Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

cimcime sıcaktan canım burda okadar çok konu
okuyorumki bu yönde 100.de 90 sıcaktan yemiyor teşshisini koyuyor.
sağlıklı olsunlar da zayıflık önemli değil.
benim büyük oğlum çok iştahsız öyle böyle değil çok üzülüyorum onun için
2 ay önce suat beye oğlum için randevu almıştım.
sorun ne dedi suat bey bizde iştahsız ve çok zyıf dedik
veremmi,kansermi,ciddi bir rahatsızlığımı var eğer bunlar yoksa sorun yok bence dedi.
ve biraz konuştu oğlumla hiç bir tahlile gerek duymuyorum dedi.
genelde bu yüzden ailler geliyor. ve ben sağlıklı olsun zayıf olsun diyorum her zaman dedi.
kiloya takılı kalmayın dedii.sağlığa bakın dedi..
iştahsızlık kötü bir durum tabi ama geçici dedi dr.muz.
atatuğta sıcaktan bence
geçici yani üzme kendini canım
haa birde kalan dişler geliyorsa ondanda olabilir.
sende ağlama annesi. rahat ol birazz.

hayırlı olsun yeni doktorun canım
dr. hasta iletişimi çok önemlii
zuhal hanım hangi hastanede
baharmı?

Bu arada kızlar canımı sıkan birşeyi daha anlatayım.Biz eşimle Jale hanıma doğum fiyatı sormuştuk .Bize kimseye söylemememiz şartıyla size.......tl'ye yaparım dedi ve hastanenin gerçek doğum ücretlerini söyledi.Tabi asıl fiyatların yanında bize verdiği fiyat çok uygundu ve bizde eski hastası olduğum için ayrıcalıklı davrandığını düşündük,çünkü kimseye söylemeyin diye tembihledi.Oysa geçen hafta bir tanıdığımın doğumuna girdi.Ben tavsiye etmiştim ona da.Üstelik bikaç ay gitti kendisine ve epidural farkı dahi almadan bana verdiği fiyata yapmış.Sanırım Jale hanım kendisini böyle sevdiriyor hastalarına .Onlara kendisi için özel olduklarını hissetiriyor fakat herkese aynı muameleyi gösteriyor aslında.Şaşırdım tabii ama belki de doğrusunu yapıyordur.Her hastanın kendisini özel hissetmeye hakkı var aslında.

çok şaşırdımm,eminmisin canım.

benim doğumum ssk lı değilmiş anladığım kadarıyla,
ben hamileyken eşim bağkurdan ssk.geçmişti.
bu dönem zarfındada kaybımız olmuş sanırım.
benim yaptığım doğum ssk. karşılamamış.
2 ay önce eşim değişim yapsaydı bizde normal fiattaki gibi ödeme yapıcaktık.araştırdığım kadarıyla
ama dr.un özel hastası olsa bile bence hepsini eşit tutmalı
jale hanım için söylemiyorum asla
ama bir dr. için özel hastası olmamalı osla bile kişiye göre davranmamalı

hayırlı olsun nazcımm sağlıklı sıhhatli evlat olsunda cinsiyet farketmez,benimde ilki kız buda kız ama inan aynı cinsiyet daha iyi oluyor bence.

hayırlı olsun nazcımm sağlıklı sıhhatli evlat olsunda cinsiyet farketmez,benimde ilki kız buda kız ama inan aynı cinsiyet daha iyi oluyor bence.

sağol canım ,doğru söylüyorsun sağlıklı olması herşeyden önemli.Ama bir gerçek de varki kızlar ileride ailelerine daha düşkün oluyor.Kendimi düşünüyorum da annem hasta olsa hemen gidip ilgileniyorum,temizliğini yapıyorum ,bir de eşime bakıyorum annesi hasta olunca bir geçmişolsunla yetiniyor.Sırf bu yüzden kız özentim vardı ama artık Allah'tan hayırlı gelinler nasip etmesini isteyeceğiz ne yapalım.

nazcım üzüldüm canım jale hanımla yaşadığın gerginliğe ben jale hanımı çok sevdiğim için ona hiç kıyamıyorum maddi manevi çok yardımını gördüm çünkü senin çin hayırlısı olsun tatlım inşallah için nerde rahat edecekse orda devam et tabi ama ben her gittiğimde jale hanım da bana sürekli anlatıyo ultrasonda kistin yok o yok bu yok şu yok falan diye
hayırlısı olsun bakalım sen nasıl rahat edersen

bend ehayatımda bi kızım olmasını çok ama çok istemiştim allah nasip etti çok şükür ikinci bebekle ilgili bi tercihiç yok hiç farketmez nasılsa bitane kızım var kız da olsa erkek te olsa farketmez :))

ewet kızlar anneye çok yardımcı oluyor benim kızım 4 yaşında ama şimdiden bana yardım ediyor odasının tozunu alıyor dolabını yerleştiriyor.o yüzden çok şanslıyım.ama olsun bazı erkek çocukları anneye daha yardımcı oluyor mesela benim kardeşim anneme temizlik yapar yemek yapar benden daha çok yardımcı bursa dışında oturdukları için ben hemen gidemiyorum.ee bide allah hayırlı gelin nasip ederse ne güzel olur.allah inş hayırlısı ile evladını kucağına almanı nasip etsin güzel mürvetlerini yaşatsın.acılarını göstermesin. bu arada jale hanımla aranızdaki problemi düzeltemediğiniz için çok üzüldüm ama insanın kalbi çürümüşse birdaha düzelmez inş bu dr memnun kalırsın hasta dr ilişkisi çok öenmli çünkü..

slm kızlarrr ayyy cok şükür mutluyum cünkü evimdeyiiiiimmmmm:)evden kacmaya yer arıyorken evimi özledim ya:)sizi sürekli takip ettm(cepten)ama ne yazık ki hiç yorum yapamadım bu telefonumdan kaynaklanıyor sayfayı tam yükleyince yorum yazamıyrdm..kaderm cnm buradayım ilk önce esimin memleketne gittik(esim usaklı esimin ailesi usağın ilçeisne bağlı bir köyde yasıyorlar)2 hafta kaldık ve ne yazıkki orada bir takım sıkıntılar yasadım artıııkkk bende kayınvalidesi ve görümcesnden cekenler topiğine yazabilecek doluluktayımesimden rica ettm beni geri getirdi bursaya.20 gün falan annemlern yazlığndaydım cok güzel gecti cok eğlendk ömerck de cok mutluydu hergün havuzdaydı diyebilirim bana biriiiii resimler nasıl yüklenyr anlatsııııııın:)ömer hastalandı gecenlerde bir misafre biliyrmsn ömer alt cenesnden iki diş cıkardı ne ates nede baska birsey yasadım deme salaklığında bulundum ki o gece ömer bir ateslendi sormayın üstteki dişlerden üstte ki dişler sınırlarımızı zorluyorkilo verdi cırpı gibiacaip huysuz dktr pazartesye kadar gecmesse atesi gel demişti yrn gidicem kızlar sormayın fitille surupla duruyoruz dişlerden diye düşünyrm ama sanırım baska birsey daha var havuzda cok durdu hergün giriyorduk aile havuzu ve hergün bakımı yapılıyor ama sonucta ilaçlı suilaç vermym diyorum olmyr baska türlü gecmiyor leadangel seni cok tebrk ediyorum cnm göstermiş oldğn yüreklilik adına yapılacak her türlü yardımda her zman varım hatta keske doğumunu da üstlenebilsek...yalnız sadece merak ettiğim için soruyrm hazinsonlar ailesiyle yasamıyrmuydu ailesinin durumu nasıl sakın yanlış anlama cnm sadece merak ettm.kaderm tatil fotoları süper mas.size cnm kızlar size özelden msn mi weriyorum ekleyin ok?beyazmelek her zamanki gibi harikasınıııııııııız.naz cnm hayırlı olsun içine sinen bir dktra gitmen tabiki cok güzel inş hayrılısıyla atlatırsın bu süreci hala canın birsey istemyrmuuuuu:)ahyatuu az kaldıııııı :)cnm hayırlarla sağlıklarla gelsin bebişin inş.uyuzcimcme cnm gecmiş olsun atatuğun resimlerine hele güneşlenirken olan resime bittim mas.oda annesi gibi cok gezicek alıştı cocuk gezmeye..antkcm sen nerelerdesn bakalım devrim nasıl bir dahaki buluşmaya bende bende gelcemmmm:)öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarıııııııı

Günaydın kızlar.Tchibo'ya bebiş cicileri gelmiş bu hafta.Ben internet üzerinden ciciler aldım sizde bir göz atın.Çarşamba günleri mağzalara geliyor ürünler ama ben işten çıkıp gittiğimde istediğim ürünler bitmiş oluyor.

günaydın hanımlarr
nilimsi hoşgeldin cnm hazin sonlar arkadaşı sormuşsun cnm ailesinin yanında ama bbasız büyüyen bir çocuk üvey babası var gerçi bana çok destek desede üvey baba sonuçta anneside abisisnin bebeğine bakıyor çalışmıyor yani bir üvey baba çalışan onunlada kira evin ihtiyacı ıvır zıvır sizler tahmn edin cnm
medikal parkile eşinin işyeri anlaşmalı oraya bir dr gidiyor doğumda sadece yatak parası ödüycekmiş bedava yani muayenede 20 tlye oluyormnuş eşide hatta benim üzerimden bakılıyorsun daha ne istiyorsun die lütüfta bulunmuş beyfendi toplam testler 6 aydır bütün muayenelerim 400 lira ödedim dedi toplam bana 700 falan malolucak diyor doğum dahil buda çok iyi zaten son tarama testini yaptırmıycakmış ama buradan bir arkadaş göndermiş parada yaptırmış herşey bir yana beşik almasam nafaka bağlanınca alsam olurmu dediya bana ben ozman işte çok üzüldüm allahım yardımcısı olsun

hoş geldin nilimsii.
ahh canım olur öyle ara sıra tartışmalar.
bizdede hep oluyor.kayınvalide görümcelerimle bir araya geldiğimizde hep sürtüşme yaşıyoruz.
bu bizi kızları gibi görmeyen kayınvalideler yüzünden görümcelerde arayı fişfişleyip ortayı karıştırılar
sonra tatsız ortam yaratılır.
ekle canım sende fotoları.
bizde seni ve ömerciği görelim..
hızlı resimden ekliyordum ben önceleri, fakat bilgisayarımız bozulunca.
leptap aldık ama format atılmadı henüz acaba o yzüdenmi resim ekliyemiyorum anlamadım.
canım hızlı resim gir.gözat dan resim seç yükle.
orjinal boyuttan 640..480 seç ve yükle yap
forumlardan 3 tıkla kopyala yapıp yapıştır buraya.
birde ben burdan resim ekliyorum ama kk eklenmiyor.
msn ekleyim dedim olduu.
format atılmadğı içinmi acaba

Tatlım benim oğlumda çok yardımcı oluyor.Ona küçük temizlik bezleri hazırladım ben biryerleri silerken oda hevesle odasını temizliyor.Hatta kek yapmayı bile biliyor ama ileride eminim eşi benden daha kıymetli olacak ki olmasını da isterim.Uysal bir kaynana olacağımı sanıyorum.

şeker yüklemesini yaptıramadım demişti.
düşünün yanii.
ayyy çok zor bir durum
hemen müdahale etmek gerekir.
7 aya girmek üzüere ama daha beişk yok. hemen hallolsun şu yaa
ama nasıl olacak hepimiz uzaktayız.
hazindemi siizn tarafta oturuyor ledagel..

yok cnm ya esentepede oturuyor metroya yakınmış hepimize ters,
ama gelir yani buluşma oldumu bende bir oyun parkı düşündüm çok kullanışlı oluyor oda öyle düşünmüş bakmış fiyatlara hatta kent meydanında bir firmada %50 indirim varmış gereçlerde orda baya uygun bişey beyenmiş ama doğumdan sonra alıcam dedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…