günaydın kızlar
öncelikle ahyatu analı bablı büyüt bebeğini allahım hayırı uğurlu evlat etsin inş. bol bol kokla bizler içinde miss gibi kokar şimdi kuzum
geliyim tuğkanın rahatsızlığına kızlar dün kontrole götürdüm bahar hastanesine gittiğimi söylemiştimya ilaçlarını kullanıp kontrole getir demişi burçin eroğlu die bir bayan neyse gittik güselce muayenesini yaptı kan tahlili yaptı ve maşallah çocuğun hiçbir şeyi yok dedi ne boğazında ne ciğerlerinde ne kulaklarında ne sırtında hiç aama hiçbirşey yok gayet sağlıklı maşallah dedi bizim diğer doktorla minasebetimizide biliyor ya ee dedik astım ya dedi bir kre bronsit nöbeti geçirmiş bebek tam olmadıkça asla çocuğa astımanlamıyla bunu ble söylemek mümkğn değil bunu kanındaki mikrop etkilemiş dolayısıyla sürekli tekrar eden böyle durumlar olmadıkçe asla denmez dedi . dedik rapor 2 yaşına kadar ilaç dedik raporu yırt at geçen hafta ve o doktorla ilgili herşeyi unut kendini o doktora gitmemiş farzetki ikidebir sinirlerinizi yıpratmayın dedi .kullandığın ilaçlarıda bırakıyorsun dedi geçmiş olsun dedi
biz nezamn getireim kontrole dedik 2 ay 3 ay sonra çünkü bebğiniz maşallah hiç birşeyi yok rutin kontrollerde en erken 2 ayda gelin dedi yani para mantığı yok kadında diğer doktor bize haftaya her ay ve 2 yaşına kadar sürekli geliceksiniz demişti içim çok rahat allaha şükür ama dertler bitiyormu tabiki hayır bu seferde planda olmayan başka bir durum çıktı keyfimiz kaçık hemde epey allahım bugünümüze şükür ne diyelim bu müberek günlerde inş. bizde rahata ericez bu ramazan ayını hiç unutmam çok sıkıntılı günler geçiriyorum bayrmdan sonra inş. sansımız açılır