kızlarr yine benn valla bugün yazıp durucam heyecanımdan yerimde duramıyom yaaa...şu saatlerde artık bebeğin alınması gerektiğini Özer bey çok tatlı bir dille bana anlatmıştı ve benim tek sorduğum soru yaşıyacakmı demiştim.sonrada siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun demiştim ama çok soğukkanlıydım hiç heyecan falan yoktu acaba cesaret iğnesi falanmı katıyorlar seruma...şimdi seni hazırlıcaklar birazdan giricez tamammı Emel demişti tamam Özer bey demiştim bende....veee saat 10,35 şimdi benim sondamı falan takıyorlardı ameliyat önlüğümü giydiriyorlardı....inanın şu an daha bir heyecanlıyım...
vee saat 10,40 Özer bey yanımda tekrar ...Özer bey iyisin demi Emel dedi? oradaki normal doğum yapanların bağırmalarından okadar çok rahatsız olmuştumkii Özer beye hadi artık alın beni dedim.burda durdukça kötü oluyorum dedim oda acil bir sezeryan çıktı şimdi onu aldılar ameliyata o çıksın biz gircez dedi bana...son 20. dakikammm..hazır vaziyette bekliyorum....
yaaa kızlarr nerdesinizzzzz...ben şu an ameliyata gidiyorum....saat tam 11:03 te son kez saate bakıp ameliyathaneye yürüdüm...
ve şu an ameliyathanede narkozcumla sohbett ettik ve Özer bey geldiiiiiiii...haydi arkadaşlar başlıyoruz dedi ve Emelll gümmmmmmmm...gerisini hatırlamıyorum şu andan sonra............
İŞteeeeeeeeeeeee egeeeeeeeeee............................................hoŞgeldİn oĞlummmmmmmmm..İyİkİ doĞdun oĞlummmmm..hoŞgeldİn hayatımızaaaaa.............11.25 egemmm herŞeyİmmm İyİkİ doĞmuŞsun oĞlummmm.......
İyİkİ doĞdun oĞlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
egemmmmmmmmmmmmmmm
yapraknilcim nerdesin yaaaa.......valla hatırlıyorum dakika dakika çünkü yatarken tam karşımda kocaman saat vardı ona bakıp bakıp duruyordum her anı hatırlıyorum...yazarken gözyaşlarımı tutamadım valla gerçekten bambaşkaymış bunu bugün çok daha iyi anladım...ve şu an hala mışıl mışıl uyuyorum...:))) canım arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyoruz..Allah meleklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...bu heyecanlı günü sizlere yazarak sizlerle paylaşmak istedim çünkü beni en iyi anlayan sizler olacaksınız...umarım sizi sıkmamışımdır abartmamışımdır ama napayımm engel olamadım içimdeki heyecana..........
canım sana mail attım...diğerlerinide yazayım...
canım sen muaynehaneye mi gidecektin hastaneye mi :sm_confused:
1-2 günden bişey çıkmaz canım ya. evet sen de haklısın bizler için 1 gün bile önemli
ama mutlaka önemli bişey çıkmıştır, yoksa kesinlikle keyfi bişey için ertelemez özer bey.
evet canım muaynehaneye gidicektim kısmet böyleymiş napalım sabırsızlıkla yarını bekliyorum hoş zaten yarında ne olcak ne bitçek onları söyler önümüzdeki hafta adet görünce de tahlil falan yapar yarın akşam bişi olcağı yok ama yinede heyecan işteyerimseniben
hunnyycim, çok geçmiş olsun arkadaşım ya :teselli:
üşüttün herhalde, dikkat et kendine.
neyse bak kursun da yokmuş, geri kalmayacaksın.
yat dinlen, bol bol sıvı şeyler iç. bol su, limonata, portakal suyu falan.
ıhlamur ve bitki çayları da iç. beslenmene de dikkat et cokacimcoook.
ay birden doktor gibi hissettim kendimi ya amma çok nasihat verdim kıza :roflol:
evet canım muaynehaneye gidicektim kısmet böyleymiş napalım sabırsızlıkla yarını bekliyorum hoş zaten yarında ne olcak ne bitçek onları söyler önümüzdeki hafta adet görünce de tahlil falan yapar yarın akşam bişi olcağı yok ama yinede heyecan işteyerimseniben