Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

bu arada kocacımı bekliyorum alışverişe gidicez.cmts çalışmıyor kendisi ama dokuma bölümü çalışınca arızaya yada kontrol etmeye gidiyo.hala gelmediiiiiiiii.-tatlicadiarzu-işe başlıycam ya kıyafet alıcaz hiç bişey olmuyo.dışarı pek çıkmadığım için birkaç parça şeyle idare ediyodum.zayıflarım diye almadım doğumdan sonra pek kıyafet ama tık yok bende.zayıflamadım.:1no2:

kızlarrrr son 1 gün kaldıııı çok heyecanlıyımhihoyyyt meleğim geliyorr.9 ay ne çabuk geçti ya insan bazen hiç bitmicek sanıyor ama sayılın gün geçiyor.

kızlarrrr son 1 gün kaldıııı çok heyecanlıyımhihoyyyt meleğim geliyorr.9 ay ne çabuk geçti ya insan bazen hiç bitmicek sanıyor ama sayılın gün geçiyor.

ahyatucum inan bende senin kadar heycanlıyım.son bi gün göbişinin tadını çıkar canım.sonra bebişin kucağında olucak hayırlısıyla.seninle birlikte burda bizde şafak saydık.güzel haberlerini bekliyoruz canıma.s.

ahyatucum inan bende senin kadar heycanlıyım.son bi gün göbişinin tadını çıkar canım.sonra bebişin kucağında olucak hayırlısıyla.seninle birlikte burda bizde şafak saydık.güzel haberlerini bekliyoruz canıma.s.

heyecan dorukta göbekli halimin son günü bir daha sanırım kendimi bu şekilde göremem.yarını için sabırsızlanıyorum 9 aydır beklediğim meleğimi kucağıma alacağım kısmetse.ewet valla 9 aylık serüveni burda arkadaşlarla muhabette gün sayarak gerekirse bilgi alarak beraber geçirdik.

kızlarr dua edin benim içinnnnnn.hakkınızı helal edin.
dualarım seninle canım:Saruboceq:.hakkım varsa helal olsun sende helal et canım.ayyyy veda konuşması gibi oldu yaa.bebeğini kucağına almaya saatler kaldı hyatım.birsüre buraya giremezsin herhalde kendine ve kuzucuklarına iyi bak.toparlandığında biraz kendine geldiğinde görüşmek üzereopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

selam hanım hanımcıklarr....
ayyy yeni bebişimiz şuan annesinin kollları arasında olmalı keşke gerçek ismini bilseydikte en azından arayıp bi sürpriz yapaydık bilen varsa özelden yazsın da arayalım bari minik kızımız ahyatumuz nasılmış bi öğrenelim.

selam hanım hanımcıklarr....
ayyy yeni bebişimiz şuan annesinin kollları arasında olmalı keşke gerçek ismini bilseydikte en azından arayıp bi sürpriz yapaydık bilen varsa özelden yazsın da arayalım bari minik kızımız ahyatumuz nasılmış bi öğrenelim.

canım ya ahyatu özelden adını sana yazmamışmıydı önceki mesajlarda okumuştum sanki.bende senden istiycektimbilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
ay ahyatuğdan haberi olan varmı nasıl oldu acaba bilmiyorumkismile almıştır şimdi minik yavrusunu kucağına :1hug:

günaydın kızlar
öncelikle ahyatu analı bablı büyüt bebeğini allahım hayırı uğurlu evlat etsin inş. bol bol kokla bizler içinde miss gibi kokar şimdi kuzum

geliyim tuğkanın rahatsızlığına kızlar dün kontrole götürdüm bahar hastanesine gittiğimi söylemiştimya ilaçlarını kullanıp kontrole getir demişi burçin eroğlu die bir bayan neyse gittik güselce muayenesini yaptı kan tahlili yaptı ve maşallah çocuğun hiçbir şeyi yok dedi ne boğazında ne ciğerlerinde ne kulaklarında ne sırtında hiç aama hiçbirşey yok gayet sağlıklı maşallah dedi bizim diğer doktorla minasebetimizide biliyor ya ee dedik astım ya dedi bir kre bronsit nöbeti geçirmiş bebek tam olmadıkça asla çocuğa astımanlamıyla bunu ble söylemek mümkğn değil bunu kanındaki mikrop etkilemiş dolayısıyla sürekli tekrar eden böyle durumlar olmadıkçe asla denmez dedi . dedik rapor 2 yaşına kadar ilaç dedik raporu yırt at geçen hafta ve o doktorla ilgili herşeyi unut kendini o doktora gitmemiş farzetki ikidebir sinirlerinizi yıpratmayın dedi .kullandığın ilaçlarıda bırakıyorsun dedi geçmiş olsun dedi
biz nezamn getireim kontrole dedik 2 ay 3 ay sonra çünkü bebğiniz maşallah hiç birşeyi yok rutin kontrollerde en erken 2 ayda gelin dedi yani para mantığı yok kadında diğer doktor bize haftaya her ay ve 2 yaşına kadar sürekli geliceksiniz demişti içim çok rahat allaha şükür ama dertler bitiyormu tabiki hayır bu seferde planda olmayan başka bir durum çıktı keyfimiz kaçık hemde epey allahım bugünümüze şükür ne diyelim bu müberek günlerde inş. bizde rahata ericez bu ramazan ayını hiç unutmam çok sıkıntılı günler geçiriyorum bayrmdan sonra inş. sansımız açılır

üstüne üstük birde mantar oldum kızlar kendimde gribal enfksiyon geçirdim şilaç kulandım tam geçmeden mantar oldum aradım kadın doğumcumu benim dedim aynı hamileliğin son ayında 1 de doğumdan hemen sonrada olmuştum yine aynı dedim şikayaetlerim 2 ilaç söyledi telde aldım

günaydın kızlar
öncelikle ahyatu analı bablı büyüt bebeğini allahım hayırı uğurlu evlat etsin inş. bol bol kokla bizler içinde miss gibi kokar şimdi kuzum

geliyim tuğkanın rahatsızlığına kızlar dün kontrole götürdüm bahar hastanesine gittiğimi söylemiştimya ilaçlarını kullanıp kontrole getir demişi burçin eroğlu die bir bayan neyse gittik güselce muayenesini yaptı kan tahlili yaptı ve maşallah çocuğun hiçbir şeyi yok dedi ne boğazında ne ciğerlerinde ne kulaklarında ne sırtında hiç aama hiçbirşey yok gayet sağlıklı maşallah dedi bizim diğer doktorla minasebetimizide biliyor ya ee dedik astım ya dedi bir kre bronsit nöbeti geçirmiş bebek tam olmadıkça asla çocuğa astımanlamıyla bunu ble söylemek mümkğn değil bunu kanındaki mikrop etkilemiş dolayısıyla sürekli tekrar eden böyle durumlar olmadıkçe asla denmez dedi . dedik rapor 2 yaşına kadar ilaç dedik raporu yırt at geçen hafta ve o doktorla ilgili herşeyi unut kendini o doktora gitmemiş farzetki ikidebir sinirlerinizi yıpratmayın dedi .kullandığın ilaçlarıda bırakıyorsun dedi geçmiş olsun dedi
biz nezamn getireim kontrole dedik 2 ay 3 ay sonra çünkü bebğiniz maşallah hiç birşeyi yok rutin kontrollerde en erken 2 ayda gelin dedi yani para mantığı yok kadında diğer doktor bize haftaya her ay ve 2 yaşına kadar sürekli geliceksiniz demişti içim çok rahat allaha şükür ama dertler bitiyormu tabiki hayır bu seferde planda olmayan başka bir durum çıktı keyfimiz kaçık hemde epey allahım bugünümüze şükür ne diyelim bu müberek günlerde inş. bizde rahata ericez bu ramazan ayını hiç unutmam çok sıkıntılı günler geçiriyorum bayrmdan sonra inş. sansımız açılır

canım çok sevindim hadi gözünüz aydın çok şükür tuğkancığın hiçbişeyciği yokmuş işte bazı dr lar böyle dengesiz olabiliyo ya bunlar nasıl dr luk yapıyolar anlamıyorum sizi boşu boşuna telaşeye soktu strese soktu üzdü iyiki götümüşsün canım başka dr a işallah bidaha rahatsızlanmaz küçük paşa tekraradan geçmiş olsun canım. o keyfinizi kaçıran durumda herneyse canım işallah biaran evvel onu da atlatır rahatlatırısınız hayatım önemli olan sağlık insanın sağlığı yerinde olsun da atlatılmayacak hiçbişey yok çok şükür bu arada sana da geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum a.s

çok geçmiş olsun leadengelcim bazen doktorların iyice emin olmadan söyledikleri yüzünden boşu boşuna üzülüyoruz.Biliyorsun hamileliğimin başında ben de hiç sebepsiz çok üzülmüştüm oysa gayet sağlıklı giden bir gebeliğim varmış.Baharın doktorları genelde öyle canım para ikinci planda.Üstelik muayenede de dakika sınırlamaları yok.30tl ücret ödüyorum 20-25 dakikadan az kalmadım daha yanında.Tek doktorla yetinmemekle iyi yaptın canım ama şimdi bende şüpheye düştüm çünkü ben de uzun süredir oğlumu İlhan bey'e götürüyordum.Gerçi pek sorun da yaşamadık ama her dediğine inanmamak lazım demek ki.

çok sağol karamuk en başı sağlık doğru söylüyorsun
nazcım cnm doktoru vallhi, hiç ama hiç sevmedim yani gerksiz yere yaptığı tetkikler var yani para için olduğu okadar netki anladımki osmangazi tı. mer. öyle bir politikası var kaç hasta kendime bağlayabilirsem kardır mümkün olduğunca hastaya tetkik yap çünkü parayı tetkiklerden kazanıyorlar muayene ücretleri komedi bana eğer çocuk iyileşmesse başlıyacağım belkide hiç gerek kalmıycak ilaçlar için rapor verdi rapor dediğim hani belirli hastalığı olanlar haftalarca koşturup sürekli doktora yazdırmamk için kurulca rapor çıkarıyolarya birsene gidip ilçalarını sürekli alıyor o raporla işte ondan 1 yıl tuğkan o ilçları kullnıcak rapor parasıda alındı bizden devletten kimbilir nekadar alınıcak

Son düzenleme:
ben ne diyeym ya bu doktorlara merhamet ya vicdanlarına nasıl sığıyor oyy tuğkana cok sevndm cok gecmiş olsn gamzecm ahyatudan haberi olan yokmu jimerde yatıyormudur hala gidip sürprz yapsak:)

çıok sapol cnm ugüğn gitmek gerekirdi cnm keşke öyle bişey yapsaydık bu gece veya yarın sbh çıkışı olur muhtemelen

leadangel hem sana hem tuğkancına geçmiş olsun canım.iyiki başka doktora götürmüşsün.düşünsene canım hiç yoktan o ilaçları kullanacaktın.boşu boşunada üzülecektin.çook geçmiş olsun.

çookkk sağolun kızlar
hani şu hazin arkadaşımızla ilgili bana sürekli soruyorsunuz bişeyler yapmak istiyoruz die eğer sizler içinde uygunsa cuma günü görüşeliimi kent meydanında fast food katında saat 12de hem hazin arkadaşımızıda çağırırız onunlada tanışırız hem değişiklik olur hem bizlere hemde kuzulara hemde hazin için bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar için bahane olur bişeyler vermek gerçi bir çok arkadaş bişekilde ulaştırdı ama ulaştıramayanlar için diyorum öyleyse bizi tanıyan herkesi bekliyoruz özel davet falan yok okuyan buyursun gelsin

X