 günlük kanamadan sonra ) düştü bu da 5. haftadan sonra kanamam başladı ve hemen sabahı düştü
Allah ım bundan sonra böyle bişey yaşatmas inş Allah kimsenin başına vermesin mafoldumben
çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum inan bana bende 3 ayımı hep ağlayarak geçirdim hep düşük tehlikesi yaşadım hep kanamam oldu sürekli yattım sadece wc için kalkıyodum yemeyi bile yatakta yedim bunun nasıl bi duygu olduğunu biliyorum her kanamadan sonra acaba düştümü diye hoppa hastaneye gidiyoduk rabbim ne verirse hayırlısını versin sadece yazmak istedim yazdıklarını görünce üzüldüm inş bidaha tekrarlanmaz
ptesi gece ağrım başladı sabahı tahlil sonuçları için gidecektim zaten hemen gittim saat 9-10 gibi ordaydım bekle bekle ağrılarım arttı ama kimseye bişey diyemiyosun kalabalık herkes işim acil dio özer beyin de acil işi çıkmış öğlen yoktu saat 1 buçukta geldi neyse girdim yanına ağrılar olabilir dedi ama artarsa ara dedi bende normal ağrı die üstünde durmadım meğer düşüyomuş mafoldumben neyse ordan çıktım kursuma gittim akşam eve geldim sürekli yattım ağrılar kesilmiyodu gece lavaboya gittim kan gelmiş mafoldumben girmedem çıktım hemen zübeyde hanıma gittik yolda heğ ağlıyorum yine aynısı olacak die neyse acile girdik ağlamaktan derdimi anlatamıyorum doktor hanım hemen içeri aldı ultrasonla baktı göremedi zaten sabah özer beyde görememişti kan testini tekrarlayalım demişti. kan sonuçları çıkmış çok düşük dedi 136 çıkmış düşüğü önlemek için hap verdi eczane den alıp ewe döndük saat 1 oldu. tabi uyumak mümkün değil hem ağrıdan hem moral bozukluğu zorda olsa sabahı yaptık ( çarşamba günü ) eşim işe gitmek zorundaydı annemi aradım dişçide randevusu vardı dişini çektirip gelecekti yanıma işi uzun sürüyomuş kayınvalidemi aradım daha hamileliğimden haberleri bile yoktu mafoldumben ağlayarak anlattım telefonda kadıncağız apartopar geldi ben kalkamıyorum yatıyorum hemen arkasından annemde geldi 3 dişini çekmişler konuşamıyo mafoldumben geldimi herşey üstüste geliyo...
özer bey in muaynanesini aradım ama orda yoktu ctesi burda dedi sekreteri. saat beş gibi lavaboya gittiğimde düştüğünü gördüm mafoldumben jimere gitmeye karar verdik gülün hanım kuzeniminde doktoru oluyo ve çok iyi olduğunu duydum aradık müsaitim dedi ve hemen gittik muayne ettikten sonra düştüğünü söyledi ve bazı tahliller istedi bende 3-4 gün önce yaptırdığım tahlillerimi gösterdim herşey normal görünüyo dedi sonraki gebeliğini baştan takibini yapıcas gerekirse yatarak geçireceksin dedi mafoldumben
işte arkadaşlar benim hamileliğim yine bu şekilde sonuçlandı öncekin de de 5. haftadan sonra kanamam başlamıştı 7. haftada ( 10 günlük kanamadan sonra ) düştü bu da 5. haftadan sonra kanamam başladı ve hemen sabahı düştü
Allah ım bundan sonra böyle bişey yaşatmas inş Allah kimsenin başına vermesin mafoldumben
evet canım bu ara pek gelen giden yok.
sen nasılsın, tedaviye başladınız mı
tekrar görüşebildin mi özer beyle
ben sana özelden mesaj yazmıştım okudun mu
bir de o yöntemi dene bakalım, o şekilde fsh ını düşürenler varmış
denemekten bişey çıkmaz bence. inşallah hakkında hayırlısı olur.
hunny de gelmemiş. en son salı günü tahlil sonuçlarımı alıp
özer beye gidicem tekrar diyordu. umarım herşey yolundadır.
selam kızlar nasılsınız
huny gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun cnm yaşayan bilir demesi kolay ama üzülme inş en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlüsünü hayırlısıyla RABBİM nasip eder
kan pıhtılaşmasına bağlı olarak düşük yapıyor olabilirsin bunu göz önünde bulundurdu mu dr
yada genetik tanı yaptırdınız mı düştüğüne mi yanarsın çektiğin acılaramı değilmi
İLAYDACIM nasılsın ne var ne yok maviş gözlü melek kızımız nasıl
TUBACIM sen nerelerdesin nasılın artık hiç görüşemez olduk önceden özelden görüşüyorduk şimdi seninde çok vaktin yok benimde
canım özer beyle tekrar görüşmedik adet görünce tahlilimi yaptırayımda sonra görüşücem mesajında geldi canım ilgin için teşekkür ederim aldım kullanmaya başladım bile hayıt ı inş. iyi gelir bakalım beklemedeyiz ama hunny de çok üzüldüm yaaa canım nasılda heyecanlanmıştı hakkında hayırlısısenağlama
sağolun arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. özer bey tahlil istemişti zaten 4 tüp kan aldılar hani guatr, troid vs bakılmış ama bi sorun bulunmamış aynı sonuçları gülin hanıma da gösterdim bi sorun görünmüyor dedi genetik tanı için de özelden yaptırılıyo die duydum ve eşimle ikimizin 1 milyara yakın tutarmış devlet karşılamıyomuş bakalım hayırlısı ne yapıcağımı da bilmiyorum ama uzun bi süre çocuk düşünmek istemiyorum artık hamile olduğuma sevineceğimi de sanmıyorum aynı şeyleri tekrar baştan yaşamaktan korkuyorum. Allah yazmıştır ama kısmet bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun... Allah kimsenin başına vermesin...
arkadaşlar merak ettiğim bişi var bu ay adetten sonra yumurta kontrolü yapıcaz demişti özer bey tabiki bunun içinde 1 ayda defalarca gitmem gerekecek acaba muayehaneye her gittiğimde bende muayene ücreti alıcakmı daha önce bunu yaptıran yada bununla ilgili bilsisi olan varsa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim