bursa medikal park ta ahmet yılmazda doğum yapacakların düşünceleri

sezremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
58
18
şuan için 33 haftalık hamileyim hayırlısıyla doğumumu medikalde ahmet beyde yapacağım doktorumdan çok menunum
kesinlikle bilgili tecrübeli birisi gözüm kapalı kendimi de bebeğimide emanet edebiliyorum
sakin bir yapısı var hangi durum olursa olsun tane tane açıklıyor içini rahatlayana kadar anlatıyor
herşeyi zamanında yapıyor ihmal ettiği geçiktirdiği bir durum yok
hani klasik derler ya bunu hiç beklemiyorduk diye aksi bir durum olunca
randevuyu beklerken genelde hastalarda memnun
niye bu kadar anlattım derseniz
ben ilk bebeğimi kaybettim sonra başka şehirdeydim çok doktor aradım çok sorunlar yaşadım taki doktorumla tanışna kadar
Allah hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
kimseyi evlatsız bırakmasın evladıyla sınav yapmasın
normal yada sezeryan mi olacağım bilmiyorum
şuan için bir aksilik yok umarım son ana kadar herşey yolunda giderde normal doğum olur
hastane çantamı hazırladım
hastaneyle görüşeceğim bu haftasonu da gittiğimde
hastaneden neler veriliyor yada neler isteniyor ücreti ne kadar yanlış hatırlamıyorsam normal 1400 sezeryan 1900 demişlerdi ilk başlarda sorduğumuzda ödeme de peşinde oluyor kredi kartına taksitte yapıyorlarmış
herhangi bir durum olursa yeni doğan yoğun bakımında filan bebek kalırsa devlet karşılıyormuş emekli sandığına bağlıyım

merak ettim daha önce burada doğum yapanlar varmı
tavsiyeleriniz var mı
odada imkanlar hemşirelerin tavrı filan nasıl
bebek için özellikle dikkat etmem gereken neler var

çantamıza koyduklarım
bebeğim için
1hastane çıkışı
2tane içine giyilen ince beyaz içlik zıbın seti
1ayaklı zıbın çıtçıtlı üst
1ayaksız takım
10 tane bez ıslak mendil,organik pamuktan olan ıslak mendil, alt açma ,bepanten
hastane çıkışındaki ince battaniyesi,pazen battaniye , birde önden fermuarlı kalın polar battaniye

kendim için 2tane pijama önden yarıya kadar düğmeli
3er çorap atlet kilot 1 patik toka
1uzun sabahlık
bolca ped
eşortman takımı çıkış için

eksik ne kalmış acaba
göğüs kremi alacağım çatlak olmaması için hatta onu bu haftalardan başlayacağım kullanmaya
biberon emzik alsam mı bilemedim

ama onun içinde bardak kaşık koydum daha önce ablamda öyle mama vermiştik

Benim bir arkadaşım o doktorda sezaryen olmuştu sanırım çok iyi olduğunu söyledi bana tavsiye etti ama ben bayan doktor tercih ettim cekirge dorukta sühendan hanıma gideceğim.iki kez başka doktora gittim ama pek memnun kalmadım. Doğum cantasi hakkında pek bilgim yok canım zira 8 haftalık hamleyim hiç tecrübeli değilim. Ama herşeyin hazır gibi. Allah yardımcın olsun

zübeyde hanımdayken sihendama bende gitmiştim ama çok ters davranmıştı
sorularıma bir türlü tatmin edici cevap vermemişti
çok fazla hastası vardı baştaan savma davrandı
herkeste farklı etki bırakabilir ama benim moralimi çok bozmuştu

2009 temmuz ayinda medikal parkta dogum yaptim ve doktorum Ahmet beydi.normal dogum yaptım.sogukkanli ve bilgili olusu size güven veriyor dogumum sikintisiz gecti kisa bir süre sonrs kizimi kollarima aldım.Doguma giderken hemşire bana bebek şampuani getirdinizmi diye sordu ve ben 2 koca çantayla gitmeme rağmen şampuan goturmek aklima gelmemişti. Dogum sonrası 2 kisilik odada kalmıştim sadece oda da basks bir hasta ile bulunmaktan hoşnut olmamistim çünkü siz dogum yapmissiniz ve bebeginiz var yan tarafa dondugunuzde inleyen ağrılar ceken dogumla alakasiz başka bir insan var .zaten dogum basli başına bir travma birde bunlar sinir bozucu olabiliyor.ayrica dogum sonrasi cok usuyor insan temmuzda tir tir titredigimi hatirliyorum saglikla alirsin inşallah yavrunu.

odada iki kişi kalındıgını bilmiyordum dediğin gibi haklısın
hepsinin tek tek sormalıyım
bebek şampuanı ilk kez duydum genelde bebekler hep ilk evde yıkanır diye bilirim
başka ne sorsam ki
birde bunları kime soracağım
ben doğum yapanların yatan hasta katındaki o an kim varsa ona sormayı düşünüyorum

Ben 18 haftalık hamileyim. Bursa medicalpark Dr.Ahmet Yılmaza gidiyorum. Doktorumdanda çok memnunum.Şuana kadar herşey iyi doktorum ultrasonda herşeyin iyi olduğunu söylüyor 2li tarama testimde iyi çıktı. sorum şu cumartesi günü 4lü tarama testimin sonucunu aldım ve azda olsa risk olduğunu söyledi Ahmet bey istersem amniyosentez yaptırabilirsin kesin sonuç alırsın dedi. bende kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakta. yaptırdıktan sonra düşük ihtimali oluyormuş. bilgisi olan var mı bana yardımcı olurmusunuz sizce yaptırmalımıyım.

mrb canım mayıs ayında Ahmet beyde sezeryanla doğum yaptım hersey cok guzeldı hastane calısanlar hemşireler ılgi guzeldı
odalar ıkı kişilik doğum katında özel oda yok ama ıstersen başka katta özel oda tutabilirsin ben iki kişilik oda tutmuştum daha rahat oldu şampuan falan istemediler esim kameraya çekmiş yıkanırken dalin dökmüşler kızımı yıkıyorlardı ayrıca hastane çantana bence biberon koymaşlısın benim sutum gelmedi hemşire biberonu istedi mama yapıp getirdi cok ilgilendiler
Ahmet bey ikinci gün gelip sezeryan kesigindeki bandı çıkardı bi sprey sıkıp pansuman yaptı 1hafta sonra kontrole cagırdı 1750 tlye genel anestezi oldum 2 gece kaldım sormak istedgin olursa cevaplarım hayırlı dogumlar

benimde 4lü tarama riskli cıktı bende yaptırdım amniyosentez hiç bi sorun yasamadım öneriyorsa yaptır için rahatlar

merhabalar..ben de ahmet beye devam ediyorum..10 mayısta sezeryan görünüyor benim de..sizin hastane süreciniz nasıl geçti ben onu çok merak ediyorum?? ameliyat kısmı ne kadar sürdü?? sonrasında ayağa kalkmanız?? bir de 2 gün kalmışsınız..sizin tercihiniz miydi yoksa doktorun mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…