- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Sağolun kızlar.Bu arada ben Jale hanıma gitmiyorum.Kötü günler geçirdiğim o dönem söylemiştim Zuhal hanımdan randevu aldım diye.Sonra Jale hanım arayınca yine Jale hanıma devam ederim diye düşündüm ama randevumu da iptal etmedim.Bir kere de ona gideyim dedim ve gittiğimde o kadar memnun kaldım ki anlatamam.sonra 3 defa daha gittim ve ilgi hep aynı.Çok resmi ve ciddi bir bayan fakat uzun uzun anlatmayı çok seviyor.ben de bu özelliğini sevdim.Özellikle ultrasonda çok uzun bakıyor.Gördüklerinin yanında görmediklerini de söylüyor.Mesela kistin yok,eski ameliyat yaran çok iyi durumda,bebekte bizleri korkutan şu gibi durumlar yok gibi şeyler söylüyor.Eşim de çok memnun kaldı,devam edeceğiz gibi görünüyor.
hayırlı olsun yeni doktorun canım
dr. hasta iletişimi çok önemlii
zuhal hanım hangi hastanede
baharmı?
Günaydın hanımlar,cumartesi doktora gitim,herşey yolunda ama rüyalarım tersine çıktı OĞLUM OLACAK.Yüksek ihtimalle diyorum ama kesin olarak bir sonraki ay söyleyebilirim dedi.Fakat yanılma olacağını sanmıyorum çünkü eşimle ikimiz de gördük.13. hafta olduğu için erken dedi,bu haftada %5 yanılma ihtimali oluyormuş.Sağlıklı ya önemli olan o tabi.Bu arada oğlum hep farketmez diyordu ama duyunca sevinçten çıldırdı...
hayırlı olsun nazcımm sağlıklı sıhhatli evlat olsunda cinsiyet farketmez,benimde ilki kız buda kız ama inan aynı cinsiyet daha iyi oluyor bence.
sağol canım ,doğru söylüyorsun sağlıklı olması herşeyden önemli.Ama bir gerçek de varki kızlar ileride ailelerine daha düşkün oluyor.Kendimi düşünüyorum da annem hasta olsa hemen gidip ilgileniyorum,temizliğini yapıyorum ,bir de eşime bakıyorum annesi hasta olunca bir geçmişolsunla yetiniyor.Sırf bu yüzden kız özentim vardı ama artık Allah'tan hayırlı gelinler nasip etmesini isteyeceğiz ne yapalım.
ewet kızlar anneye çok yardımcı oluyor benim kızım 4 yaşında ama şimdiden bana yardım ediyor odasının tozunu alıyor dolabını yerleştiriyor.o yüzden çok şanslıyım.ama olsun bazı erkek çocukları anneye daha yardımcı oluyor mesela benim kardeşim anneme temizlik yapar yemek yapar benden daha çok yardımcı bursa dışında oturdukları için ben hemen gidemiyorum.ee bide allah hayırlı gelin nasip ederse ne güzel olur.allah inş hayırlısı ile evladını kucağına almanı nasip etsin güzel mürvetlerini yaşatsın.acılarını göstermesin. bu arada jale hanımla aranızdaki problemi düzeltemediğiniz için çok üzüldüm ama insanın kalbi çürümüşse birdaha düzelmez inş bu dr memnun kalırsın hasta dr ilişkisi çok öenmli çünkü..