hihoyyythihoyyythihoyyyt HOŞGELDİN EGE hihoyyythihoyyythihoyyyt
EGE şuanda evde uyuyor. annesi burda heycandan yerinde duramıyoooooor...
EGE UYAAANNNN sırnaşık şey
Emel abla herşey gönlünüzce olsunn inşallah sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum size..
14 Şubata en güzel hediye ile girdiniz geçen yıl her yılınız birbirinden güzel geçsin inşallah..
MUTLULUKLAAARRR... :)))))))
kızlarrr woweep aramıza yeni katıldı benim iş arkadaşım ve şu anda tam tan masamda oturuyor.kendisi bekar inş. onuda en kısa zamanda evlendirip Özer beyin hastası yapıcazkaydirigubbakcemile3 hunny arkadaşım seninde doğum gününü kutluyorum yani yaşın hayırlı olsun.....
hunnycim senin de doğum günün kutlu olsun canım
iyi ki doğdun a.s.
iyileşmene de çok sevindim. kendine iyi bak.
woweep arkadaşım ege yi tanıyorsun sanırım.
sen de hoşgeldin.
kızlar benim yaramaz uyandı ben çıkıyorum görüşmek üzere
tekrar iyiki doğdun EGE a.s.
yok canım ya öyle düşünme
en azından muayne eder, vajinal ultrasonla bakıyor önce
yumurtalık ve rahim durumuna
sonra adet olduğunda ikinci ya da üçüncü günü
büyük ihtimelle tahlil için hastaneye çağıracaktır.
sgk lı isen ücret ödemezsin. horman testleri falan yapılır
gerek görürse adetin hemen bitiminde rahim filmi çektirmeni ister
tüplerinin durumunu kontrol etmek için. bazen geçirilen enfeksiyonlar ya da ateşli hastalıklar tüplere zarar verebiliyormuş. hafif bir yapışıklık bile gebe kalmayı engelleyebiliyor. ben zamanında epey araştırmıştım bu konuları da oradan biliyorum.
ama sen özer beye güven. o bu işin ustası gerçekten alkisalkisalkis[/
ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM ÖZER BEYE GÜVENıYORUM ÇÜNKÜ ÇEVREMDENDE GAYET GÜZEL ŞEYLER DUYUYORUM ONUNLA ıLGıLı BENDE ÇOKTANDIR HEP ARAŞTIRIYORUM NE OLUR NE BıTER DıYE AMA SENDE BıLGıLENDıRDıĞıN ıÇıN SAĞOLa.s.
inş iyi geçer cnm gerçi ben bu gibi durumlarda ne olur ne yapılır bilmiyorum ama kısa sürede bebeğine kavuşursun inş boshayallersmile
İnş. güzelim bende pek bilmorum ama zamanla herşeyi öğrencez. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.. senin varmı blmiyorum ama yoksa sanada versin inş.
yapraknilcim evet güzelim yaa takvimimizdede 1 yazıyor artıkk ee 2,5 ay sonrada sizin takvim değişecek...takvim dedikte bu arada sioariş ettiğim takvimlerimde geldi çok güzel olmuşşşşşşşş...
doğum günü çocuğu herşeyden habersiz ...akşam iş çıkışı gittim yine oraya olan bitenin farkında değil kendi kendi oynuyoo çığlık atıyooo..ayyy öyle tatlıydıkii içime sokasım geliyo vallaaaa....bakalım yarın ne yapıcak kalabalıkta inş. huysuzluk yapmaz...
arkadaşlar merhaba cuma akşamı gittim özer kutluya gayet güzel geçti adet görünce hormon testlerim yapılacak bitimindede rahim filmim çekilecek bakalım hayırlısıyla yanlız merak ettiğim bişi var acama rahim filmi için zübeyde hanım a mı çağırıyor aca bileniniz varsa söylerse çok sevinirim :) birde rahim duvarlarımın çok kalın olduğunu söyledi acaba bu ne oluyo bileniniz varmı acaba
hayırlısı canım bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyo alkisalkisalkis
bende buaralar pek giremiyorum haftasonu annemlerdeydim temizlikti yemekti kursdu derken gün bitiyo hiç anlamıyorumm :sm_confused:
neyse canım inş tedavin en kısa zamanda biter :Saruboceq:
yine görüşürüss canlarımm kendinize iyi bakınn vereliniortak olumunekankayizsmile
arkadaşşlar ben &NECLA& KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRDİM BİLGİNİZ OLSUN
arkadaşşlar ben &NECLA& KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRDİM BİLGİNİZ OLSUN