- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
- Konu Sahibi Sessizsedali
-
Merhabalar nerde acaba kendisi özel muayenehanemi devletmi özel mi şartları nedir bilgi verebilirmisiniz?Feyhan Kaylar.Kesinlikle Cok iyi bir doktordur
Medical park rukiye gönüllü ye gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 180 civarında doğum ücretleri de bu senenin fiyatı normal 3500 sezeryan 3750Merhaba Bursa ya yeni taşındım. Bursa da özellikle nilüferde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum aslında doktorumdan memnunum ama biraz pahalı geliyor hastanenin doğum ücretleri falanda biraz yüklü geldi. Bayan ve daha makul ve ısınabilecegim doktor bulursam denemek istiyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
A merhaba canım 2021 nisan annelerindensin sendeMedical park rukiye gönüllü ye gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 180 civarında doğum ücretleri de bu senenin fiyatı normal 3500 sezeryan 3750
Merhaba canim evet bende nisan annelerindeyim, evet jimer iyi bir hastane ama diğer hastanelere göre biraz yüksek, istersen bir müddet daha devam edersin herşey yolunda gittipine emin olduğun zaman(ki gider eminim) geçiş yaparsın başka bir hastaneye. Ben memnunum tavsiye ederim istersen dene bir kontrole git doktorla konuş için rahat ederse devam edersinA merhaba canım 2021 nisan annelerindensin sendeya ben jimere gidiyorum da 7000civarından bahsediyorlar doğuma biraz fazla geldi acıkcası zaten genel olarak pahalı bi hastane ama ben aşılama yaptırdım orda ve tuttu çok şükür doktorumdanda memnunum ama maddi olarakda kafamı karıştırıyor açıkçası
200 tl muayene ucretiydi.dogumu jimerde Yaptiriyor.muayeneyi kendi yerinde yapiyor.Merhabalar nerde acaba kendisi özel muayenehanemi devletmi özel mi şartları nedir bilgi verebilirmisiniz?
Bende aşılama için bu alanda iyi bi hastane gördüğümden ve yakın oldugundan tercih etmiştim canım memnunda kaldım Allah var. Medical park kent meydanının orda değil mi biraz uzak düşüyor işte uzaklık biraz problem benim için. Birde anadolu hastanesi var yakınımda orda neşe kaplan karakaş diye bi doktor var ondan cok memnun kalmıstım dokuz on ay once düşüğüm olmuştu oda hep bi aklımda ama anadolu hastanesi nedense bana güven vermiyo doğum anlamında onunla ilgili bilgin var mı?Merhaba canim evet bende nisan annelerindeyim, evet jimer iyi bir hastane ama diğer hastanelere göre biraz yüksek, istersen bir müddet daha devam edersin herşey yolunda gittipine emin olduğun zaman(ki gider eminim) geçiş yaparsın başka bir hastaneye. Ben memnunum tavsiye ederim istersen dene bir kontrole git doktorla konuş için rahat ederse devam edersin
Teşekkür ederim200 tl muayene ucretiydi.dogumu jimerde Yaptiriyor.muayeneyi kendi yerinde yapiyor.
Bende aşılama için bu alanda iyi bi hastane gördüğümden ve yakın oldugundan tercih etmiştim canım memnunda kaldım Allah var. Medical park kent meydanının orda değil mi biraz uzak düşüyor işte uzaklık biraz problem benim için. Birde anadolu hastanesi var yakınımda orda neşe kaplan karakaş diye bi doktor var ondan cok memnun kalmıstım dokuz on ay once düşüğüm olmuştu oda hep bi aklımda ama anadolu hastanesi nedense bana güven vermiyo doğum anlamında onunla ilgili bilgin var mı?
Yok canım hiç bir bilgim, araştır belki vardır birileriBende aşılama için bu alanda iyi bi hastane gördüğümden ve yakın oldugundan tercih etmiştim canım memnunda kaldım Allah var. Medical park kent meydanının orda değil mi biraz uzak düşüyor işte uzaklık biraz problem benim için. Birde anadolu hastanesi var yakınımda orda neşe kaplan karakaş diye bi doktor var ondan cok memnun kalmıstım dokuz on ay once düşüğüm olmuştu oda hep bi aklımda ama anadolu hastanesi nedense bana güven vermiyo doğum anlamında onunla ilgili bilgin var mı?
Kesinlikle çok tatlı ve iyi bi doktor tek tek herseyi anlatır mesajlarada döner hemen. Anadoluya yeni geçti sayılır ben zübeyde doğum evinden tanıyorum kendisini hep ona giderdim yani kadınsal bişeyim oldugunda ama hastane olarak anadolu hastanesine çok güvenemedim belki de yersiz bilemiyorum.ama ikiz oldugu için riskli bi durumda hastane yeterli gelirmi bilmiyorum daha cok erken ama belki beni şehir hastanesi veya fakülte ye de sevkedebilirler ilerleyen zamanlarda. Ben hamile kalınca hemen neşe hanıma geçecektim ama eşim doktoru bırakmak istemedi sayesinde oldu bizi biliyor artık diye. Bakalım hayırlısı artık çok teşekkür ederim cevabın için canımben de bursada yeni basladim..anadolu hastanesi nese kaplan karakas a gidiyorum. daha 2 kez gittim gerci ama simdilik cok memnunum. instagramdan adini aratip bakabilirsin:)
Canım para sıkıntısı yoksa doğumla ilgili falan ferhan sönmezi tavsiye ederim jimerde suat hazer mehmet aral hepsi cok tercih edilen doktorlardan ama ben erkek doktordan da biraz cekiniyorum acıkcası eşimde asla razı olmazTakipteyim bende jimer Hatice hanım medikal park Rukiye hanım arasında kaldım kimden alsam bilemedim
Bu erkek doktorlar SSK anlaşmasız canım onlar çok tuzlu olur ki eşim de erkek doktor istemiyo ferman hanımı da duydum Hatice hanımı da öven çok vallavkafam karıştı arada kaldım çokCanım para sıkıntısı yoksa doğumla ilgili falan ferhan sönmezi tavsiye ederim jimerde suat hazer mehmet aral hepsi cok tercih edilen doktorlardan ama ben erkek doktordan da biraz cekiniyorum acıkcası eşimde asla razı olmaz
Suat hazerin var diye biliyorum çünkü benim aşılama raporum onun üzerinden cıkartıldı diye hatırlıyorum.ama evet eşler biraz istemiyor geneldeBu erkek doktorlar SSK anlaşmasız canım onlar çok tuzlu olur ki eşim de erkek doktor istemiyo ferman hanımı da duydum Hatice hanımı da öven çok vallavkafam karıştı arada kaldım çok
anadolunun ici vs epey yenilendi. yenidogan yogun bakimi var. ben de bu sarti ariyordum.hayat hastanesini dusunuyordum aslinda, kardesim orda dogum yapti. ama bana yakin diye ilk randevuya oylesine bi doktora gideyim dedim anadoluyu sectim. simdilik de orda kaldim gibiKesinlikle çok tatlı ve iyi bi doktor tek tek herseyi anlatır mesajlarada döner hemen. Anadoluya yeni geçti sayılır ben zübeyde doğum evinden tanıyorum kendisini hep ona giderdim yani kadınsal bişeyim oldugunda ama hastane olarak anadolu hastanesine çok güvenemedim belki de yersiz bilemiyorum.ama ikiz oldugu için riskli bi durumda hastane yeterli gelirmi bilmiyorum daha cok erken ama belki beni şehir hastanesi veya fakülte ye de sevkedebilirler ilerleyen zamanlarda. Ben hamile kalınca hemen neşe hanıma geçecektim ama eşim doktoru bırakmak istemedi sayesinde oldu bizi biliyor artık diye. Bakalım hayırlısı artık çok teşekkür ederim cevabın için canım
Nilüferde Bülent Kayhan.Bursanin benim icin yegane jinekologuMerhaba Bursa ya yeni taşındım. Bursa da özellikle nilüferde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum aslında doktorumdan memnunum ama biraz pahalı geliyor hastanenin doğum ücretleri falanda biraz yüklü geldi. Bayan ve daha makul ve ısınabilecegim doktor bulursam denemek istiyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Hastane jimer
Doktor seçimi kesinlikle çok isabet olmus canım neşe doktor gerçekten çok iyiydi özledim bile diyebilirimanadolunun ici vs epey yenilendi. yenidogan yogun bakimi var. ben de bu sarti ariyordum.hayat hastanesini dusunuyordum aslinda, kardesim orda dogum yapti. ama bana yakin diye ilk randevuya oylesine bi doktora gideyim dedim anadoluyu sectim. simdilik de orda kaldim gibi
ben de nisan annelerindeyim. sık sık goruyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?