merhaba arkadaşlar
haftasonu annemler geldi kardeşim geldi 3-4 gün hasret giderdik olumunekankayizsmile o yüzden giremedim ama ara ara okudum yazdıklarınızı
E.G.E. cim yeni yaşınız tekrardan hayırlı olsun,
İLAYDA cım adımlarınız uzun uzun olur inş.
kızlar siz ikincileri yaparken bana da haber verin benim de ilk olur beraber büyütürüss :sm_cool:
ACİLL
merhaba arkadaşlar bende özer kutluya gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır korunmadığımız halde hala hamile kalamadığım için sizler dr hakkında deneyimli olduğunu için soruyorum acaba gebe kalamama içinde doktor iyimidir okadar kafam karışıkki anlatamam bir an önce bir doktor bulmam gerek artık acil cvp yazarsanız sevinirim.
Yapraknilcim bakma sen bana 2. deyip duruyorum ama sanırım bende onu pek göze alamıycam bende rahatına düşkün biriyim çünkü ve Ege de sanırım çok sakin bir bebek olmuyacak..:))) canım arkadaşım valla şu yaz gelsede Özer beyin hastaları olarak buluşup tanışsak...bende çok merak ediyorum Özer bey hast. mi kalıcak yoksa muayenehanedemi?? ee peki sadece muayenehaneye gittik doğuma hastaneye gelebilecekmi acaba? üfff ne tuhaf oldu...ayyy konulara daldan dala atladımm...napayımmm zaman kısıtlı oluca herşeye cevap vermek istedim...:)) hunny arkadaşım çok teşekkür ederiz..kutlamaların için darısı sizlerin başına..biz bu topiğin abisiyiz:))))
oh ne güzel hasret gidermişsiniz. iyi gelmiştir olumunekankayizsmile.
ilayda artık yürümeye başladı teyzesi
gerçi çok düzgün bir yürüme değil ama bir yere tutunup kalktıktan sonra
3-4 metre durmaksızın ilerliyor. biraz penguen gibi biraz da sarhoşlar gibi sallana salnna ama olsun hihoyyyt. daha erken gerçi zamanla düzeltir.
Allah sağlık versin de önemli olan o.
darısı başına inşallah. hadi sen de bekleme artık başla biran önce. özer bey şubattan sonra olabilir demiş ya. vakti geldi yani kaydirigubbakcemile5
tabi hayırlısı olsun. çok da aceleye gerek yok. daha yaşın genç. stres yapma
Yapraknilcim bakma sen bana 2. deyip duruyorum ama sanırım bende onu pek göze alamıycam bende rahatına düşkün biriyim çünkü ve Ege de sanırım çok sakin bir bebek olmuyacak..:))) canım arkadaşım valla şu yaz gelsede Özer beyin hastaları olarak buluşup tanışsak...bende çok merak ediyorum Özer bey hast. mi kalıcak yoksa muayenehanedemi?? ee peki sadece muayenehaneye gittik doğuma hastaneye gelebilecekmi acaba? üfff ne tuhaf oldu...ayyy konulara daldan dala atladımm...napayımmm zaman kısıtlı oluca herşeye cevap vermek istedim...:)) hunny arkadaşım çok teşekkür ederiz..kutlamaların için darısı sizlerin başına..biz bu topiğin abisiyiz:))))
ACİLL
merhaba arkadaşlar bende özer kutluya gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır korunmadığımız halde hala hamile kalamadığım için sizler dr hakkında deneyimli olduğunu için soruyorum acaba gebe kalamama içinde doktor iyimidir okadar kafam karışıkki anlatamam bir an önce bir doktor bulmam gerek artık acil cvp yazarsanız sevinirim.
kızlar merhaba epeydir giremedim ilaydanında tahmin ettiği gibi 24 ocakda doğum yapdım ilaydacım aklıma gelen başıma geldi evde oturuken aninden suyum geldi hemen hastaneye ve tabiiyki özer bey giremedi ben gece 11 de sezaryana alındım özer bey sabah doğumhanede nöbetçiydi bana bir kaç saat daha bekliyemedin diye şaka yaptı doğumuma giremesede telefonla arayıp bilgi aldı eşimlede telenfonla görüşmüşler allahıma binşükür 11 sene sonra oğlumu önce allah sonra özer bey sayesinde kucağıma aldım
dualarım olmayan arkadaşlara sizlerde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah fırsat buldukça girmeye çalışıçam şimdilik hoşçakalın hepinizi öptüm
öncelikle hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebek verir.
bende daha önce düşük yaptım ve doktorumdan memnun kalmadım hiç ilgilenmiyordu gerçi tamam düşeceği varmış nasibi yokmuş düştü. ama o zamanlar piskolojim altüst oldu neyse hemen yeni doktor arayışlarına girdim 1 ay boyunca çevremden internetten yani heryerden araştırdım hatta liste yaptım tavsiye edilen doktorları ama ilgisiydi, muaynehanesi filan yani ayrıntılara girince hemen hemen hepsi elendi ve ÖZER Bey de karar kıldım :hooray:
önceleri illa kadın olsun derdim ama iyi yapmadığımın farkına erken vardım a.s
ilayda arkadaşımın dediği gibi riskli gebeliklerde de başarılıymış hem tüp bebek olanağıda var bence doğru adrestesin inş en kısa zamanda :CüvCüv: hamile kalırsın canım.
aramıza hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun a.s. :enbuyukkk:
kızlar merhaba epeydir giremedim ilaydanında tahmin ettiği gibi 24 ocakda doğum yapdım ilaydacım aklıma gelen başıma geldi evde oturuken aninden suyum geldi hemen hastaneye ve tabiiyki özer bey giremedi ben gece 11 de sezaryana alındım özer bey sabah doğumhanede nöbetçiydi bana bir kaç saat daha bekliyemedin diye şaka yaptı doğumuma giremesede telefonla arayıp bilgi aldı eşimlede telenfonla görüşmüşler allahıma binşükür 11 sene sonra oğlumu önce allah sonra özer bey sayesinde kucağıma aldım
dualarım olmayan arkadaşlara sizlerde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah fırsat buldukça girmeye çalışıçam şimdilik hoşçakalın hepinizi öptüm
evet canım artık karar verdim zaten çarşamba gününe randevu aldım bile yardımlarınız için çok teşekkür ederim bende bundan sonra sizinleyim :))) Allah inş. en yakın zamanda bebişte verirde bundan sonra önce allah a sonra da özer beye dua ederim çarşamba günü içinde şimdiden heyecanlanmaya başladım merak ediyorum ilk muayene ve tanışma nasıl geçecek:kedi:
ewet çok iyi geldi biraz olsun hasret giderdik olumunekankayizsmile
ayy gözümün önüne geldi de paytak paytak yürümesi boshayallersmile ne tatlıdır şimdi tombul bacakları üzerinde kaydirigubbakcemile3 popo üstü düşmeler filan tam sevmelikk sırnaşık şey
en önemlisi sağlık, sağlık olduktan sonra bakmışsın koşuyor sen yetişemiyosun peşindenAllah o günleride tez zzamanda gösterir nasip eder inşş
amin canım inş kaydirigubbakcemile5 sizde kardeş yapın ikisi birden büyür kaydirigubbakcemile3 hem benimkine arkadaş olurr olumunekankayizsmile
tabi işin şakası sizin bileceğiniz bişey olumunekankayizsmile
bende en az 3-4 ay sonra düşünüyorum kursum bitsin iş bulayım ööle iş ararkende kreşi olan iş yeri bakıcam. Allah ım inş rast getirir...
evet canım çocuk büyütmek gerçekten çok emek istiyor.hangi bebek sakin büyüdü ki şimdi 2. olsa ikisi birden büyür. enaz 5-6 sene sonra okuldu dersti derken 2. olacak aynı koşturmca en başından yani şimdi olsa dertler de aynı olur aklinialirimsmile diorum ama ben daha 1. yi yapmadım kaydirigubbakcemile3
ama ben Allah dan ikiz istiyorum alsanaalsanasmile . Allah nasip ederse tek çocuk istemem kardeş gibisi yok. şimdi düşünüyorum ( 2 kız kardeşim var ) kardeşlerim olmasa napardım die :1no2:
geçenlerde yaprak lada konuştuk havalar ısınınca buluşalım die hem bebişlerde büyümüş olurr hihoyyyt ne güsel olur...
inş özer bey in izini kaybetmeyis :1no2:
abimiz büyüyor maşşallahAllah tüm mürvetlerini göstersin bi bakşmışsın gelin almışsın kaydirigubbakcemile3 biraz zaman geniş oldu ama zaman çabuk geçio aklinialirimsmile herşey dün gibi boshayallersmile
:enbuyukkk:a.s.
öncelikle hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebek verir.
bende daha önce düşük yaptım ve doktorumdan memnun kalmadım hiç ilgilenmiyordu gerçi tamam düşeceği varmış nasibi yokmuş düştü. ama o zamanlar piskolojim altüst oldu neyse hemen yeni doktor arayışlarına girdim 1 ay boyunca çevremden internetten yani heryerden araştırdım hatta liste yaptım tavsiye edilen doktorları ama ilgisiydi, muaynehanesi filan yani ayrıntılara girince hemen hemen hepsi elendi ve ÖZER Bey de karar kıldım :hooray:
önceleri illa kadın olsun derdim ama iyi yapmadığımın farkına erken vardım a.s
ilayda arkadaşımın dediği gibi riskli gebeliklerde de başarılıymış hem tüp bebek olanağıda var bence doğru adrestesin inş en kısa zamanda :CüvCüv: hamile kalırsın canım.
aramıza hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun a.s. :enbuyukkk:
teşekkürler canım, sana da gönderirim birara yürürken çektiğim videosunu.
evet aslında kardeş çok önemli tabi paylaşmayı öğrenir, ilerde birbirlerine destek olurlar ama büyütmek ve iyi bir gelecek hazırlamak da çok önemli. yani tüm enerjini bir çocuğa yöneltip onu iyi bir şekilde yetiştirmek mi yoksa her ikisini birden 2 ye bölünüp yetiştirmek mi. bilmiyorum ya kafam çok karışık bu konuda. rahatı falan da bir kenara bıraktım da iyi bir gelecek hazırlamak adına kafam karışık açıkçası. bakalım kısmet. mavişim biraz daha büyüsün tekrar düşünürüz bu konuyu.
darısı sizlerin başına inşallah canımç
evet canım çocuk büyütmek gerçekten çok emek istiyor.
şu 3-5 tane yapanlara hayret ediyorum. zor gerçekten.
ama doğurup doğurup sokaklara atanlara da diyecek laf bulamıyorum kötükedihüso
canım havalar ısınsın biraz buluşuruz inşallah.
özer beyin izini kaybetmeyiz merak etme. nereye giderse gitsin ben bulurum sevgili doktorumu
evet canım ne kadar doğru bir karar verdiğinizi zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksınız.
bu topikte line diye bir arkadaş vardı. ilk 5-10 sayfayı okursanız görürsünüz. özer beye gidiyordu ve ilk başlarda biraz soğuk bulmuştu ve değiştirmeyi düşünüyordu. geçen gün başka bir topikte yazmış ( bursada konusunda uzman bir doktor arıyotum diye bir topikte) 15 gün kadar önce ikizleri olmuş. jimer hastanesinde özer bey yaptırmış doğumunu değiştirmemiş yani ve çok memnun kaldım iyi ki de özer bey de karar kıldım diye yazmış.
evet tüp bebek riskli gebeliklerde falan da çok iyi özer bey. ben çok memnun kalmıştım ama herkesin düşüncesi aynı olmayabilir tabi. saygı duymak lazım.
evet canım artık karar verdim zaten çarşamba gününe randevu aldım bile yardımlarınız için çok teşekkür ederim bende bundan sonra sizinleyim :))) Allah inş. en yakın zamanda bebişte verirde bundan sonra önce allah a sonra da özer beye dua ederim çarşamba günü içinde şimdiden heyecanlanmaya başladım merak ediyorum ilk muayene ve tanışma nasıl geçecek:kedi:
tamam canım bekliyorum videoyu opuyorumnanaktan
ewet kardeşin yerini hiç bişey tutmuo :umursamaz: tabiiki iyi bi gelecek şart her çocuğun yeri ayrı ama Allah verir sabrını inş...
vatana hayırlı ewlatlar yetiştirmek gerçekten büyük emek istiyo... hem masrafı da cabası 1 çocukla 2 çocuk bir olmas asla neyse Allah isteyenlere nasip etsin boshayallersmile
gerçekten yaa doğurup doğurup sokağa atanlara hayret ediyorum haberlerde izlerken içim acıyo elime bi geçirsem ööleleriniklava:
özer bey başka hastanelere gidiyomu doğum için? muaynanesine mi gitmek lazım onun için? nerde istersek orda doğum yapabiliyomuyuz? yosa jimer e mi geçmiş özer bey ?????
ay çok soru sordum galiba bilmiyorumkismile ama merak ettim sen ööle yazıncaaa
Hayırlı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruss bu çocuk işinde sabır şart zemuszemus
ne güsel topiğimiz büyüyoooo hihoyyyt
eminim güzel geçecektir heyecan yapma sormak istediklerini düşün yoksa unutursun yerimseniben
inş güsel haberlerle gelirsin canım