Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

he bu arada niye yeni adres aldın ki editöre mesaj gönderdiğinde düzeltiyolar ismini. yani hangi ismi istiyorsan değiştiriyolar. bilgin olsun canım.

bilmiyorudumki canım bundan sonra gerek te olmaz herhalde ya benim tanıdığım çok kişi takılıyo buraya ondan değiştirdim herşeyi bilmelerine gerek yok :))

selam kızlar, nasılsınız
1 haftadır net bağlantım yoktu
o yüzden gelemedim. herkes iyidir inşallah.

neclacım pembe olmuşsun canım, hayırlı olsun
inşallah bundan sonraki hayatın da toz pembe olur kaydirigubbakcemile5
buraya yazdıklarımızı takip edenler var evet.
ama ederlerse etsinler boşver. sonuçta utanacak bir şey yapmıyoruz
yaşadığımız acı tatlı tecrübeleri paylaşıyoruz
ben de kendimi çok deşifre etmeyi sevmiyorum topiklerde haklısın.
bazıları boy boy fotolarını koyuyorlar, ama başka bir topikte de kayınvalidesini,kayınpederini, eşini ya da çok yakın bir arkadaşını kötülüyor ya da kendisiyle ilgili çok özel bişey anlatıyor. yani herşey ortada. ben bunu yapmam yapamam yani. ama bizim burada yazdıklarımız çok hayati sırlar değil canım çok takma boşver. herkes hemen hamile kalamıyor zaten günümüzde. öyle kınayanlar, içten içe sevinenler de ya kendisinde ya kızında ya kardeşinde aynısını yaşamış ya da yaşayacaktır merak etme.

özer beyden memnun kalmana sevindim
daha önce sayfada konuştuğumuz şekilde bir yol izleyecek sanırım
hayırlısı olsun. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.
rahim filmini zübeydede çeker sanırım. daha önce yine KK dan özer beyi tavsiye ettiğim gamze vardı. pek girmiyor gerçi artık ama ona da rahim filmi çekilmişti ve zübeydede çekti diye hatırlıyorum. ama sen orayı istemezsen başka yere yönlendirebilir.
ben mesela medical park da çektirmiştim. ahmet yılmaz çekmişti. ama o zaman özer beyi tanımıyordum. doktorum başkasıydı ve çektir getir dedi sadece. hiç gel hastanede ben çekerim falan da dememişti. hatta sen dayanamazsın özel bir hastanede genel anesteziyle çektir dedi. ama ben dayandım genel anestezi olmadan çektirdim. ve doktor şok olmuştu :1shok: sen de atlatırsın merak etme.

EGE canım nerelerdesin. 1 haftadır netim yoktu sayfaya giremedim
buluşacaktık hani bu hafta. senden telefon bekledim. gelirsin diye bekledim.
neyse iznin az olunca, yapacak şey de çok olunca bana sıra gelmedi sanırım.
olsun yaza artık inşallah. doğum günü nasıl geçti merak ettim. sayfaya girince anlatırsın.

hunny sen nasılsın canım, iyileştin mi :gitme: .

mumu canım seni merak ettim bizim sayfaya mı gelmiyorsun yoksa siteye mi girmiyorsun :sm_confused:.
umarım iyisindir ve herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile

a.s.

arkadaşlarrrrrrrr merhabalarrrr ben geldimmmm..ılaydamm canımm sana yemin ederimki 1 hafta nasıl geçti anlamadım ve hiç birşeye yetişemedim..aslında gelicektim çok istemiştim sana gelmeyi ama hiç fırsatım olmadı..bu arada doğum günü partimiz umduğumuzdanda güzel çok çok çok güzel geçti.yaklaşık 35 kişi kadardık.çok güzel bir ortam vardı..resimleri henüz bilg aktaramadım aktardığım gibi sana mail atıcam canım..

tahmin ettim canım, fırsatın olsa görüşürdük neyse yaza inşallah.

partinizin güzel geçmesine çok sevindim
darısı bizlerin başına inşallah.
fotoları da atarsın birara.

pembecim zübeydede çekilmiyormuş film evet ben de sonradan öğrendim
neyse çekilen birçok yer var. sgk da karşılar bir kısmını
hakkında hayırlısı olsun canım.

pembecim zübeydede çekilmiyormuş film evet ben de sonradan öğrendim
neyse çekilen birçok yer var. sgk da karşılar bir kısmını
hakkında hayırlısı olsun canım.

EVET İLAYDA CIM BAHAR HASTANESİNDEN ALDIM BAKALIM PAZARTESİ İÇİN RANDEVUYU AMA SSK KARLILAMIYOR HİÇ BİR YER BAHAR HASTANESİNİN DOKTORUNA GİDİP DOKTOR İSTERSE OZAMAN KARŞILIYORMUŞ SADECE YAPÇAK BİŞİ DE YOK ARTIK ÇEKTİRCEZ MECBUR:Saruboceq:

ne kadar saçma ya, sonuçta bu filmi çektirmen lazım ama oradaki doktora gitmezsen sigorta karşılamıyor böyle şey olur mu ya. yani burası Türkiye olur mu olur.
yani arada çok fiyat farkı varsa sen de bir kereliğine gidip oradaki doktora muayne olsaydın keşke. muayne ücretleri düşük diye biliyorum. neyse artık randevu aldıysan çektir de kurtul bari. ama benim anlayamadığım sonuçta zaten bu filmi çeken kadın doğum doktoru olacak ve yanında bir de röntgen teknisyeni ya da radyoloji uzmanı mı ne oluyor. önce kadın doğumcu seni jinekolojik muayne ediyor yani enfeksiyonun falan var mı diye. enfeksiyon varsa çekmiyor mesela filmi. e yine oranın doktoruna muayne olmuş oluyorsun sonuçta. niye karşılamasınki sgk saçma yani. medical parka sordun mu orada karşılıyordu birkaç yıl önce şu an nasıl ama bilmiyorum. ben orada çektirmiştim ahmet yılmaz çekmişti ve gayet de başarılı geçmişti. neyse umarım seninki de iyi geçer.

pembe cim geçmiş olsun evet çok saçma ama işte

ilaydacım iyiyim ne olsun yorgunluk koşturmaca 24 saat yetmiyor artık bana

kendime vakit ayıramıyorum veee uykumdan feragat ediyorum o zamanda gözlerim yorgun oluyor

offfffffff işte dünya telaşı bizimkisi

ah ilaydacım bende aynen senin gibi düşünüyorum ama artık bir an önce çektirip kurtulayım medical e sordum cihazları arızalıymış onlarda dışarı yönlendiriyormuş allah ın izniyle pazartesi bitecek bu işte anestezili istemedim ağrı eşiğim yüksektir umarım çok ağrılı değildirde pişman olmam sonra

iyi olmana sevindim canım. epeydir gelmeyince merak ettim.
işlerin yoğun desene. Allah kolaylık versin.
ben de aynı şekilde bebekten dolayı hiçbirşeye vakit ayıramıyorum.
kendimden vazgeçtim de eve de vakit kalmıyor. sadece ilaydanın bakımı, yemeği, altı, üstü oyunu uykusu derken akşam oluyor. uyuduğunda buraya gelip sizlerle sohbet ediyorum o şekilde dinleniyorum ben de. zor yani. herkesin bir telaşı var işte kafamçokkarıştı

demek medicalin cihazı arızalıymış. yoksa orada sgk karşılardı.
neyse canım çektir de kurtul biran önce.
inşallah sonucu da iyi çıkar da iyice rahatlarsın.
benim çok canım yanmıştı ne yalan söyliyeyim.
ama benim ağrı eşiğim seninkinin tersine çok düşük
ama o ağrı ya da acı herneyse çok kısa sürüyor. yani saniyelik bişey o yüzden
çok da anlamıyorsun yani hemen olup bitiyor. basınçlı bir ilaç veriyorlar alttan sadece o zaman acıyor işte. gitmeden bir ağrı kesici içersin. bir tanede yanına al. belki orada da ağrı kesici bişey yapabilirler. bana yapmamışlardı ama bahar hast. nin sistemini bilmiyorum:sm_confused:.
bir de benim 1-2 gün kanamam olmuştu. sonraki ay da doğal yoldan hamile kalmıştım ben ama 7-8 haftalıkken düşük yapmıştım. yani rahim filmi sonrası doğal yoldan hamile kalan çok oluyor aklında olsun. inşallah sende de öyle olur canım.:Saruboceq:

canım inş. Yaa okadar çok istiyorumki artık sabırsızlanıyorum ilaç ta alıcam unutmazsam :) inş sonuçta güzel çıkarda çektiğim sıkıntıya değer

canım inş. Yaa okadar çok istiyorumki artık sabırsızlanıyorum ilaç ta alıcam unutmazsam :) inş sonuçta güzel çıkarda çektiğim sıkıntıya değer

inşallah güzel geçer canım evet 1 tane ilaç bulundur sen yanında vereliniortak
merak etme canım önce Allah sonra Özer bey sayesinde
sen de en yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah :Saruboceq:.

slm kızlarrr... hepinisin KANDİLİ MÜBAREK OLSUNN...vereliniortak
kursdan vakit bulamıyorumm fazla gelemiyorum ama ihmalde etmiyorumm :jeyyar::enbuyukkk
haftaya perşembe gününe anneme randevu aldık özer beyden yine gidices bakalımm hayırlısı kadınların derdi bitmiyorki menepoz galiba neyse bakalımm :sm_confused:
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere byy

sağol canım ya, sizlerin de kandili kutlu olsun a.s.
dün unutmuşum kutlamayı, pek gelen giden olmadığı için belki

kurs çok zamanını alıyor anlaşılan.
aman olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım .

desene aile boyu özer beye gidiyoruz :içelim:.
annen de senin gibi memnun kalır inşallah ve problemi herneyse çözülür umarım.

saol canım inş bakalım yarın sabah gidicess
canım sabah yazmıştım ama sistemde hata oldu sanırımm.neyse yine yazayımm :1rolleyes:
son regl im 1 şubat tı her ay gecikmelerim oluyo ama duramadım bu sabah test yaptım veeeeeeeeee :sm_cool: hamileyim galiba :CüvCüv: hihoyyyt ikinci çizgi silikde olsa çıktı CADIARZU
ama tam emin değilim bu yüzden yarın yine yapıcamm gelişmeleri haber veririmm yerimseniben Allah hayırlısını nasip etsin hepimizee
pembecim darısı seninde başınaa
ya emin değilim ama şimdiden heyecanlandımm :1rolleyes:

canım benim çok sevindim ya
inşallah doğrudur, silik de olsa genelde doğru çıkıyor
ben seni yine de tebrik etmek istiyorum
olmazsa yarın hastanede özer beyden rica et bir kan tahlili yazsın
gitmişken sen de yaptır tahlil o daha kesin sonuç verir
ay hadi hayırlısı, çok sevindim senin adına a.s.

pembe ne yaptı acaba ya
pzt rahim filmi çektirecekti, istirahatte sanırım
umarım iyi geçmiştir ve sonuç da güzel çıkar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…