:enbuyukkk:
EVET SABIR ŞART CANIM AMA VALLA SABREDE SABREDE ARTIK PANİK YAPMAYA BAŞLADIM AMA ALLAH IN İZNİYLE HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ.
BENDE BÜTÜN GÜN ZATEN DOKTORA NE DESEM SORSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA O AN UNUTMAM UMARIM. PERŞEMBE SABAHTAN YAZARIOM İNŞ. BURADA NASIL GEÇTİĞİNİ İLK RENDEVUNUNkaydirigubbakcemile5
merhaba bende uzun araştırmalar sonucunda özer beyi tercih edenlerdenim umarım herşey yolunda gider geçen hafta ilk muayenemizi olduk gayet sağlıklı bi kız bebeğim olacak inşallah özer bey gayet ilgili ve anlayışlı güleryüzlü istediğimiz zaman ulaşalım die cep numarasını verdi daha önceki doktorurumuza sekreterinden ulaşıyorduk bu konuda artı puan aldı bende :))
kızlarrrr nasılsınız bakalımm, tubam,yapraknill,necla,hunny ve diğer arkadaşlar..ben çok iyiyyim ve kalbim güm gümmmm...ayy acayip heyecan sardı beni yaaaa şu cmts gecesini bir atlassam bakalım...:)))))) kızlar geçen sene bugu gün ben hastanede yatıyordummm ve 2 gün sonra doğum yapacağımdan habersiz habersiz rahat rahat gezip dolaşıyodum...haaaa birde ordaki hastalara hadi doğurmadınızmı daha valla ben doğurcam sizden önce bu gidişle deyip duruyordum..Allah söyletmiş işte...:)) harbidende ben onlardan önce doğurdum çıktım...:))ayyy o günler aklıma gelince çok duygulanıyorum ağlıyorum ben yaaaaaaa hayatta yaşanacak en güzel olaymışşş..Allah tüm hamile arkadaşlarımıza ve bebek isteyen arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar bebekler nasip etsin...Canım doktorum Özer KUTLU iyiki seni tanımışım tabi buda Tubam sayesinde oldu...çok ama çok teşekkürler hepinize....kızlar yine gelicem heyecanımı sizlerle paylaşıcam...
off yaaaa şimdi geçen sene bu günlere dönebilmekte isterdimmm...her sıkıntıya rağmen doğumum güzeldi....
off yaaaa şimdi geçen sene bu günlere dönebilmekte isterdimmm...her sıkıntıya rağmen doğumum güzeldi....
alkisalkisalkisa.s.canım tebrik ederim inan çok sevindim. Allah bebişine ve sizlere uzun uzun mutlu, sağlıklı yıllar nasip etsin.
suyun geldiği için mi sezeryan a alındın yoksa baştan beri sezeryan mıydı :uhm: orasını anlamadımm ??:sm_confused:
bak ÖZER BEY gelememiş ama takip etmiş yine alkisalkisalkis:hooray:
sen şimdi bebişinle koklaş :ecrin_bebek: ama fırsat buldukça bekleriss
Allah 2. yide en kısa zamanda nasip eder inş olumunekankayizsmile alsanaalsanasmile
Amin canım inş Allah herkesin gönlüne göre verir:Saruboceq:
:enbuyukkk::hooray:
merhaba zaraycım,
bir süredir sesin çıkmayınca tahmin ettim doğum yaptığını canım.
tebrik ediyorum seni a.s.. hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluna ve size inşallah..
demek acil oldu doğumun, özer bey yaptırmadı. olsun inşallah ikinci bebeğinin doğumuna girer artık. kim girdi doğumuna peki. nasıl geçti doğumun.
sen ve bebişin iyisiniz inşallah. fırsat bulduğunda arada yazarsın.
uzun yıllar beklemişsin ama hayırlısıyla kucağına almışsın bebeğini ne güzel.
darısı bebek sahibi olmak isteyen arkadaşların başına inşallah.
ilaydacım sağol arkadaşım evet acil olduğu için özer bey giremedi sedat yiğit diye bir doktor girdi doğuma genel anestezi oldum ama çabuk toparlandım çok şükür bebeğim şuan kollarımda hala inanamıyorum şoktayım canım tabii fırsat buldukça yazarım.:teytey:
Yapraknillll neeeeee önümüzdeki aylarmııı Allah korusun kız ne diyosun sen...yok canım arkadaşım yaa 2. yi daha düşünemem ben ancak 3 yılsonra falan allah izin verirse ayy bide bakmışın ikimiz birden aynı dönemde hamile kalmışız ne güzel olur yaaaaaa
slm kızlarrrr...
grip oldummm senağlama :bbo: 2 gündür yatıyorum. Allah dan kursdan da 2 gündür arıyolar kurs yok die öğretmenin işi varmış. bi yandan da seviniyorum derslerden kalmadığım için. gitseydim daha kötü olabilirdimm ama şimdi ewde yatıp dinleniyorum.
neyse ki bugün daha iyiyim ve ilk işim kadınlar kulübüne bakmak oldu :enbuyukkk: meğer ne çok yerinis varmış hayatımda a.s.:içelim:
myline hayırlı olsun canımm inş sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn:ecrin_bebek:
neclacım dediğin gibi inş Allah ın izniyle herşey güsel olucak, inş rahat bi hamilelik geçirirsin perşembe güsel haberlerini bekliyoruss a.s.
neyse arkadaşlar fırsat buldukça yine gelirimbenden bugünlük bu kadar yerimseniben görüşmek üzere vereliniortak
hunny arkadaşım canım çok sağol. valla ben eken doğum yaptım bebeğim ve ben ölümden dönmüşüz ama inan o an bunların farkında değildimve gerçekten herşey güzel geçti ama tabi doktorum sayesinde hiç panik telaş yapmadan bana hiç birşey hissettirmeden hoooop egecik geliverdi:)))))) sezeryan sonrasıda ayılırken falan gayet kendimde sakin sakin ayıldım iki kolumda serum takılı ve ayılırken bile hemşirenin ağzıma dilaltı hapı verdiğini hatırlıyorum Emel al bunu Emel al bunu dediğini hatırlıyorum..24 tansiyonla sezeryana girmişim ben..doğum sonrasındada ameliyat yerimde hiç ama hiç ağrım olmadı benim hatta acaba ameliyat olmadımmı falan diyede düşünmüştüm ayılırken..yani işin aslı hunny arkadaşım inşaallah sizinde çok rahat güzel geçicek doğumunuz çünkü Özer beyin hastalarısınız...allah hepinize yardımcı olsun...
yaa arkadaşlar benim muayenem cuma gününe kaldı asistanı aradı özer bey in randevu yu ertelemek için((( cumaya artık bundada vardır belki bir hayır ben bugünü zor yapmıştım birde şimdi cuma yı beklicez