kızlar hepiniz çok tatlı çıkmışsınız....
buluşma pazara denk geldiği için gelemedim ama bir dahakine pazar dışında bir güne ayarlarsanız bende gelip sizinle tanışmak istiyorum....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa bu arada emir bugun burnu kanayarak uyandı ...dunde öle uyanmıştı ama bi önceki gun çok guneşte kaldığı için belki dokunmuştur die duşınmuştum ..ama dun guneştede kalmadı ..çok uzuldum bak şimdi... :çok üzgünüm: acaba nazar mı değdi dun oğluşuma( dua edin.. kötu bişe olmasınn
Çok güzel ya buluşmuşsunuz arkadaşlığınız daim olsun inş.
tubicik kız gerçekten nişan resimleri de var sandımkaydirigubbakcemile3
gelemediğim için çok üzgünüm hapiniz süper çıkmışsınız kaydirigubbakcemile3
kızlarr şimdilik oğlumda önemli bişi yok brnuna sprey verdi dr eğer yine kanarsa ihmal etme getir dedi.. teşekkur ederim merak edenlerr... bu arada gusel yorumların hepsi için teşekkurler.. bide deniz yokk insan hiç merak edipte girmezmii denizz deniiiiiiiiiiiiz nerdesin kuşumm :)) herkese şeniz
kızlarrr ancak fırsat bulabıldım dun bızımkı azdıda azdıııı yenı uyuduu geldım bende ..
fotolar super ama ben nıden öleee beyaz cıkmısım kıı aneammmm betım benzım atmış sankııı :)))
cok cok guzel bırgundu cok guldum cok eglendımmm.. hepınızı cok sevdım
ee ne zaman buluşuyokkk :))
emir aliye ne oldu kiii :S ben cok sey kacırmısım sanırsammm
kızlar hepiniz çok tatlı çıkmışsınız....
buluşma pazara denk geldiği için gelemedim ama bir dahakine pazar dışında bir güne ayarlarsanız bende gelip sizinle tanışmak istiyorum....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
gelemediğim için çok üzgünüm hapiniz süper çıkmışsınız kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ancak fırsat bulabıldım dun bızımkı azdıda azdıııı yenı uyuduu geldım bende ..
fotolar super ama ben nıden öleee beyaz cıkmısım kıı aneammmm betım benzım atmış sankııı :)))
cok cok guzel bırgundu cok guldum cok eglendımmm.. hepınızı cok sevdım
ee ne zaman buluşuyokkk :))
ohh cok şükür canım yaa..,y, oluca iyileşicek buna inan ve baska bşi aklına getirme..:asigim:
yaf burnu kanymus dnde kanamıs sanırsamm aycaa az önce baırmaya gitti şimdi iyimiş bşi yokmusss
korkuttu biziii:asigim:
aaa neden acabaa cok gecmıs olsunn kıyamam nazarımız degdı cocugaaa
geldıgımde hep sızlerı anlattım evdekılere kızlar cok tatlısınızzz mucckkkkkkkkkxxx
:asigimyyy o benim canımın yarısııııııı:asigim:
kıskananlar catlasnnnsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?