- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
yaf burnu kanymus dnde kanamıs sanırsamm aycaa az önce baırmaya gitti şimdi iyimiş bşi yokmusss
korkuttu biziii:asigim:
kızlarr şimdilik oğlumda önemli bişi yok brnuna sprey verdi dr eğer yine kanarsa ihmal etme getir dedi.. teşekkur ederim merak edenlerr... bu arada gusel yorumların hepsi için teşekkurler.. bide deniz yokk insan hiç merak edipte girmezmii denizz deniiiiiiiiiiiiz nerdesin kuşumm :)) herkese şeniz
ayy benı aglatıcaksın yaaaaa sussduygulandım kızz ( bakma sen oylee sureklı guldugume cok sulugozumdur ..
guzel dıleklerın ıcın cok cok teşekkurler .. Allahım herkesın gonlune gore versın .. Allah hepımıze saglıklı evlatlar huzurlu yuvalar nasıp eylesın
Aminnnnnnnnnnnnnnn
kuşum sana soyledım ya oyuncakcıda durmaz dıye bız aramıza ona hacı yatmaz dıyoruz da :)))))))))eyup asaf ne durumda acep aneaamm o nası bebikkk hıc durmadı gezmecıı senıııııı :)) gezerken gıkı cıkmıyor durunca basıyor yaygarayı
kız gene mı babaneye bıraktın oh gel keyfım gel ne güzel işhahahahhaa delı yaaa hazır cuvap senııııı :))) ya benı sormayın dun gece 3 te yattım gecede kalktım emzırmeye fln .. başım zonladı 3 e kadar bırde bacagımı yataga carptım gece kalk sar sarmala derken uyumadım ıstee
sabah aralı babaanneye teslım ettımde azcık uyumuşumm :)) ehuuuu
ay çok sevindim giremedimde meak ettim çok fazla aman ne güzel
Ay çok şekersiniz ya ... :1hug: Allah dostluğunuzu daim etsin hanımlar
Çok tatlı görünüyosunuz hepiniz de a.s.
benneyaptımki offffff of yine kaçırdım buluşmayı :a015:
bu seferde olmadı arkadaşlar, artık kısmetse bir dahakine. ben abanta gittim, dershane gezi düzenledi, son anda katıldım. yer yoktu, bi arkadaş çıkmıştı ve onun yerine beni almışlardı. tubicik mesajın için çok teşekkür ederim canım a.s.
hepiniz çok güzel görünüyosunuz, inş. aranıza bende katılacağım ve arkadaşlığımız hiç bozulmaz :Saruboceq:
benneyaptımki offffff of yine kaçırdım buluşmayı :a015:
bu seferde olmadı arkadaşlar, artık kısmetse bir dahakine. ben abanta gittim, dershane gezi düzenledi, son anda katıldım. yer yoktu, bi arkadaş çıkmıştı ve onun yerine beni almışlardı. tubicik mesajın için çok teşekkür ederim canım a.s.
hepiniz çok güzel görünüyosunuz, inş. aranıza bende katılacağım ve arkadaşlığımız hiç bozulmaz :Saruboceq:
amin tatlım çok saol yorum için.... kaydirigubbakcemile5
keşke gelseydin ama uzulme biz bu gidişle daha çook buluşuruk.. çunku birbirimizi çok sevdik.. sende katılırsın inş bidqahaki sefere kaydirigubbakcemile5
Bursamm yine buluşmuşş yaa....
Ama niye benim haberim yok duyuru oldu da ben mi görmedimm acaba(((
Kızlar yine çok tatlısınızz....
Maaşallah hepinize...
Ayçacım oğlun çok yakışıklı maaşallahh....
Nişanınız hayırlı olsunn tubicik:))))
Dostluğunuz daim olsunn....
tubicik 3 aylık bebişi olanları da düşün gülüm nasıl gelırım ben ya gobecık atmaya bu kızanla sorarım sana :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?