Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

Yapraknilcim benim Ege çok tembel yürüme falan yok daha...koltuğa sandalyeye falan tutunup kalkıyor sıralıyor ama tay tay tutunmadan duramıyor henüz...senin prenses erken yürüyecek galiba:))) birde bizim ege erken doğduğu için bazı hareketler falan geç olabilirmiş....amaaan napayım geç olsun o iyi olsun gülücükleri eksik olmasında..şimdi bu 10 gün nasıl geçer yaaa....yaaa kızlarr bide ben yeni bir topik daha açtım tuba'mm özellikle seni daha çok ilgilendirir. Preeklampsi geçiripte 2. bebeği düşünen varmı diye... Şimdi diceksinizki Emel dur daha yeni doğurdun ama napayım yaaa oğlumuda kardeşsiz bırakmak istemiyorum en geç 2-3 sene sonra doğurmam lazımmmm.:)))))

ayyyy bende gelmiyom gelmiyom gelincede susmuyom..ne çok yazmışım..ee yeni arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz hamile olupta Özer beye giden varmı? ayyy o günlerimide özledim yaaa hamilelikte çok güzeldi ....hamile arkadaşlar bu günlerinizin tadını çıkarın her an ayrı bir güzellik....

Yapraknilcim ve Tuba'mm oğlumun doğumgününü şereflendirirseniz çok ama çok mutlu oluruz....

QUOTE]

Kıss bu ne acele kaydirigubbakcemile3 aman maşşallah
hihoyyyt canımm çok sevindim o zaman yaşını karşılar. :içelim: afferin ona :nazar: tab
i bide :nazar: boncuğu nazar değmesinn...
senin prenses hareketli belli aklinialirimsmile inş hayatı boyunca hep başarılı olurr :nazar:[/QUOTE]

teşekkürler teyzesi,
inşallah yaşına geldiğinde yürür dediğin gibi
çok da acelesi yok zaten, ne zaman olursa artık.
ama bugün adımlar fazlalaştı dün ikiydi bugün 3 e çıktı ya alkisalkisalkis
çok hırslı bir bebek gerçekten nazar değmesin aman :nazar:
inşallah canım hayatı boyunca hep böyle başarılı olur :Saruboceq:
darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başına inşallah a.s.

merhaba bayanlar... inanın hayırsız değilim ama felegim şaşmış durumda... oğluşum haftaya 4 aylık oluyor... ama küçük bir canavar.. kıpır kıpır.. imkanı olsa kosacak... yanından ayrıldıgım anda çığlığı basıyor.. yapısık vaziyette sürekli şekil değiştirerek geziyoruz... 1 ocak ta kardeşimlerinde 2.oğulları dünyaya geldi.. annecim genelde orada oldugu için gündüzleri evde oğluşumla yalnızım..

hoşgeldin canım,
hayırsız değilsin tabi, fırsat bulamadığını düşündüm zaten
ilk aylar çok bağımlı oluyorlar evet. ama 6. aydan sonra biraz daha kendi kendine kalabiliyor. ilk aylar ben mutfağa wc ye bile gidemiyordum zır zır ağlıyordu arkamdan senağlama, ama 5-6 aydan itibaren biraz azalıyor bu bağımlılık. benimki şimdi kendi kendine oynamaya başladı pek aramıyor beni ama bu sefer de ben bırakamıyorum. olmadık yerlere giriyor, düşüyor falan geçende kalorifer peteğine tutunup kalkarken elini yaktı yaramaz. mamasını hazırlıyordum, yanımdaydı. 2-3 saniye içinde hızla emekleyerek gitti diğer odaya. yani büyüdükçe dertleri de artıyor canım kaydirigubbakcemile. çok yaramaz oluyorlar yani. Allah sağlık versin napalım uğraşıcaz. bizim işimiz onlar şu an kaydirigubbakcemile5

kardeşinin oğlu da hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım :Saruboceq:

yaprakcım bu arada kızının adım atmasına çok sevindim.. Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşaallah..
egecim sen süpersin yaşını karşılıyor oğluşun.. bende hep oğlumun doğum gününün çok özel olması gerektiğini düşünürüm.. artık senden tavsiyeler alırız.. elif ten haberlerini alıyorum..
oğlumla büyük aşk yaşıyoruz iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum... birazcık sevgi manyağı olduk... insan ilk bebeğini kaybedince ikincisine olan sevgiyi abartıyor galiba...

teşekkürler canım, darısı başına inşallah.

evet haklısın ilk doğumgünü özel olmalı ben de bu konuda aynı fikirdeyim de inşallah uygulayabilirim :içelim: ben de emelden tavsiyeler alıyorum. bizimkine de 3 ay falan kaldı bakalım. inşallah güzel bir organizzasyon yaparız.

canım iyi yapıyorsun tabi. bebekler sevgiye çok muhtaç. ne kadar çok sevgi gösterirsen o kadar sağlıklı bireyler olurlar. şımarırlar falan diye de düşünmüyorum ben. ben de bazı zorluklar ve 1 kayıptan sonra bebeğine kavuşanlardan olduğum için ben de öyleyim Şeniz
ama benimki şu ara 4 dişiyle birden beni çok kötü ısırıyor sempatiksalakcinni

Sevinç ablacım sen ne yapsan yeridir hakkındır.bırak sevgi manyağı olun...en iyisini yapıyorsun keşke bende evde olsam çalışmıyor olsamda oğlumla bütün gün koklaşsak...ileride çalışmaya başlayınca bu günlerini çok arıyacaksın bırak şimdi tadını çıkar...bizim Ege de yaramazlıklar yapmaya başladı artık istediği bir şeyi vermeyince basıyo çığlığı..doğumgünümüze az kaldı bende özel olmasını istiyorum çok ama aklımada pek bişey gelmiyor..takvim yaptırıyorum üzerinde sayfalarında Egenin resimleri olan evi süslüyeceğiz ve benim hamileliğimden başlayıp Egenin bu gününe kadar olan resimlerdende barkovizyon yapıp parti boyunca tv de slayt geçicek arkadada fon müziği Kayahan ipek acar annesi babası onu çok severmiş diye bir şarkı var o çalıcak..şimdilik aklıma gelen bunlar sizinde önerileriniz varsa yazın lütfen..çok az kaldı 10 gün..birde ben yıllık izne çıkıcam doğumgününde oğlumla 1 hafta koklaşıcam..çok öpüyorum sizi...

organizasyon güzel canım. inşallah güzel geçecek paşamızın doğum günü.
fikirler de güzel ben de yazdım bir kenara. aklıma farklı bişeyler gelirse burdan ya da maille de yazarım sana vereliniortak
ay kayahanın o şarkısını ben de çok seviyorum, ilaydaya söylüyorum hep nini gibi.
o da çok rahatlıyor o şarkıda. ama çok duygulanıyorum ya. ağlayasım geliyor

oh ne güzel izinli olunca doğumgününe istediğin gibi hazırlanmış olacaksın
inşallah herşey istediğin gibi olur canım

Son düzenleme:
Yapraknilcim benim Ege çok tembel yürüme falan yok daha...koltuğa sandalyeye falan tutunup kalkıyor sıralıyor ama tay tay tutunmadan duramıyor henüz...senin prenses erken yürüyecek galiba:))) birde bizim ege erken doğduğu için bazı hareketler falan geç olabilirmiş....amaaan napayım geç olsun o iyi olsun gülücükleri eksik olmasında..şimdi bu 10 gün nasıl geçer yaaa....yaaa kızlarr bide ben yeni bir topik daha açtım tuba'mm özellikle seni daha çok ilgilendirir. Preeklampsi geçiripte 2. bebeği düşünen varmı diye... Şimdi diceksinizki Emel dur daha yeni doğurdun ama napayım yaaa oğlumuda kardeşsiz bırakmak istemiyorum en geç 2-3 sene sonra doğurmam lazımmmm.:)))))

olsun canım ya, acelesi yok
her çocuk aynı olmuyor zaten, tutunup kalkmaya başladıysa
adım atması da yakındır merak etme.
aman sağlıklı olsunlar da hepsi olur zamanla.
benimki bu konuda biraz meraklı ve hırslı. biz aslında tutup yürütmüyoruz.
arada yaptırıyoruz ama o kendi çok hevesli. bakalım artık ne zaman yürürse.

evet canım ege erken doğduğu için olabilir ama yine de maşallahı var yani.
tabi canım ya önemli olan sağlıklı olmaları. gerisi gelir zaten. yüzleri hep güler inşallah.

nereye açtın topiği, uludağ üniverstesi topiğini mi diyorsun.
ben yazdım oraya, özer bey duymasın dedim bir de akannehir

demek ikinci bebeği düşünüyorsun. hayırlısı olsun.
olabilir canım, neden olmasın. sen kendini hazır hissediyorsan
ege biraz daha büyüsün olabilir yani. kardeş gerekli tabi.
özer beyle de konuşursun. senin o rahatsızlığını kontrollü altında tutar. olur yani.

ben çok zorlanıyorum ege ya. o yüzden pek düşünmüyorum. Allah buna sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inşallah. yani çok yalnız büyüttüm. çoğu zaman eşim bile yanımda olamadı. ve çok yıprandığımı bunaldığımı hissediyorum o yüzden şimdilik düşünmüyorum. ama büyük konuşmak da istemem tab. kazara olursa aldırmayı da düşünmem. bakalım zaman ne gösterecek :uhm:

ayyyy bende gelmiyom gelmiyom gelincede susmuyom..ne çok yazmışım..ee yeni arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz hamile olupta Özer beye giden varmı? ayyy o günlerimide özledim yaaa hamilelikte çok güzeldi ....hamile arkadaşlar bu günlerinizin tadını çıkarın her an ayrı bir güzellik....

evet yani gelmiyorsun gelmiyorsun.
gelince de döktürmüşsün maşallah alkisalkisalkis
ara sıra da olsa gel böyle.
hamilelik güzeldi benim için de
özer beyin hastası olmak da çok güzeldi dimi ama :CüvCüv:

zaray vardı, doğum yaptı sanırım. son haftalarıydı.
hunny de özer beye gidiyor. henüz hamile değil ama
yakında olacak inşallah. hastaneye gitmiş özer bey çok ilgili davranmış
tahlil falan yaptırmış hamilelikte de özer beye devam etmeyi düşünüyor.
mumu da özer beyin çok eski hastalarından
biz de çok fanatik hastalarıyız akannehir
anladın sen onu :roflol:

Yapraknilcim ve Tuba'mm oğlumun doğumgününü şereflendirirseniz çok ama çok mutlu oluruz....

davetin için çok teşekkürler canım a.s.
gelmeyi çok isterim aslında, ama bu cadıyla gittiğim yerlerde rahat olamıyorum
durmuyor pek kaydirigubbakcemile
yani gelsek rahatsız ederiz sizleri, ama şimdiden kutluyorum paşamın doğumgününü alkisalkisalkis

SELAMLAR OLSUN HERESLERE

ben yokken yine muhannet güzelmiş

tatildeyim ama çok yorucu günler geçiriyorum sürekli aradaşlarla gezmek amannnn tadını çıkarayım haftaya tekrar okul bşlıyor

egecim bende davetin için çok teşekkür ederim... ama oğlumla çok zor bir dönem geçiriyoruz.. kişileri yabancılamaya başladı ve çok sık ağlıyor.. oğluma nazar mı değdi anlamadım.. 1.5 hft dır huyu değişti.. bende paşamızın doğum gününü şimdiden kutluyorum.. inşallah özel ve güzel bir gün geçirirsiniz...

demek ikinci bebeği düşünüyorsun. hayırlısı olsun.
olabilir canım, neden olmasın. sen kendini hazır hissediyorsan
ege biraz daha büyüsün olabilir yani. kardeş gerekli tabi.
özer beyle de konuşursun. senin o rahatsızlığını kontrollü altında tutar. olur yani.

ben çok zorlanıyorum ege ya. o yüzden pek düşünmüyorum. Allah buna sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inşallah. yani çok yalnız büyüttüm. çoğu zaman eşim bile yanımda olamadı. ve çok yıprandığımı bunaldığımı hissediyorum o yüzden şimdilik düşünmüyorum. ama büyük konuşmak da istemem tab. kazara olursa aldırmayı da düşünmem. bakalım zaman ne gösterecek :uhm:

yaprakcım bende oğlum 4 aylık olmasına ragmen senin gibi zorlanıyorum.. kendime hiç zaman ayıramıyorum.. o uyurken ev işleri yemek yapmaya çalışıyorum.. uyanıkken sürekli onunlayım.. şu an bile eşimle anlaştık o bakıyor... gündüz uykuları enfazla 1 saat oluyor uykuya tam dalamıyor.. yanında yatarsam güzel uyuyor.. 1,5 hft dır sanki canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladı.. sürekli kucak istiyor.. dr a bile götürdük.. fiziksel bişeyi yok.. sizi kullanmasına izin vermeyin dedi.. ama ne mümkün istersen ağladıgı zaman alma kucagına ama dayanamıyorum ... yani bende 2.bebeği çok istememe ragmen galiba düşünemeyecegim.. Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin ne yapalım...

SELAMLAR OLSUN HERESLERE

ben yokken yine muhannet güzelmiş

tatildeyim ama çok yorucu günler geçiriyorum sürekli aradaşlarla gezmek amannnn tadını çıkarayım haftaya tekrar okul bşlıyor

oh oh gez bakalım
bizim için de gez :eek:
bebişlerden gezemiyoruz biz
sen de bebişin gelene kadar hayatın tadını çıkar mumucum kaydirigubbakcemile5

egecim bende davetin için çok teşekkür ederim... ama oğlumla çok zor bir dönem geçiriyoruz.. kişileri yabancılamaya başladı ve çok sık ağlıyor.. oğluma nazar mı değdi anlamadım.. 1.5 hft dır huyu değişti.. bende paşamızın doğum gününü şimdiden kutluyorum.. inşallah özel ve güzel bir gün geçirirsiniz...

evet canım bebekle bir yere gitmek gerçekten çok zor.
benimki maşallah çok sıcakkanlı
ortama hemen adapte oluyor kaydirigubbakcemile2
ama ben yine de huzursuz oluyorum
acaba ağlayacak mı, acaba huzursuz mu olacak diye
bir yere gitsek de diken üstündeyim
kimseyi rahatsız etmek istemiyorum.
gerçi emelcim de bebek sahibi, içten davet etmiş
ağlasalar da sızlasalar da gayet hoş görür
ama yine de bebekle gezmek zor ya :eek:

yaprakcım bende oğlum 4 aylık olmasına ragmen senin gibi zorlanıyorum.. kendime hiç zaman ayıramıyorum.. o uyurken ev işleri yemek yapmaya çalışıyorum.. uyanıkken sürekli onunlayım.. şu an bile eşimle anlaştık o bakıyor... gündüz uykuları enfazla 1 saat oluyor uykuya tam dalamıyor.. yanında yatarsam güzel uyuyor.. 1,5 hft dır sanki canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladı.. sürekli kucak istiyor.. dr a bile götürdük.. fiziksel bişeyi yok.. sizi kullanmasına izin vermeyin dedi.. ama ne mümkün istersen ağladıgı zaman alma kucagına ama dayanamıyorum ... yani bende 2.bebeği çok istememe ragmen galiba düşünemeyecegim.. Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin ne yapalım...

ay aynen canım, bir günü bir gününe
hatta bir anı bir anına uymuyor cadının kaydirigubbakcemile
şimdi bi de benimkinin diş dönemi sempatiksalakcinni
4 tane dişimiz çıktı, 1 tane daha gelicek yakın zamanda sanırım eyvahedigeldismile

bir de 2-3 gündür yürümeye başladı teyzeleri :nazar:
darısı sizlerin başına inşallah
o yüzden devamlı peşindeyim,
düşüyor sürekli, sonra da zır zır ağlıyor senağlama
işim zor yani.
bi de ben de senin gibi yalnız büyütüyorum
eşim de yoğun çalışıyor, herşey bana bakıyor
bazen çok bunalıyorum gerçekten mafoldumben
ama yapacak bişey yok sabredicez
Allah sağlık versin onlara ve bize.
herşeyin üstesinden gelicez inşallah kaydirigubbakcemile5

seninki de daha küçük canım ya
ilayda da ilk 4-5 ay böyleydi. 6 aydan sonra biraz değişiyor
ama o zaman da dişler başlıyor, bir de hareketleniyorlar
yani her dönemleri zor bu yaramazların gamyoncuiremsu
o yüzden ikinci çocuk şimdilik benim için hayal.
ama tabi yine de büyük konuşmamak lazım.
zaman gösterecek herşeyi
hayırlısı olsun artık ne diyelim.:içelim:

2 gündür kimseler yok ya
nerelerdesiniz özer beyin hastaları
ege doğum günü hazırlıklarına mı daldın canım
bol bol foto çek. sonra da bizlere gönder.
sayfaya da yüklersin vereliniortak

kızlar zaray nerelerde ya, doğum yaptı sanırım
hayırlı olsun a.s.
hunny sen nerelerdesin canım.
hergün uğrardın aslında :sm_confused:.
mumucum da gezmelerde :eek:
tubayla ben de bebek pişpişliyoruz kaydirigubbakcemile
yani özet olarak herkes işinde gücünde opuyorumnanaktan

yapraknilcim geldim burdayımmm...inanmıyorum demek tatlı cadı yürümeye başladıı afferin ona benim oğlanı geçti..bizimki tembel döttlü olcak teyzesi daha yürüme falan yok...:)))))) yaaa partimize katılsaydınız çok memnun olurduk evin içinde oğlumun yaşıtları olsun dolsun taşsın istiyorum...

yapraknilcim ben 2. çocuk istiyorum ama birazda sıkıyo açıkçası hem yaşadıklarımdan dolayı hemde maddi..(yeni ev aldık baya borçlandık) çünkü eğer 2. bebeği düşünürsek ben işi bırakıcam yaa bidde böyle sorun var.....ama Egeninde bir kardeşi olmasını çok istiyorum üstelik zamanda kısıtlı..en fazla 3 yıl sonra olması lazım..

canım dokturum Özer Kutlu!!! size herşey için çok ama çok teşekkür ederim...................
Diğer topiklerde arkadaşların başına gelenleri okuduğumda size ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorum...ınsanın ömründeki o en önemli döneminde ve tatlı sonda bizi yalnız bırakmadığınız için size minnettarım..Hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.................

yapraknilcim geldim burdayımmm...inanmıyorum demek tatlı cadı yürümeye başladıı afferin ona benim oğlanı geçti..bizimki tembel döttlü olcak teyzesi daha yürüme falan yok...:)))))) yaaa partimize katılsaydınız çok memnun olurduk evin içinde oğlumun yaşıtları olsun dolsun taşsın istiyorum...

yapraknilcim ben 2. çocuk istiyorum ama birazda sıkıyo açıkçası hem yaşadıklarımdan dolayı hemde maddi..(yeni ev aldık baya borçlandık) çünkü eğer 2. bebeği düşünürsek ben işi bırakıcam yaa bidde böyle sorun var.....ama Egeninde bir kardeşi olmasını çok istiyorum üstelik zamanda kısıtlı..en fazla 3 yıl sonra olması lazım..

hoşgeldin canım a.s.
evet teyzesi benim cadı prensesim biraz aceleci çıktı
henüz güzel bir şekilde yürümese de 3-4 metre durmaksızın yürüyor yani.
sonra poposunun üzerien düşüyor tabi biraz sarhoş yürüyüşü gibi sallana sallana,
biraz da penguen gibi ama olsun çok şeker ya, daha erken zaten :içelim:
biz de şaşırdık. cumartesi akşamı yürüdü. hatta eşim de evde değildi
ilk adımlarına ben şahit oldum yani :sm_cool:
diğer topikten arkadaşlara video gönderdim
sana da gönderirim birara.

canım sen endişe etme, ege de yakın zamanda yürür
her çocuk bir olmaz zaten, hem ege erken doğdu onun durumu özel
diğer topikte mecburenin kızı da henüz tam emeklemiyormuş da
ben de emelle senin durumun özel, sorun etme dedim.
o da hak verdi sonradan. ama çok şükür sağlıklılar ve yanınızdalar
önemli olan da bu zaten tatlım. zamanla hepsi olur vereliniortak

ya canım partiye katılmayı isterdim aslında
ama benimkinin tam diş dönemi, bi de yürüme hevesi çok fazla
durduğu yerde durrmuyor. bazen gayet sakin bazen de zır zır mızmız senağlama
o yüzden gelirim, durmaz huzursuzluk eder, egemin ilk doğumgünü gümbürtüye gitmesin.
sonra çok üzülürüm. tuba da aynı şeyleri düşünüyor.
biz birara buluşup tanışalım yine. bebişleri kaynaştıralım.
tuba da sıkıntılı bir dönem geçiriyor bebişten dolayı
o da biraz rahatlasın. baharda ya da yazın sen izne çıktığında bizbize
özer beyin hastaları olarak buluşup kaynaşırız inşallah.
alınma darılma sakın.ama ben paşamın hediyesini alıp kenara koyucamopuyorumnanaktan
tabi bebekler çocuklar olsa güzel olur. zaten gelecekler vardır. bizler de birdahaki doğumgününü birlikte kutlarız inşallah. o zaman daha da büyümüş olacaklar. uslu dururlar belki dururlar mı acaba :sm_confused:

ay canım bizde de var o ev borcu sorma mafoldumben
yaşlar da ilerledi, bi de benim senin gibi bakacak anne kayınvalide ikilisi de yok.
o yüzden çok zorlanıyorum. bunu bir büyüteyim, Allah sağlık sıhhat versin. ikinci benim için zor. gerçi özer bey 40 yaşa kadar yolu var 1 tane daha yaparsın demişti ama bilmiyorum ya. ben rahatıma düşkünüm. hiçbişeye zamanım kalmıyor. ama tabi kısmet yine de. sen yap o zaman önümüzdeki yıl. özer beyle gidip bir görüş. rahatsızlığını falan hatırlat. bir plan program yapın beraber. bi de şimdi tam gün yasası mı ne çıktı. muaynehaneler kapanacakmış. ya da devlet hst. den ayrılması gerekiyormuş doktorun. ay ne sinir. özer bey ne yapacak bakalım. kaybetmeyelim izini de. iyiydi böyle ya. daha neler çıkacak bakalım. Allah sonumuzu hayıretsin :Saruboceq:

canım dokturum Özer Kutlu!!! size herşey için çok ama çok teşekkür ederim...................
Diğer topiklerde arkadaşların başına gelenleri okuduğumda size ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorum...İnsanın ömründeki o en önemli döneminde ve tatlı sonda bizi yalnız bırakmadığınız için size minnettarım..Hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.................

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım veda konuşması gibi yazmışsın hayrola
hangi topikte kime ne olmuş :sm_confused:

evet ya özer bey gibi bir doktor çıktığı için karşımıza
ne kadar şükretsek azdır a.s.
ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
hislerime tercüman olmuşsun :1hug:.

merhaba arkadaşlar
haftasonu annemler geldi kardeşim geldi 3-4 gün hasret giderdik olumunekankayizsmile o yüzden giremedim ama ara ara okudum yazdıklarınızı :kahve:
E.G.E. cim yeni yaşınız tekrardan hayırlı olsun,
İLAYDA cım adımlarınız uzun uzun olur inş.
kızlar siz ikincileri yaparken bana da haber verin benim de ilk olur beraber büyütürüss :sm_cool:

X