yapraknilcim geldim burdayımmm...inanmıyorum demek tatlı cadı yürümeye başladıı afferin ona benim oğlanı geçti..bizimki tembel döttlü olcak teyzesi daha yürüme falan yok...:)))))) yaaa partimize katılsaydınız çok memnun olurduk evin içinde oğlumun yaşıtları olsun dolsun taşsın istiyorum...
yapraknilcim ben 2. çocuk istiyorum ama birazda sıkıyo açıkçası hem yaşadıklarımdan dolayı hemde maddi..(yeni ev aldık baya borçlandık) çünkü eğer 2. bebeği düşünürsek ben işi bırakıcam yaa bidde böyle sorun var.....ama Egeninde bir kardeşi olmasını çok istiyorum üstelik zamanda kısıtlı..en fazla 3 yıl sonra olması lazım..
hoşgeldin canım a.s.
evet teyzesi benim cadı prensesim biraz aceleci çıktı
henüz güzel bir şekilde yürümese de 3-4 metre durmaksızın yürüyor yani.
sonra poposunun üzerien düşüyor tabi biraz sarhoş yürüyüşü gibi sallana sallana,
biraz da penguen gibi ama olsun çok şeker ya, daha erken zaten :içelim:
biz de şaşırdık. cumartesi akşamı yürüdü. hatta eşim de evde değildi
ilk adımlarına ben şahit oldum yani :sm_cool:
diğer topikten arkadaşlara video gönderdim
sana da gönderirim birara.
canım sen endişe etme, ege de yakın zamanda yürür
her çocuk bir olmaz zaten, hem ege erken doğdu onun durumu özel
diğer topikte mecburenin kızı da henüz tam emeklemiyormuş da
ben de emelle senin durumun özel, sorun etme dedim.
o da hak verdi sonradan. ama çok şükür sağlıklılar ve yanınızdalar
önemli olan da bu zaten tatlım. zamanla hepsi olur vereliniortak
ya canım partiye katılmayı isterdim aslında
ama benimkinin tam diş dönemi, bi de yürüme hevesi çok fazla
durduğu yerde durrmuyor. bazen gayet sakin bazen de zır zır mızmız senağlama
o yüzden gelirim, durmaz huzursuzluk eder, egemin ilk doğumgünü gümbürtüye gitmesin.
sonra çok üzülürüm. tuba da aynı şeyleri düşünüyor.
biz birara buluşup tanışalım yine. bebişleri kaynaştıralım.
tuba da sıkıntılı bir dönem geçiriyor bebişten dolayı
o da biraz rahatlasın. baharda ya da yazın sen izne çıktığında bizbize
özer beyin hastaları olarak buluşup kaynaşırız inşallah.
alınma darılma sakın.ama ben paşamın hediyesini alıp kenara koyucamopuyorumnanaktan
tabi bebekler çocuklar olsa güzel olur. zaten gelecekler vardır. bizler de birdahaki doğumgününü birlikte kutlarız inşallah. o zaman daha da büyümüş olacaklar. uslu dururlar belki dururlar mı acaba :sm_confused:
ay canım bizde de var o ev borcu sorma mafoldumben
yaşlar da ilerledi, bi de benim senin gibi bakacak anne kayınvalide ikilisi de yok.
o yüzden çok zorlanıyorum. bunu bir büyüteyim, Allah sağlık sıhhat versin. ikinci benim için zor. gerçi özer bey 40 yaşa kadar yolu var 1 tane daha yaparsın demişti ama bilmiyorum ya. ben rahatıma düşkünüm. hiçbişeye zamanım kalmıyor. ama tabi kısmet yine de. sen yap o zaman önümüzdeki yıl. özer beyle gidip bir görüş. rahatsızlığını falan hatırlat. bir plan program yapın beraber. bi de şimdi tam gün yasası mı ne çıktı. muaynehaneler kapanacakmış. ya da devlet hst. den ayrılması gerekiyormuş doktorun. ay ne sinir. özer bey ne yapacak bakalım. kaybetmeyelim izini de. iyiydi böyle ya. daha neler çıkacak bakalım. Allah sonumuzu hayıretsin :Saruboceq: