Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

merhaba bende uzun araştırmalar sonucunda özer beyi tercih edenlerdenim umarım herşey yolunda gider geçen hafta ilk muayenemizi olduk gayet sağlıklı bi kız bebeğim olacak inşallah özer bey gayet ilgili ve anlayışlı güleryüzlü istediğimiz zaman ulaşalım die cep numarasını verdi daha önceki doktorurumuza sekreterinden ulaşıyorduk bu konuda artı puan aldı bende :))

mylıne çok sevindim hayırlısı olsun inş. Özer bey gerçekten çok iyi yarı yolda bırakmaz çok doğru bir seçim yapmışsın...tekrar hayırlı olsun ...

kızlarrrr nasılsınız bakalımm, tubam,yapraknill,necla,hunny ve diğer arkadaşlar..ben çok iyiyyim ve kalbim güm gümmmm...ayy acayip heyecan sardı beni yaaaa şu cmts gecesini bir atlassam bakalım...:)))))) kızlar geçen sene bugu gün ben hastanede yatıyordummm ve 2 gün sonra doğum yapacağımdan habersiz habersiz rahat rahat gezip dolaşıyodum...haaaa birde ordaki hastalara hadi doğurmadınızmı daha valla ben doğurcam sizden önce bu gidişle deyip duruyordum..Allah söyletmiş işte...:)) harbidende ben onlardan önce doğurdum çıktım...:))ayyy o günler aklıma gelince çok duygulanıyorum ağlıyorum ben yaaaaaaa hayatta yaşanacak en güzel olaymışşş..Allah tüm hamile arkadaşlarımıza ve bebek isteyen arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar bebekler nasip etsin...Canım doktorum Özer KUTLU iyiki seni tanımışım tabi buda Tubam sayesinde oldu...çok ama çok teşekkürler hepinize....kızlar yine gelicem heyecanımı sizlerle paylaşıcam...

off yaaaa şimdi geçen sene bu günlere dönebilmekte isterdimmm...her sıkıntıya rağmen doğumum güzeldi....

yok canım panik yapma bence, rahat ol.
ne kadar panik yaparsan ve stresli olursan o kadar gecikiyor
tecrübeyle sabittir klava:
daha önce hormon testleri falan yaptırmışmıydın bilmiyorum ama
büyük ihtimalle özer bey bunu sorar, yaptırmadıysan yaptırmanı isteyecektir.
eşinin sperm değerleri, varikosel olup olmadığı
senin tüplerinin durumunu incelemek açısından rahim filmi çektirip çektirmediğin gibi sorular soracaktır ve yaş durumlarınıza göre biraz daha bekle veya hemen tedaviye başlanması lazım gibi karar verecektir. yani bunlar benim düşüncelerim tabi. ben bu aşamalardan geçtiğim için az çok tahmin ediyorum ama farklı bir yorum da yapabilir.
neyse inşallah perşembe güzel haberlerle gelirsin canım. dualarım seninle.:Saruboceq:

canım evet hatırlıyorum seni.
daha önce de yazmıştın topiğe.
ne güzel sen de benim gibi kız annesi olacaksın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
muaynenizin güzel geçmesine sevindim. özer bey gerçekten ilgili bir doktordur.
senin ve bebeğinin sağlığıyla çok yakından ilgilenir. yapılması gerekenleri zamanında yapar.
egenin de dediği gibi seni yarı yolda bırakmaz yani.
evet cep numarasını da verir. istediğin zaman ara diye. arayınca da başından savmaz yani.
kısacası özer bey doğru bir tercih canım alkisalkisalkis

sağol canım bizler iyiyiz. gördüğüm kadarıyla sen de çok iyisin ve doğal olarak çok heyecanlısın, paşamın ilk doğum günü tabi alkisalkisalkis
hazırlıklar ne aşamada, takvim işini halledebildin mi?
herşey istediğin gibi olur ve çok güzel geçer inşallah doğum gününüz a.s..

canım gerçekten zor bir dönem geçirmişsin. ama çok şükür önce Allah sonra da Özer bey sayesinde mutlulukla hatırlıyorsun o dönemi. diğer topikte mecbure hala kurtulamadı o psikolojiden. yapılanları hazmedemiyor. kolay değil tabi. hamilelik çok güzel ama çok zor bir süreç gerçekten. ne güzel sen mutlu sona ulaşanlardansın. ulaşamayan çok kişi var. Allah tüm hamilelerin karşısına özer bey gibi doktor çıkarsn inşallah :Saruboceq:.

off yaaaa şimdi geçen sene bu günlere dönebilmekte isterdimmm...her sıkıntıya rağmen doğumum güzeldi....

sen niyeti bozdun kızım. ikinciyi yapacaksın önümüzdeki aylarda sana yine özer beyin yolları gözüküyor bence :1shok: buyrunnnnnnnnn

slm kızlarrrr...
grip oldummm senağlama :bbo: 2 gündür yatıyorum. Allah dan kursdan da 2 gündür arıyolar kurs yok die öğretmenin işi varmış. bi yandan da seviniyorum derslerden kalmadığım için. gitseydim daha kötü olabilirdimm ama şimdi ewde yatıp dinleniyorum.
neyse ki bugün daha iyiyim ve ilk işim kadınlar kulübüne bakmak oldu :enbuyukkk: meğer ne çok yerinis varmış hayatımda a.s.:içelim:

myline hayırlı olsun canımm inş sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn :ecrin_bebek:

neclacım dediğin gibi inş Allah ın izniyle herşey güsel olucak, inş rahat bi hamilelik geçirirsin perşembe güsel haberlerini bekliyoruss a.s.

neyse arkadaşlar fırsat buldukça yine gelirim benden bugünlük bu kadar yerimseniben görüşmek üzere vereliniortak

EGE cim ne güsell, doğumunu böye hatırlamak boshayallersmile

inş bizlerde bööle hatırlarıss

hunny arkadaşım canım çok sağol. valla ben eken doğum yaptım bebeğim ve ben ölümden dönmüşüz ama inan o an bunların farkında değildimve gerçekten herşey güzel geçti ama tabi doktorum sayesinde hiç panik telaş yapmadan bana hiç birşey hissettirmeden hoooop egecik geliverdi:)))))) sezeryan sonrasıda ayılırken falan gayet kendimde sakin sakin ayıldım iki kolumda serum takılı ve ayılırken bile hemşirenin ağzıma dilaltı hapı verdiğini hatırlıyorum Emel al bunu Emel al bunu dediğini hatırlıyorum..24 tansiyonla sezeryana girmişim ben..doğum sonrasındada ameliyat yerimde hiç ama hiç ağrım olmadı benim hatta acaba ameliyat olmadımmı falan diyede düşünmüştüm ayılırken..yani işin aslı hunny arkadaşım inşaallah sizinde çok rahat güzel geçicek doğumunuz çünkü Özer beyin hastalarısınız...allah hepinize yardımcı olsun...

Yapraknillll neeeeee önümüzdeki aylarmııı Allah korusun kız ne diyosun sen...yok canım arkadaşım yaa 2. yi daha düşünemem ben ancak 3 yılsonra falan allah izin verirse ayy bide bakmışın ikimiz birden aynı dönemde hamile kalmışız ne güzel olur yaaaaaa

hunny sağol canım darısı sana olsun inşallah suyum geldiği için değil özer beyi talimatı ile sezaryana alındım sağolsun doğuma giremesede ilgisini eksik etmedi şubat geldi hadi bakalım senden de hayırlı haberler bekliyoruz :dance:

ilaydacım sağol arkadaşım evet acil olduğu için özer bey giremedi sedat yiğit diye bir doktor girdi doğuma genel anestezi oldum ama çabuk toparlandım çok şükür bebeğim şuan kollarımda hala inanamıyorum şoktayım canım tabii fırsat buldukça yazarım.:teytey:

canım çok sevindim senin adına gerçekten.
Allah sizlere bağışlasın oğlunu , sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.

evet senin haricinde başka kişilerden de duydum
acil doğum olduğunda yetişemese de doğuma giremese de
özer bey ilgisini eksik etmiyormuş.
çok şükür benim doğumum planlı programlı oldu
ve minik prensesim özer beyin kollarına doğdu a.s.

çabuk toparlanmana da sevindim ayrıca.
bebeğinle bol bol hasret gider canım, ayrı geçirdiğin yılların acısını çıkar.
ne mutlu size, bebeğin de çok şanslı. her zaman onu çok sevecek ve ilgisini asla eksik etmeyecek bir annesi var alkisalkisalkis

olsun en azından kafanda bir tarih var yani.
niyetin var sonuçta bayanssulusmile.
Aaaa şuna bak beni de ayartıyor akannehir
birlikte hamile kalacakmışız kafamçokkarıştı
sonra özer bey bıktım artık sizden düşün yakamdan demesin kız :roflol:

hunnyycim, çok geçmiş olsun arkadaşım ya :teselli:
üşüttün herhalde, dikkat et kendine.
neyse bak kursun da yokmuş, geri kalmayacaksın.
yat dinlen, bol bol sıvı şeyler iç. bol su, limonata, portakal suyu falan.
ıhlamur ve bitki çayları da iç . beslenmene de dikkat et cokacimcoook.
ay birden doktor gibi hissettim kendimi ya amma çok nasihat verdim kıza :roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaa arkadaşlar benim muayenem cuma gününe kaldı asistanı aradı özer bey in randevu yu ertelemek için((( cumaya artık bundada vardır belki bir hayır ben bugünü zor yapmıştım birde şimdi cuma yı beklicez

canım sen muaynehaneye mi gidecektin hastaneye mi :sm_confused:
1-2 günden bişey çıkmaz canım ya. evet sen de haklısın bizler için 1 gün bile önemli
ama mutlaka önemli bişey çıkmıştır, yoksa kesinlikle keyfi bişey için ertelemez özer bey.

Kızlarrrrr işte bugün.....Tam 1 yıl önce bugün şu saatlerde ben doğumhanede yatıyordum Özer bey sürekli başımdaydı ne olacağından habersiz kollarımda serumlarla yatıyordum....etrafıma bakınıp duruyordum orda salak salak bilinçsizce bu kadınlar neden bağırıyor dercesine...:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…