Bursa Jimer Ahmet Bey'in Hamişleri

aymak nasılsın. göremiyorum seni. nerelerdesin. iyisin dımı. biz cuma günü dr gittik. bebişimi gördük elini yüzüne götürüyor, hareket ediyor. 3cm olmuş. Gittiğimizde 9+5 haftalıktı.bugün 10+3 olduk. tahlillerim normal çıktı ilave ilaç vermedi. 6şubatta gidicem ense kalınlığını ölçücek. Çok şükür herşey yolunda. Haberlerini bekliyorum..:teytey:

canım eşimin memleketindeyim giremiyorum c.tesi randevum vardı ama gidemiycem salı gidicem ya bende 9+4 iken gittim en son bebekleri bile farkedemedim siz o kadar ayrıntılı nasıl görüyorsunuz salı 12 haftalık olacam inş o zaman görürüm benimde ense kalınlığı ölçülecek yine yazarım

Tamam canım. bekliyorum haberlerini. kendine dikkat et oralarda.

arkadaşlar ahmet yılmaza medical parkta iken gidiyordum , ordan Anadolu hastanesine geçti, oraya da gittim, sonrasında jimere geçiş yaptı oraya da gittik, jimerde yaklaşık 1-2 ay kontrollerine gittim. doğumuma 20 gün kala medicale geçtiğini öğrendim, medicale gitmek istemiyorum jimeri hastane olarak beğeniyorum çünkü, Ahmet Yılmazın bu daldan dala konması olayına da feci kızmış durumdayım. kilo kontrolü yapmadığı doğru, ayrıca kontrollerinde çok fazla ilgilendiğini de söyleyemem, jimerde iken randevumuz olduğu halde 1 saat sıra bekleyip , 5 dk da kontrol olup çıktığımı bilirim, neyse daha fazla yazmim ben, sinirlenmim daha fazla...

şu an ahmet yılmaza gitmiyorum, zübeydehanımda dr özer kutluya gidiyorum ve memnunum. ama daha önce medical parkdayken ahmet yılmaza gidiyordum.
çok yer değiştirdiği bir gerçek. ben hamile kaldığım ilk günler izini kaybettim ve sonra da özer beye devam ettim zaten. ama gittiğim süre içinde ahmet beyden de çok memnun kalmıştım. ilgiliydi. hamile kalmakta biraz zorluk çekmiştim. ahmet bey de bana bu konuda yardımcı oldu. herhangi bir tedavi uygulanmadı ama tahlil, film, muayne falan hepsinde çok ilgiliydi. rahim filmi falan çekmişti bana. hormon tahlilleri yaptı, kistim vardı onun takibini falan yapmıştı, hatta en son ağustos ayında medical parkdayken gitmiştim. usg ile baktığında yumurtanın geliştiğini ve çatlamak üzere falan olduğunu ve değerlendirmem gerektiğini söylemişti. ve gerçekten o ay hamile kaldım. yani hamile kalmamda ahmet beyin de payı var. ben memnundum yani. ama gebelik takiplerinde gitmek nasip olmadı. gerçekten çok yer değiştirdi. şimdi tekrar medicale geçiyormuş diye duydum. aslında tercih edilebilecek bir dr. ama çok yoğun oluyor. medicaldeyken ben de çok sıra beklemiştim. ama bence bu ahmet beyin hatası değil, hastane kayıt sisteminin hatası diye düşünüyorum. ahmet bey kişilik olarak da çok nazik ve kibar biri. yani çok samimi davranmıyor hastaya ama kesinlikle kaba değil. oldukça kibar.

Yine mi hastane değiştiriyor ...inanamadım.. 1 yılda kaç yer... Neyseki muayenehanesi var. Fsmbulvarında. En garanti oraya gitmek. Duyduğuma göre 80 ytl imiş. Bence ahmet bey için değer. Kaprisli doktorlar hiç çekilmiyor.. Hamile olayım yinede ahmet beyi arar bulurum..

aaa en eski topiğimiz alkisalkisalkis

en sonda ben yazmışım zaten.o zamanlar halen nazlı bebişimi bekliyorum.neyseki şimdi geldi ve beni bırakmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…