- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
Ovaakça çok yakınsın buraya canım birgün buluşuruz hepimizHahaha anlamamışım onu sorduğunu ovaakça civarı gemliğe daha yakınım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovaakça çok yakınsın buraya canım birgün buluşuruz hepimizHahaha anlamamışım onu sorduğunu ovaakça civarı gemliğe daha yakınım yani
Evet bir gün ayarlarız inş..Ovaakça çok yakınsın buraya canım birgün buluşuruz hepimiz
Evet evet orda hemen bi durak var  görüşürüz inşallah tabiiiHmm canım evet biliyorum oraları senin ordan direk bizim kapıya bizim kapıdan da direk sizin oraya otobüs var her saat görüşürüz inşallah
Merhaba bende Bursa’da yabancıyım ve çok yalnızım tanışalım mıMerhaba bayanlar ben Bursada öģretmenim arkadaşlarımin bir çoğu evlendiği ve Bursaya sonradan tasindigim için burada çok fazla arkadaşım yok. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa tanışıp bir şeyler yapabiliriz.
Nerede dedikodu olmazDoğdum doğalı burdayım eşimle çocukluktan beri birlikteyiz hiç dedikodu olayını duymadım. Yazlık yer yazın çok kalabalık olur yazlıkçılar gelir genelde kumlaya buralara. Iyidir ya şimdiye kadar bi dedikodu yapılanı duymadım. Zaten dedikoduyu tanimadiklarin yapmaz ki eşin dostun akraban yapar. Her sehir gibi buranın da var iyi insanı ya da kötü insanı
Ben gelin geldim geleli full dedikodu yapıyorlar bazen yüzüne yüzüne bileNerede dedikodu olmaz
Gemlik’te mi?
Evet orada 35 sene yaşadımBen gelin geldim geleli full dedikodu yapıyorlar bazen yüzüne yüzüne bile
Sizi çok iyi anlıyorum burdan Bursa merkeze gitmek için can atıyorum zatenEvet orada 35 sene yaşadım
Orası öyle herkes pek bir meraklı
Ben de evlenince ordan Bursa’ya taşındım :)Sizi çok iyi anlıyorum burdan Bursa merkeze gitmek için can atıyorum zaten
35 sene mi ay çokkk, burda hiçbir şey yok, manastırdayım ben bi de Bursa merkezden geldim dağ başına gelmiş gibi hissediyorum manzara ve deniz dışında güzel bi şey bulamıyorum insanları eski kafalı geliyor bana bi de dışardan geleni çok içlerine almıyorlarBen de evlenince ordan Bursa’ya taşındım :)
Oysaki oralı sayılırım
35 sene yani orda doğdum yaşadım
Eskiden cok güzeldi35 sene mi ay çokkk, burda hiçbir şey yok, manastırdayım ben bi de Bursa merkezden geldim dağ başına gelmiş gibi hissediyorum manzara ve deniz dışında güzel bi şey bulamıyorum insanları eski kafalı geliyor bana bi de dışardan geleni çok içlerine almıyorlar
Nilüferden taa gemliğe amanın görsel olarak güzel zaten ama kıymeti bilinmiyor ve gelişmiyor yeni başkan geldi belki değişir bilmiyorum, güzelim sahilde geziyoruz eşimle dün akşam her yer çöp çekirdek, bi de çok göç alan bi yer her çeşit insan var ondan oluyor herhaldeEskiden cok güzeldi
Sakin tatil yeri gibiydi
Benim çocukluğum kumladık geçti
O zamanlar cok nezihti tertemiz denizi vardı
2000 senedinden snr cok bozuldu
Benn de manastırda yaşadım 30 sene falan :)
5 senedir Nilüfer’deyim
Hiç özlemiyorum ama işim Gemlik’te
Hergün git gel yapıyorum