Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

kızlarr yine benn valla bugün yazıp durucam heyecanımdan yerimde duramıyom yaaa...şu saatlerde artık bebeğin alınması gerektiğini Özer bey çok tatlı bir dille bana anlatmıştı ve benim tek sorduğum soru yaşıyacakmı demiştim.sonrada siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun demiştim ama çok soğukkanlıydım hiç heyecan falan yoktu acaba cesaret iğnesi falanmı katıyorlar seruma...şimdi seni hazırlıcaklar birazdan giricez tamammı Emel demişti tamam Özer bey demiştim bende....veee saat 10,35 şimdi benim sondamı falan takıyorlardı ameliyat önlüğümü giydiriyorlardı....inanın şu an daha bir heyecanlıyım...

vee saat 10,40 Özer bey yanımda tekrar ...Özer bey iyisin demi Emel dedi? oradaki normal doğum yapanların bağırmalarından okadar çok rahatsız olmuştumkii Özer beye hadi artık alın beni dedim.burda durdukça kötü oluyorum dedim oda acil bir sezeryan çıktı şimdi onu aldılar ameliyata o çıksın biz gircez dedi bana...son 20. dakikammm..hazır vaziyette bekliyorum....

yaaa kızlarr nerdesinizzzzz...ben şu an ameliyata gidiyorum....saat tam 11:03 te son kez saate bakıp ameliyathaneye yürüdüm...

ve şu an ameliyathanede narkozcumla sohbett ettik ve Özer bey geldiiiiiiii...haydi arkadaşlar başlıyoruz dedi ve Emelll gümmmmmmmm...gerisini hatırlamıyorum şu andan sonra............

ıŞteeeeeeeeeeeee egeeeeeeeeee............................................hoŞgeldın oĞlummmmmmmmm..ıyıkı doĞdun oĞlummmmm..hoŞgeldın hayatımızaaaaa.............11.25 egemmm herŞeyımmm ıyıkı doĞmuŞsun oĞlummmm.......

ıyıkı doĞdun oĞlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
egemmmmmmmmmmmmmmm

[/URL][/IMG]

doğum günün kutlu olsun EGE

iyiki doğdun, iyi ki varsın alkisalkisalkis

Emelcim doğum gününüzü içtenlikle kutluyorum.
EGE me sağlıklı mutlu nice yaşlar diliyorum canım a.s.

yaaa kızlarr nerdesinizzzzz...ben şu an ameliyata gidiyorum....saat tam 11:03 te son kez saate bakıp ameliyathaneye yürüdüm...

ve şu an ameliyathanede narkozcumla sohbett ettik ve Özer bey geldiiiiiiii...haydi arkadaşlar başlıyoruz dedi ve Emelll gümmmmmmmm...gerisini hatırlamıyorum şu andan sonra............

İyİkİ doĞdun oĞlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
egemmmmmmmmmmmmmmm

canım benim ya,
ne kadar dakika dakika hatırlıyorsun herşeyi
tekrar o güne gittin adeta. ben de çok duygulandım okurken inanki senağlama

sevgili doktorumuz Özer Kutlu'ya da ayrıca teşakkür etmemiz gerekli
bizi bu minik mucizelerimize kavuşturduğu için a.s.

iyiki doğdun EGE cik. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yapraknilcim nerdesin yaaaa.......valla hatırlıyorum dakika dakika çünkü yatarken tam karşımda kocaman saat vardı ona bakıp bakıp duruyordum her anı hatırlıyorum...yazarken gözyaşlarımı tutamadım valla gerçekten bambaşkaymış bunu bugün çok daha iyi anladım...ve şu an hala mışıl mışıl uyuyorum...:))) canım arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyoruz..Allah meleklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...bu heyecanlı günü sizlere yazarak sizlerle paylaşmak istedim çünkü beni en iyi anlayan sizler olacaksınız...umarım sizi sıkmamışımdır abartmamışımdır ama napayımm engel olamadım içimdeki heyecana..........

ne güzel böyle net hatırlamak
ben epidural olduğum halde ilaydanın doğumunu hatırlamıyorum malesef klava:
çok korktuğum için bana sakinleştirici bişey yapmışlardı, içim geçmiş konuşmuşum aslındaama malesef sıfır o anı hatırlamıyorum klava:

canım ne abartması ya. ne güzel anlatmışsın işte.
insanın hayatında kaç kez böyle önemli şeyler oluyor ki.
hatta bu en önemlisi, o yüzden akşama kadar anlatabilirsin.
ayrıca çok güzel paylaşmışsın, çok duygulandım.

canım benim cadı kızım birkaç gündür huysuz
geceleri de doğru dürüst uyumuyor tabi ben de öyle
o yüzden bugünlerde yorgunluk var kafamçokkarıştı
şimdi de zar zor uyuttum ve ancak öyle gelebildim.
ama her an uyanabilir ve ben de çıkmak zorunda kalabilirim.
ama EGE nin doğum günü aklımdaydı önce bu sayfaya baktım hemen.
tekrar kutluyorum doğumgününüzü
kutlama cumartesimiydi, hazırlıklar ne aşamada.
takvim işini hallettin mi.
bir ara maille yaz bana, nerede ne kadara yaptırdın.
pasta işini nasıl hallediyorsun.
bu arada doğum günü fotolarını da bir şekilde gönderirsen sevinirim vereliniortak

evet canım muaynehaneye gidicektim kısmet böyleymiş napalım sabırsızlıkla yarını bekliyorum hoş zaten yarında ne olcak ne bitçek onları söyler önümüzdeki hafta adet görünce de tahlil falan yapar yarın akşam bişi olcağı yok ama yinede heyecan işteyerimseniben

yok canım ya öyle düşünme
en azından muayne eder, vajinal ultrasonla bakıyor önce
yumurtalık ve rahim durumuna
sonra adet olduğunda ikinci ya da üçüncü günü
büyük ihtimelle tahlil için hastaneye çağıracaktır.
sgk lı isen ücret ödemezsin. horman testleri falan yapılır
gerek görürse adetin hemen bitiminde rahim filmi çektirmeni ister
tüplerinin durumunu kontrol etmek için. bazen geçirilen enfeksiyonlar ya da ateşli hastalıklar tüplere zarar verebiliyormuş. hafif bir yapışıklık bile gebe kalmayı engelleyebiliyor. ben zamanında epey araştırmıştım bu konuları da oradan biliyorum.
ama sen özer beye güven. o bu işin ustası gerçekten alkisalkisalkis

:) saoll canım dediklerini aynen yapmaya çalıştım ve daha iyiyim guclubacismile

benimde dün doğum günümdü eşim saolsun küçük bi kutlama hazırlamış çok mutlu oldum boshayallersmile

egecim ne güsel dakika dakika hatırlıyosun boshayallersmile valla hemen doğurasım geldi kaydirigubbakcemile3 ya bende istiyorummmm

şaka bi yana en az 3 ay sonra gelsin benimki kaydirigubbakcemile3

YENİ YAŞINIZ SİZLERE SAĞLIK - MUTLULUK GETİRİR İNŞ...a.s.
Tabi Allah istediğin zamanda kardeşte nasip etsin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

DAHA NİCE YAŞLAR diliyorumm...a.s.

inş iyi geçer cnm gerçi ben bu gibi durumlarda ne olur ne yapılır bilmiyorum ama kısa sürede bebeğine kavuşursun inş boshayallersmile

hihoyyythihoyyythihoyyytHOŞGELDİN EGEhihoyyythihoyyythihoyyyt

EGE şuanda evde uyuyor. annesi burda heycandan yerinde duramıyoooooor...
EGE UYAAANNNN sırnaşık şey
Emel abla herşey gönlünüzce olsunn inşallah sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum size..
14 Şubata en güzel hediye ile girdiniz geçen yıl her yılınız birbirinden güzel geçsin inşallah..
MUTLULUKLAAARRR... :)))))))

hunnycim senin de doğum günün kutlu olsun canım
iyi ki doğdun a.s.
iyileşmene de çok sevindim. kendine iyi bak.

woweep arkadaşım ege yi tanıyorsun sanırım.
sen de hoşgeldin.

kızlar benim yaramaz uyandı ben çıkıyorum görüşmek üzere

tekrar iyiki doğdun EGE a.s.

canım woweepp çok tşk ediyorummm..heyecanıma en yakın tanıklık eden sensin şu anda.canım benim seninde hayatta herşey gönlünce olsun...opuyorumnanaktan

kızlarrr woweep aramıza yeni katıldı benim iş arkadaşım ve şu anda tam tan masamda oturuyor.kendisi bekar inş. onuda en kısa zamanda evlendirip Özer beyin hastası yapıcazkaydirigubbakcemile3 hunny arkadaşım seninde doğum gününü kutluyorum yani yaşın hayırlı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…