tuba sen emir e dıkkat et canım sana pas verır özinin kıza asılıyor galıba bak sana foto ya bırbırlerıne bakıyorlar senınle alakası yok çok dıkkat et
benim kıza senin oğlunu alcam başkalarının nişanlılarında gözümüz olmaz biizm:
ah tamam o zaman özi sizin gibi bır aılede olması oğlumum benı çok rahatlatır nede olsa kardeşın eylemeyı de bılıyor .bır daha kı buluşmada söz keserız o zaman .bu buluşmaya ben eşimi boşuna mı cağırdım zannettın yoksa sen gelsın de gelın adayını gorsun dıye geldı bır dahakıne sende çağır eşini :sm_cool:
ah tamam o zaman özi sizin gibi bır aılede olması oğlumum benı çok rahatlatır nede olsa kardeşın eylemeyı de bılıyor .bır daha kı buluşmada söz keserız o zaman .bu buluşmaya ben eşimi boşuna mı cağırdım zannettın yoksa sen gelsın de gelın adayını gorsun dıye geldı bır dahakıne sende çağır eşini :sm_cool:
kızlar çok güzelsiniz,maşallah.dostluğunuz daim olsun..
:dilcikar:hepınız cok çirkınsınız
bırazdan bızde eklıycezz çatlanda patlannn
masallahdostluğunuz daım olsun canlarım
41 kere maşallah
Dostluğunuz daim olsun kızlar harikasınız
tubicik nişanlınla pek bir yakışmıssınız:asigim:
hepinize kocaman kocaman ngünaydın canlarım gerçekten yaşadığım en güzel günlerden biriydi az kişi olsa bile mükemmel bir ortam vardı aynı yerde 3 saat kesintisiz oturmuşuz ama bana o kadar kısa gelmiştiki anlatamam çok sıcak çok gönülden arkadslarla can dostlarla tanıştım diye düşünüyorum hepiniz çok ama çok sevdim yürekten söylüyorum denizimin kuzusu orda olmasa bile sanki bizimle gibiydi ay ne bileyim ya çok güzeldi işte
sizden sonrada biz gezdik kızlarlar ama çatlamışız eve dittiğimde mes düşmüştüm evde tek bi iş bile yapamadım kzızıda akşamdan anneme bıraktım gece bi uyumuşum ki sabaha zor kalktım :))
bebeiş
benim kıza senin oğlunu alcam başkalarının nişanlılarında gözümüz olmaz biizm:
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
yok kısss bizim onunla aşkımız cok büyük:asigimda cikolatayı seviyor bende:asigim da dondurmayı seviyor bende:asigim:aramızaki aşk co büyük yaniisırnaşık şey
kızlar çok güzelsiniz,maşallah.dostluğunuz daim olsun..
:dilcikar:hepınız cok çirkınsınız
bırazdan bızde eklıycezz çatlanda patlannn
masallahdostluğunuz daım olsun canlarım
oy oy neşe saçan bir buluşma daha...güzel bi gün geçirdiğiniz belli..allah dostluğunuzu bozmasın..
çok güzelsiniz maşallah.
dostluğunuz daim olsun :asigim:
kızlar yaa bu arada emir bugun burnu kanayarak uyandı ...dunde öle uyanmıştı ama bi önceki gun çok guneşte kaldığı için belki dokunmuştur die duşınmuştum ..ama dun guneştede kalmadı ..çok uzuldum bak şimdi... :çok üzgünüm: acaba nazar mı değdi dun oğluşuma( dua edin.. kötu bişe olmasınn
şok !şok! şok! işteee bursa bulusma fotolarııı! az sonraaaasırnaşık şey
azıcık merak edin yok öle hemen foto ilk basta gelmeyen kacaklaraaa ;
klawyenizin tusu basmasınnn:jeyyar:
monitörünüz taş olsunn:jeyyar:
msn niz virüslerden eksik olmasın:dilcikar: diyerek gişimi yapmak istiyorummsırnaşık şey
şok! şok !şokkkk! nisanladım fotolarmız az sonraaasırnaşık şeybedduamızıdıa ettikten sonra fotolarımıza gecebiliriz(hepiniz içinizden duama amin deyin demeyenede aynısı oluyormus bende söylemesiisırnaşık şey)
[/CENTER]
sol bastan öziş(ve kücük kızı),özişin kardeşi,cemredenizz,ayçaaa ,emirali,sondaki yeşilli cirkini tanımıyommsırnaşık şeytirbiyesiz nerden gelmişsırnaşık şey
rapunzel26 ve kuzusuu uçuşa gecerkennsırnaşık şeyyolculuk yan masa sanırsamsırnaşık şey(yaa hülyacım sen varken niye toplu resim cektimemişizkii sonra böyle uçuş resimlerinizi koymak zorunda kalıyorumsırnaşık şey)
tubicik,degerli üyelerimizden emiralisırnaşık şey,cemredeniz
öziş ve kuzusuu:asigim:
ayçaaa veemirali
2008-2009 best of KADINLAR KULÜBÜ GÜZELİ :asigimözşin yigeni)
2008-2009 güzellik yarısmasının tacınııı, güzelimizin kafası kücük oması nedeniyle içine gömüldüğünden anasına taktıksırnaşık şeykaydirigubbakcemile3biberonla da röpörtaj yapatık:ecrin_bebek::roflol:
veeeeeeeeee
veeeeeeeee veeee
nişanlım ve bennn:asigim:
işlerim dolayısıylaa gec kaldıgım bulusmaya bir kac dakikalıgınıda olsa sizleri görmek, tanısmak, sıcak bir tebessümle merhaba demek...cok güzeldiii:asigim:hepinizi tanıdıgıma cok memenun oldum...
kaynananacagım aycaaa ve nişanlım emirali de bnm için bir baska özeldii:asigim:düğünümüze herkesi beklerizz:asigim:
kızlar yaa bu arada emir bugun burnu kanayarak uyandı ...dunde öle uyanmıştı ama bi önceki gun çok guneşte kaldığı için belki dokunmuştur die duşınmuştum ..ama dun guneştede kalmadı ..çok uzuldum bak şimdi... :çok üzgünüm: acaba nazar mı değdi dun oğluşuma( dua edin.. kötu bişe olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?