Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavbızımkıde bu carşamba olucem heyecandan:) ınş dostlugunuz daim kalır..
hehe oldu kuzum takarım allah mesut etsın cabuk evlenın heee benıde cagır dugune nısanlında pek şekermıs hee:) senın gıbı :)
sırnaşık şey:roflol: kaydirigubbakcemile3 hemen hemen alıorummm ...
süpersiniz maşallah size..............:lepi:
ne güzel bir buluşma olmuş :)
süpersiniz kızlar kırkbir kere maşallah a.s.
temelde sanal yüreklerde gerçek olan dostlukların böyle buluşmalarla dahada perçinlenmesi çok hoş oluyor . gerçektende.
nişanınızda hayırlı olsun maşallah diyelim
gelemem ki ben ankaradayım
ben de bugün kk dan arkadaşlarla buluştum :)
1 mayıs tatil olursa bursya geleceğim inşallah kızkardeşim orada
ne güzel buluşmuşsunuz maşallah..deniz aralım nerde.sen onu bırakıp gezmeklere mi gidiyosun bakiimmsüprizzzzz
bekleriz canım benim..tüm candan dost yürekli arkadaslarımızın basımız üstünde yeri var..:asigim:
süpersiniz maşallah size..............:lepi:
ne güzel bir buluşma olmuş :)
temelde sanal yüreklerde gerçek olan dostlukların böyle buluşmalarla dahada perçinlenmesi çok hoş oluyor . gerçektende.
nişanınızda hayırlı olsun maşallah diyelim
gelemem ki ben ankaradayım
ben de bugün kk dan arkadaşlarla buluştum :)
1 mayıs tatil olursa bursya geleceğim inşallah kızkardeşim orada
çok tatlısınız kızlar...
çok kıskanıyorum bu buluşmaları haa
tubicik çok yakışmışsınız..:asigim:
sakın kaçırma :jeyyar:
çok tatlısınız kızlar...
çok kıskanıyorum bu buluşmaları haa
tubicik çok yakışmışsınız..:asigim:
sakın kaçırma :jeyyar:
tubişim bu arada benm aklıma ne geldi bak benm oğlan sabırsızlnıo ..duğunude bidahaki buluşmaya yaparız artıkk :roflol: bidahaki buluşma duğun munasebetiyle sıla turku evinde sırnaşık şey göbekcik atmak için.. yerimseniben
çok tatlısınız kıslarrr.
dostluğunuz daim olsun.
nişanlında çok yahışuklu tibicik ,çokda yakışmışsınız.kaydirigubbakcemile5
bi yastıkda gocayın kaydirigubbakcemile3
tubi kardeşim o resmi görmesin akşam tembihliyo abla eklemez demi diyo tubi bu ekler dedim ama süper resimler olmuş bu arada eline sağlık bendekileri klablo bulursam eklicem inş
tubicik dün için sana çok teşekkür ederım sen ne kadar da başlarda yetişemesen de çok güzel dı yureği çok ıyı insanlarla tanıştım.fotolar çok güzel çıkmış ya benım kı daha duramadı o yuzden kalktım ama yolda aklın sızde kaldı of neyse kı sız de çok fazla oturmadan gıtmışsınız evlerınız.bır de oğluşuma bakacan dıye soz vermıştın senı cadı bakmadın. sağolsun özinın kardeşi.nişanlınla bır ömur mutluluklar canım