Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

E.G.E. cim oğlunun doğum günü şimdiden kutlu olsun. gerçekten orjinal fikirler alkisalkisalkis bizede lazım olduğunda sana danışırıs artık yerimseniben

kızlar nerdesiniz gerçekten havalar soğuk yapılacak iş yok

ama pc var hadi gelinnnnnnnnnn

selam kızlar
haftasonu kimseler olmuyor diye pek gelmiyorum ben de
ama zaten çok fazla yazan olmamış.
kar buz kış bastırdı, evet evdeyiz ama bebişten pc ye oturmaya fırsat olmuyor çok fazla

unutmadığını ve unutmayacağını biliyorum canım
ben de öyle düşünüyorum çünkü.

evet canım, birkaç yeni arkadaş geldi.
hunny ve zaray. mumu eski aslında
hem kk da hem de özer beyin çok eski hastalarından
ama sayfayı geç keşfetti sadece.
bazen farklı kişiler de gelip gidiyor.
ben elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum.
birileri yazarsa ben de yazıyorum, yazan olmazsa da yazmıyorum
biliyorsun sonra gelip sataşanlar oluyor, niye ısrarla bu sayfada yazıp duruyorsun
amacın ne falan gibisinden. sanki sadece benim doktor topiklerine yazan. hele şu sıralar iyice azalttım pc yi. çünkü benim cadı iyice yaramaz oldu, istesem de gelemiyorum. diğer doktor topiklerinde ilaydadan daha küçük bebeği olduğu halde sürekli girip yazan o kadar çok kişi var ki. ama işte canı sıkıldı sanırım arkadaşların ve gözlerine beni kestirdiler.
aman neyse boşver :dilcikar:

ay tosunumuzun doğumgününe çok az kaldı ya gerçekten.
artık 1 yaşında olacak paşamız. sayfamızın en büyüğü abisi
hepsine abilik yapacak desene. evi süslemek, takvim, slayt gösterisi falan hepsi güzel fikirler canım.benim de aklımda olsun bunlar vereliniortak
pasta konusunda ne düşünüyorsun. 1 şeklinde pasta falan yaptırmış bazı arkadaşlar. sitede gözüme çarptı birkaç kez. aslında o da güzel olur ama kalabalık olmazsa pastanın çoğu kalır. tam tersi çok kalabalık olursa da yetmeyebilir.
bursada en taze pasta uzay pastanesinde oluyormuş, üst katımızda başhemşire emeklisi bir komşum var o çok dikkat eder böyle şeylere bana da o söyledi. ertesi güne kalırsa pasta onları çocuk yurtlarına çocuk esirgeme kurumlarındaki çocuklara gönderiyorlarmış yani ben ondan duydum bilmiyorum ne derece doğru. aslında en güzeli kendin yapacaksın ama benim öyle yeteneklerim yok çok fazla. ilk doğum günü pastası da biraz özel olmalı, sıradan olmamalı yani alkisalkisalkis

ayyy canım arkadaşım çok sağolll.......

önemli değil canım ya, ne demek a.s.
takvim çok güzel olmuş
yakışmış paşama alkisalkisalkis

selam kızlar
dünden beri benden başka gelen giden olmamış
EGE cim, doğum günü hazırlıklarına mı daldın canım.

hunnycim sen gelirdin aslında hayırdır bilmiyorumkismile
umarım bir sorun yoktur.
mumu sen nerelerdesin canım :sm_confused:.
kızlar karda kayıp düşmediniz dimi
aman dikkat edin yasakkelime

kızlar benim mavişimin üstten 2 dişi daha çıktı
dün akşam farkettik. daha 10 gün önce alttan bir diş çıkarmıştı
üsttekileri bu kadar çabuk beklemiyorduk salakcinni
çok mutlu olduk tabi alkisalkisalkis :sm_cool:
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

hihoyyyt hayırlı olsun canım dişleriniss alkisalkisalkis
canım ben kursa başladım hafta içi oraya gidiyorum anca geldim daha yemek yapıcam eşimde nerdeyse gelir yani pek vaktim olmuyo ama sizi unuttum sanmayın olumunekankayizsmile :içelim: ewet bu aralar gelen pek olmamışş inş herkes iyidir çok çok öptüm kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

bu arada prenses in maşşallahı var çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasınn opuyorumnanaktan

evet canım pek gelen giden yok bu ara
ama sadece bizim topikde değil, diğer topiklerde böyle
soğuktan insanlar kabuğuna çekilde sanırım.
ben de ancak benim yaramaz uyuduğunda gelebiliyorum
çünkü çok yaramaz oldu teyzesi, büyüdükçe zapdetmek zorlaşıyor kaydirigubbakcemile

sen ne kursuna gidiyorsun canım ,
amacın her neyse inşallah başarılı olursun :Saruboceq:.

bu arada prenses in maşşallahı var çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasınn opuyorumnanaktan

sağol canım, darısı senin başına inşallah.
seninde böyle güzel kızın ve yakışıklı bir oğlun olur inşallah

merhabalarrr ben geldim...nasılsınız bakalım arkadaşlar..yapraknilcim pasta işini bende düşünüyorum 1 şeklindemi yaptırsak,egenin fotosu olan bir pastamı olsa yada üzerinde birsürü şekerlerden oyuncak olan bir pastamı olsa......muhtemelen bende Uzay past.yada kafkas düşünüyorum güzelim bakalım artık...demek üsttende diş çıkardınız ayyy çok şeker oluyolar yaaa haa unutmadan dikkat et ısırmaya başlar artık valla :)))))))))) demek benim maviş prensim bu sayfanın abisi bizden büyük yok demek allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.görüşmek üzere yine gelicem....

ewet soğuktan sanırım kimseler gelmio CADIARZU
kaydirigubbakcemile olsun geliyosun ya ,yaramazımızda iyi olsun opuyorumnanaktan

ben tekstil okumuştum ama iş yok :sm_confused: onun için bilgisayarlı kalıp kursuna gidiyorum inş işde bulurumm :Saruboceq: saol canım inş iyi derece ile bitiririm

ama seninki kadar güsel olsun boshayallersmile sırnaşık şey
ben zaten ikiz istiyorum Allahım inş ööle verir :Saruboceq: alkisalkisalkis

canım biz iyiyiz
seni bu sayfada görünce daha da iyi oluyoruz a.s.

evet canım kafkasın hatta unpanın pastaları da çok güzel oluyor
unpa bize daha yakın olduğu için biz de genelde unpadan alıyoruz :icecream:
ama tazelik açısından uzay en iyisi diye duyunca sana da söylileyim dedim
ama tabi doğum günü pastası da özel olmalı ilk yaşgünü bu çünkü
siparişle yaptırırız herhalde. resimli de güzel olur tabi :içelim:.

ay sorma canım dişler 4 oldu ve ısırmalar arttı tabi sempatiksalakcinni
bi de hala beni emiyo ve emerken de arada ısırıyor, o arada bağırırsam daha da ısırıyor
ben de yavaşça çekiyorum. 1 yaşa kadar emsin istiyorum aslında ama bu gidişle zor yani sütüm de çok fazla değil zaten bakalım artık eyvahedigeldismile.

evet canım senin maviş prensin bu sayfada abi oldu artık
biz daha 9 aylıkız teyzesi, ilkbaharda doğdu benim maviş prensesim de
Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin, nice doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inşallah.

mesleki anlamda kendini geliştirmen çok güzel canım alkisalkisalkis
inşallah herşey istediğin gibi olur, kursu da başarıyla tamamlarsın
ve güzel bir iş teklifi alırsın en kısa zamanda :Saruboceq:

canım ailenizde ikiz varsa olabilir tabi.
1 kız 1 erkek. inşallah benimkinden de daha güzel bebişlerin olur
Allah gönlüne göre versin tatlım :1hug:

amin canım inş.

ya bizim tarafta sadece babannemin iki kere ikizi olmuş ama doğduktan sonra ölmüşler. başka da kimsede yok olmamış
eşiminde halasında var enyakın gerçi saymaya kalksam çok onların tarafta bende de olur mu acaba boshayallersmile
neyse Allah hayırlı ewlatlar nasip etsin cümlemize...kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun canım
ikiz bebeklerin bakımı da epey zordur ya
yani ben 1 tanesiyle zor başa çıkıyorum kaydirigubbakcemile
ikiz anneleri ne yapıyordur bilemem
Allah yardımcıları olsun.

evet canım tek veya ikiz farketmez
önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah herkese :Saruboceq:

kızlar benim maviş prensesim bugün 1-2 adım attı ya
çok duygulandım gerçekten senağlama
uzun zamandır zaten tutunup ayağa kalkıyordu bahsetmiştim
bir süredir de kalktıktan sonra tutunmadan durmaya başladı.
sandalye veya koltuklara tutunup adımlar da atıyordu, sıralıyordu
dün ve bugün de biryere tutunmadan küçük adımlar atmaya başladı
gerçi sonra poposunun üzerine düşüyor ama olsun bu bile güzel hihoyyyt
daha erken zaten yürümesi için ama çok duygulandım işte sizlerle de paylaşmak istedim.
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

Egecim maviş prensimiz de yürüyordur artık
fotoğraflarını koy da bakalım ya büyümüştür çok

merhaba bayanlar... inanın hayırsız değilim ama felegim şaşmış durumda... oğluşum haftaya 4 aylık oluyor... ama küçük bir canavar.. kıpır kıpır.. imkanı olsa kosacak... yanından ayrıldıgım anda çığlığı basıyor.. yapısık vaziyette sürekli şekil değiştirerek geziyoruz... 1 ocak ta kardeşimlerinde 2.oğulları dünyaya geldi.. annecim genelde orada oldugu için gündüzleri evde oğluşumla yalnızım..

yaprakcım bu arada kızının adım atmasına çok sevindim.. Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşaallah..
egecim sen süpersin yaşını karşılıyor oğluşun.. bende hep oğlumun doğum gününün çok özel olması gerektiğini düşünürüm.. artık senden tavsiyeler alırız.. elif ten haberlerini alıyorum..
oğlumla büyük aşk yaşıyoruz iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum... birazcık sevgi manyağı olduk... insan ilk bebeğini kaybedince ikincisine olan sevgiyi abartıyor galiba...

Sevinç ablacım sen ne yapsan yeridir hakkındır.bırak sevgi manyağı olun...en iyisini yapıyorsun keşke bende evde olsam çalışmıyor olsamda oğlumla bütün gün koklaşsak...ileride çalışmaya başlayınca bu günlerini çok arıyacaksın bırak şimdi tadını çıkar...bizim Ege de yaramazlıklar yapmaya başladı artık istediği bir şeyi vermeyince basıyo çığlığı..doğumgünümüze az kaldı bende özel olmasını istiyorum çok ama aklımada pek bişey gelmiyor..takvim yaptırıyorum üzerinde sayfalarında Egenin resimleri olan evi süslüyeceğiz ve benim hamileliğimden başlayıp Egenin bu gününe kadar olan resimlerdende barkovizyon yapıp parti boyunca tv de slayt geçicek arkadada fon müziği Kayahan ipek acar annesi babası onu çok severmiş diye bir şarkı var o çalıcak..şimdilik aklıma gelen bunlar sizinde önerileriniz varsa yazın lütfen..çok az kaldı 10 gün..birde ben yıllık izne çıkıcam doğumgününde oğlumla 1 hafta koklaşıcam..çok öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…