canım ya muayenesi olunca değişien bişey yok....
medical park da iken ahmet bey muayenesi yokru gene cok ilgili davranıyodu....
yani değişsen bişey yok ki....
son ay her hafta kontrole cagırıyodu bizi o yüzden muayenesine gitmek daha mantıklı geldi bize
her ay 80 ytl aldı sadece....
zaten öyle paragöz biri değil az cok sizde nasıl bi doktor oldugunu anlayacaksınız....
bana dogumu nasıl düşünüyoz diye hiç sormadı
normal dogum için herseyiniz uygun dedi catı muayenesi yapmadan bunu söyledi....
sadece sezeryan düşünürseniz 39 haftalık yapıyoruz dedi.....
yani sezeryan yapan birisi değil....
hatta ben dogun sancılarına dayanamadım ve beni sezeryana alın diye yalvardım ahmet bey e
ama hayır dilek hanım siz normal yapacaksınız dedi....
kızzzzzzzzzzzlar lütfen sorumu cevaplayın acil.. randevu alacam ona göre...
ciddimisin inanamıyorum bedava nerdeyse medical parkta bile bu kadar ucuz değildi.. süper..her ay doktora ve dişçiye gitmekten o kadar masrafım oluyor ki artık tedbir için hastalansam da gitmicem diye karar vermiştim içim rahatladı. derhal randevu alayım bari.ama ahmet bey çok yoğun oluyor en erken bir hafta sonraya verirlerse o zamana kadar adet olmuş olurum olsun ilaç başlarsa artık öbür adet dönemine yetişir. tatlım çok sağol çok makbule geçtin...
canım seninde inşallah hamilelik haberini alırız...
amin canım. hayırlısı olsun inşallah. randevu almayı başardım. çarşamba gününe en erken verdiler.. 2 aydır gögüs agrısı çekiyorum prolaktinim yükselmiş olabilir ona baktıracağım..
pbinay senin galiba kasık ağrın varmış başka bir topicte gördüm.. canım çok geçmiş olsun..
ya bişey merak ediyorum bi arkadaş 6 hafta 5 günlükken bebeğin kafasını kolunu gördüğünü sölemiş bende 6 haftalıkken gitmiştim ama sadece kalp atışlarını gördük zaten dr nohut kadar bişey dedi mrak ettiö benim neden öle gözükmedi dr normal demişti ama
canım normaldir tabi. muhtemelen benden bahsediyorsun sen.:teytey: 6 haftalıkken gidipte kalp atışlarını duymana birçok arkadaşım vardı. sende o yönden şanslısın. herkesin aynı olmayabiliyor. benim elimde ultrason resmi var çok net belli zaten kafası ve göz çukuru. 1hafta fark varmış aramızda , çok şey değişebiliyor bir haftada.:ecrin_bebek:
aymak naber göremiyorum seni epeydir. merak ettim. iyimisin, bir sorun yok değilmi?a.s.
iyiyim canım takip ediyorum ama uzun süredir yazmamıştım c.tesi gidicem dr a umarım bebeklerimde iyidir haberdar ederim sen nasılsın
doğrudur canım ya sadece merak ettim allah bebeğine sağlık versin inşallah benimkinede valla çok korkuyorum bende bu sabah kanlı akıntım geldi korktum çok zaten düşük tehlikesi vardı ilaç kullanıyodum bitti dr aradım yeniden ilaç al kullan dedi bakalım inşallah bi daha gelmez öle kanlı akıntı
Bende iyiyim canım. bu aralar biraz ağrılarım fazlalaştı. sağ kasığım ağrıyor ve bacağımı kasıyor. beni zorluyor biraz. ayakta durunca oluyor. dinleniyorum bol bol. birde dün sabah çok kötü oldum. işe gelirken metroda tansiyonum düştü indim hemen, eşimi aradım, hastaneye gittik. ateş bastı, bayılıcam diye korktum çok. sabahları olabilir diyor dr, sıvı al bol bol dedi. şimdi iyiym çok şükür. arada bir oluyor işte böyle şeyler. hamileliğin cilveleri herhalde. bende haftaya cuma gidicem doktora. haberlerini bekliyorum canım.:teytey:
benimde tansiyon yerlerde dr bebeklere zarar vermez diyor ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum ve çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama buna da şükür daha bir kere bile midem bulanmadı ve çıkarmadım 9 haftalığım ama 4 kilo almışıma.s sen hangi ilaçları kullanıyorsun
bu tansiyon işini ne yapıcaz bilmem valla. geçen sabah olanı açlıktan dedim ama c.tesi günüde işten çıktım eve giderken yine başım döndü. karnım tok, saat 4 falandı. düşücem diye korkuyorum çok. bende yorgunum çok. birazcız iş yapayım sanki dünyanın işini yapmışım gibi yoruluyorum, belim ağrıyor. ama dediğin gibi çok şükür bir kere bile midem bulanmadı. dr bana ilk gittiğimden buyana, hatta hamile kalmadan öncede folikasit vermişti. bugün 10.haftaya başladık ve ben 6aydır folikasit içiyorum. sana farklı birşey verdimi dr? kontrole gidicektin ne dedi dr? ben bu cuma gidicem...
BENDE FOLİC PLAS KULLANIYORUM GÜNDE 3 TANE DR ŞİMDİLİK HERŞEY NORMAL DEDİ BENDE 10 HAFTALIK OLDUM BUGÜN AMA SENDEN ERKEN DOĞURUCAM BENİMKİLER İKİZkaydirigubbakcemile