- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
O da doğrudan ben pek bilmiyorum ama sahil falan çok güzeldi alışırım zamanla inşallah alşımazsam da nişanlımı merkeze getiririm diye düşünüyorum belkide getirmem ay bilmiyorumDoğdum doğalı burdayım eşimle çocukluktan beri birlikteyiz hiç dedikodu olayını duymadım. Yazlık yer yazın çok kalabalık olur yazlıkçılar gelir genelde kumlaya buralara. Iyidir ya şimdiye kadar bi dedikodu yapılanı duymadım. Zaten dedikoduyu tanimadiklarin yapmaz ki eşin dostun akraban yapar. Her sehir gibi buranın da var iyi insanı ya da kötü insanı
Oooooo ne güzel bak birbirinize yakın oluyorsunuz...Ben de 23 yaşındayım gemliğe gelin geliyorum bidahaki ay manastıraaa
Tabiki ben 31 yaşındayımBen çalışmıyorum 2 buçuk senelik evliyim çocuğum yokyaşları da yazsak
Sen nerdensinOooooo ne güzel bak birbirinize yakın oluyorsunuz...
Alışırsın birseyi yokki Allah kolaylık versin eviniz hazır mı çeyizin falan geldimi bende ilk evlendiğimde manastırdaydımO da doğrudan ben pek bilmiyorum ama sahil falan çok güzeldi alışırım zamanla inşallah alşımazsam da nişanlımı merkeze getiririm diye düşünüyorum belkide getirmem ay bilmiyorum
Seviyordun yani bursayı valla evlenip gelenler genelde ısınamıyor nedense bursaya daha doğrusu burayla pek ilgisi yok insanın yanında güvendiği anlaştığı insanlar olunca her yer güzel gelir...ama nilüferde güzel yer benim şuan en büyük istediğim nilüfer tarafına taşınmak mesela görükleyi seviyorum nedenseBende 2 yıl öncesine kadar bursada yaşıyordum nilüferde şimdi zorunlu sebeplerden dolayı şehir değiştirdik ama aklım fikrim hala orda nasip olursa dönücez
Dimi dedikodu nerede yokkiDoğdum doğalı burdayım eşimle çocukluktan beri birlikteyiz hiç dedikodu olayını duymadım. Yazlık yer yazın çok kalabalık olur yazlıkçılar gelir genelde kumlaya buralara. Iyidir ya şimdiye kadar bi dedikodu yapılanı duymadım. Zaten dedikoduyu tanimadiklarin yapmaz ki eşin dostun akraban yapar. Her sehir gibi buranın da var iyi insanı ya da kötü insanı
Ben osmangaziSen nerdensin
Evim eşyalarım hazır haftasonu nikah kıyılacak allah nasip ederse tedi mağazası var orda onun hemen arkasında ben de çok gitmedim bi ilkokul var onunla dipdibe çok yakınAlışırsın birseyi yokki Allah kolaylık versin eviniz hazır mı çeyizin falan geldimi bende ilk evlendiğimde manastırdaydım
Ay neresindenBen osmangazi
Ben tedi yi çok severim eskiden oturduğum yerde sürekli takip ederdim gezerdim şanslısın inş jersey istediğin gibi olurEvim eşyalarım hazır haftasonu nikah kıyılacak allah nasip ederse tedi mağazası var orda onun hemen arkasında ben de çok gitmedim bi ilkokul var onunla dipdibe çok yakın
Amin inşallah ben de seviyorum valla tediyi ıvır zıvır bir sürü şey varBen tedi yi çok severim eskiden oturduğum yerde sürekli takip ederdim gezerdim şanslısın inş jersey istediğin gibi olur
Hahaha anlamamışım onu sorduğunu ovaakça civarı gemliğe daha yakınım yaniAy neresinden
Aaa merkez değil iyi kız sende gemliğe yakınnnHahaha anlamamışım onu sorduğunu ovaakça civarı gemliğe daha yakınım yani
Evet evet merkez değilAaa merkez değil iyi kız sende gemliğe yakınnn
Seviyordum evet ben bir yere gidince insanına değil şehirin kendine bakıyorum. Bursayı çok sevdim ben, nilüfere taşınmadan önce kayhanda oturuyordum.Seviyordun yani bursayı valla evlenip gelenler genelde ısınamıyor nedense bursaya daha doğrusu burayla pek ilgisi yok insanın yanında güvendiği anlaştığı insanlar olunca her yer güzel gelir...ama nilüferde güzel yer benim şuan en büyük istediğim nilüfer tarafına taşınmak mesela görükleyi seviyorum nedense
Peki ne zaman dönmeyi düşünüyorsunSeviyordum evet ben bir yere gidince insanına değil şehirin kendine bakıyorum. Bursayı çok sevdim ben, nilüfere taşınmadan önce kayhanda oturuyordum.
1 yıl sürmez diye tahmin ediyorum.Peki ne zaman dönmeyi düşünüyorsun
Hmm canım evet biliyorum oraları senin ordan direk bizim kapıya bizim kapıdan da direk sizin oraya otobüs var her saatEvim eşyalarım hazır haftasonu nikah kıyılacak allah nasip ederse tedi mağazası var orda onun hemen arkasında ben de çok gitmedim bi ilkokul var onunla dipdibe çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?