- 18 Kasım 2015
- 13.539
- 16.970
- 298
- 35
- Konu Sahibi Sessizsedali
Her yere yazıyorum yine yazcam doc dr mehmet aral atalay. Jimerde ve muayenesinde ama Özellikle muayanesini tavsiye ederim cok ilgili cok tecrubeli ayrica riskli gebelik uzmani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevabınız için ama ben bayan doktor arayısındayım yinede aklımda bulunsunNilüferde Bülent Kayhan.Bursanin benim icin yegane jinekologu Cook ilgili ve usta biridir.siddetle tavsiye ederim.
Evet çok duydum gercekten de öyleymiş ama dedigim gibi erkek olması bize uymuyor malesef gerçi kadın doğum da erkekler daha iyi bence de gördüğüm ama eşim malesef karsı bu duruma hayırlısı artık. Cevabınız için teşekkürler yinede başkalarına yardımcı olmus olur benim dısımda enazindanHer yere yazıyorum yine yazcam doc dr mehmet aral atalay. Jimerde ve muayenesinde ama Özellikle muayanesini tavsiye ederim cok ilgili cok tecrubeli ayrica riskli gebelik uzmani
Benim eşim de aynı sizin eşiniz gibiydi ama Bi kere gittik cok güven verdi. 3 tane bayan doktora gittim hic birinden memnun kalmadim.Evet çok duydum gercekten de öyleymiş ama dedigim gibi erkek olması bize uymuyor malesef gerçi kadın doğum da erkekler daha iyi bence de gördüğüm ama eşim malesef karsı bu duruma hayırlısı artık. Cevabınız için teşekkürler yinede başkalarına yardımcı olmus olur benim dısımda enazindan
Ne güzel ikna olmuş benim ki biraz zor ama zaten ikna olsaydı önce ziya çetin i denerdim oda sayılı nadir doktorlardan onunda met ini çok duydum anneminde doktoruydu ama kısmet bakalım biraz bende çekiniyorum oyuzden cokta üstelemedim artkBenim eşim de aynı sizin eşiniz gibiydi ama Bi kere gittik cok güven verdi. 3 tane bayan doktora gittim hic birinden memnun kalmadim.
Ilk bende ziya çetine gittim o tüp bebek deyince aral hocayı buldum ama cok şükür takviye edici gıdayla hamile kaldım.. Biraz da o yüzden cok seviyorum aral hocayı. Aslinda cekinilcek bişey yok inan ki daha anlayışlı erkek kadın doğum doktorlariNe güzel ikna olmuş benim ki biraz zor ama zaten ikna olsaydı önce ziya çetin i denerdim oda sayılı nadir doktorlardan onunda met ini çok duydum anneminde doktoruydu ama kısmet bakalım biraz bende çekiniyorum oyuzden cokta üstelemedim artk
İşte birazda nasip kısmet vakit saat meselesi biz sabırsızlanıyoruz hemen olsun istiyoruz psikolojimizi mahvediyoruz. Doğrudur canım eminimde öyledir asla gitmem demiyorum neyle karsılasırız bilmem ama şuan tercih etmedim belkide fakülteye gitmek zorunda kalıcam orda kimin ilgileneceği bile belli olmuyor bakalım hayırlısı artıkIlk bende ziya çetine gittim o tüp bebek deyince aral hocayı buldum ama cok şükür takviye edici gıdayla hamile kaldım.. Biraz da o yüzden cok seviyorum aral hocayı. Aslinda cekinilcek bişey yok inan ki daha anlayışlı erkek kadın doğum doktorlari
Özelde uygun fiyatlar var cnm onlara bak istersen fakülte de sikintili. Ben bekarken gidiyodum kistim için dediğin gibi kimin baktığı belli degildiİşte birazda nasip kısmet vakit saat meselesi biz sabırsızlanıyoruz hemen olsun istiyoruz psikolojimizi mahvediyoruz. Doğrudur canım eminimde öyledir asla gitmem demiyorum neyle karsılasırız bilmem ama şuan tercih etmedim belkide fakülteye gitmek zorunda kalıcam orda kimin ilgileneceği bile belli olmuyor bakalım hayırlısı artık
Fakülteye gitmek zorunda kalırsam diye dedim canım ikiz oldugu için yüksek riskli gebelik olarak geçiyor bu konuda doktorumda uyardı bende biraz arastırma yaptım yani tedirginliklerim bundan da kaynaklı aslında fakülte mantıgını biliyorum ama mecbur kalırsam riskli bi durumda mecbur gideceğim . Biraz ilerleyen haftalarda az çok belli olacak doktoruma perinatologa gitmen gerekiyor mu diye sorduğumda bir sıkıntı olursa şehir hastanesine de yönlendirebilirim sem merak etme rahat ol dedi belki oda bir erkege yönlendirecek bilemem sonucta Rabbim hayırlı insanlarla karsılastırsın inşaallah sağlıklıca alırız kucagımıza ikisinideÖzelde uygun fiyatlar var cnm onlara bak istersen fakülte de sikintili. Ben bekarken gidiyodum kistim için dediğin gibi kimin baktığı belli degildi
Oy maşallah cnm sağlıkla kucağına al ins ikisini de benim de yeğenlerim ikiz ikisi de erkek oyle tatlılar kivalla eşinle konus bence iyi bi doktor bulun kadın erkek farketmez ki zaten bakmıyorlar bile karnna direk ekranda gözleriFakülteye gitmek zorunda kalırsam diye dedim canım ikiz oldugu için yüksek riskli gebelik olarak geçiyor bu konuda doktorumda uyardı bende biraz arastırma yaptım yani tedirginliklerim bundan da kaynaklı aslında fakülte mantıgını biliyorum ama mecbur kalırsam riskli bi durumda mecbur gideceğim . Biraz ilerleyen haftalarda az çok belli olacak doktoruma perinatologa gitmen gerekiyor mu diye sorduğumda bir sıkıntı olursa şehir hastanesine de yönlendirebilirim sem merak etme rahat ol dedi belki oda bir erkege yönlendirecek bilemem sonucta Rabbim hayırlı insanlarla karsılastırsın inşaallah sağlıklıca alırız kucagımıza ikisinide
Amin inşaallah canım sağol ben hiç beklemiyordum yani aklımın ucundan geçmezdi Rabbim bir isterken iki verdi elhamdulillah karından sıkıntı yokta alttan muayene sıkıntı biraz canım mesela geçen biraz kanamam oldu apar topar gittik alttan baktı tespit etmek için. Bide aşılama yaptırdık ya ozaman komple asagıyı cıkarttırıyorlar karnına kadar cıplak oluyorsun biryandan karnından ultrasonla bakıyorlar ozaman bayan olmasına rağmen cok utandım eşimide aldılar sonra içeri ya bide erkek doktor diyosun unut onu dedi bana biraz tuz biber oldu işte ama tabi mecbur kalırsak bilemicem nolur tavrı hayırlısı bakalımOy maşallah cnm sağlıkla kucağına al ins ikisini de ☺benim de yeğenlerim ikiz ikisi de erkek oyle tatlılar ki☺valla eşinle konus bence iyi bi doktor bulun kadın erkek farketmez ki zaten bakmıyorlar bile karnna direk ekranda gözleri
Hangi doktora gittin cnm sen hic öyle bi muayene şekli görmedim. Hem ziya çetin de hem aral hocada alttan muayene oldum ziya çetin de hemşiresi hazırladı daha rahattım aral hocada bi kaz kez gerildim ama bebegim için katlandım hem üzerin örtülüyken bakıyo zatenAmin inşaallah canım sağol ben hiç beklemiyordum yani aklımın ucundan geçmezdi Rabbim bir isterken iki verdi elhamdulillah karından sıkıntı yokta alttan muayene sıkıntı biraz canım mesela geçen biraz kanamam oldu apar topar gittik alttan baktı tespit etmek için. Bide aşılama yaptırdık ya ozaman komple asagıyı cıkarttırıyorlar karnına kadar cıplak oluyorsun biryandan karnından ultrasonla bakıyorlar ozaman bayan olmasına rağmen cok utandım eşimide aldılar sonra içeri ya bide erkek doktor diyosun unut onu dedi bana biraz tuz biber oldu işte ama tabi mecbur kalırsak bilemicem nolur tavrı hayırlısı bakalım
Canım normal muayene de çıkarsanda üstün örtülüyo evet ama aşılamada aşılama yapılırken örtülmedi çünkü bi yandan karından ultrason tutuyor hemsire bir yandan alttan doktor katateri ayarlayıp spermleri gönderiyor oan mecbur acık oluyo yapıldıktan sonra örtüp beklettiler tabi amabiyerde işlem sırasında ful acık oluyor. Ben jimer ferhan sönmez e gidiyorum canımHangi doktora gittin cnm sen hic öyle bi muayene şekli görmedim. Hem ziya çetin de hem aral hocada alttan muayene oldum ziya çetin de hemşiresi hazırladı daha rahattım aral hocada bi kaz kez gerildim ama bebegim için katlandım hem üzerin örtülüyken bakıyo zaten
Hım aşılamada öyle olmus pardon cnm ben muayenede sandim. Memnun değil misin peki doktorundanCanım normal muayene de çıkarsanda üstün örtülüyo evet ama aşılamada aşılama yapılırken örtülmedi çünkü bi yandan karından ultrason tutuyor hemsire bir yandan alttan doktor katateri ayarlayıp spermleri gönderiyor oan mecbur acık oluyo yapıldıktan sonra örtüp beklettiler tabi amabiyerde işlem sırasında ful acık oluyor. Ben jimer ferhan sönmez e gidiyorum canım
Canım ben mesajını görmemişim şimdi farkettim kusura bakma doktorumdan memnunum doktorumda sıkıntı yok da biraz jimer pahalı bi hastane o yüzden bi araştırmak istedim doğum fiyatları 7000civarı mecbur kalırsak yapacak bişey yok ama biraz fazla geliyo acıkcası işten ayrılmak zorunda kaldm cünküHım aşılamada öyle olmus pardon cnm ben muayenede sandim. Memnun değil misin peki doktorundan
sorum hala geçerli arkadaslar yokmu görenŞehir hastanesinde gittiginiz memnun kaldıgınız bi doktor var mı acaba?
Cnm ben doruğa gitmiştim uygun diye ama eşimi içeri bile almamışlardi muayaneye ne bileyim evet pahalı jimer ama cok iyi doktorlari hizmetleriCanım ben mesajını görmemişim şimdi farkettim kusura bakma doktorumdan memnunum doktorumda sıkıntı yok da biraz jimer pahalı bi hastane o yüzden bi araştırmak istedim doğum fiyatları 7000civarı mecbur kalırsak yapacak bişey yok ama biraz fazla geliyo acıkcası işten ayrılmak zorunda kaldm cünkü
Doruk çok özel hastane gibi değil zaten fiyatları da ondan belki öyle bilemiyorum. Jimerden memnunum bende hem çok yakın diye evet ama bilemiyorum bakalım zaman ne göstericek. Bugün şehir hastanesine gidicem bakalım Başak göçer e orda da kaydım olsun bir perinatoloji randevusu alabileyim diye bakalım nasıl bi deneyim olacakCnm ben doruğa gitmiştim uygun diye ama eşimi içeri bile almamışlardi muayaneye ne bileyim evet pahalı jimer ama cok iyi doktorlari hizmetleri