- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
Hadii ya neresindennSelamsss ben Mudanyadayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadii ya neresindennSelamsss ben Mudanyadayım :)
Prenses ben de Gemlik'teyim.Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün meleğiniz evet aslında mesafe önemli değil yeterki gidip gelmek isteyelim ben gemlikteyim 23 yaşındayım
Annem gökderede pazartesi pazarının ordaMerhabalar bende bursanın yerlisiyim gökderede oturuyorum.
Ah gemlikPrenses ben de Gemlik'teyim.
Aaaaaaaa ne güzel çok yakınmışız.Annem gökderede pazartesi pazarının orda
Ooo dur bakalım ...benim mahalleye taze gelin geliyor.Ben de 23 yaşındayım gemliğe gelin geliyorum bidahaki ay manastıraaa
Gemlik çok küçük sayılmaz bence. Bizim apartmanda hiç dedikodu olayına rastlamadım.Doğdum doğalı burdayım eşimle çocukluktan beri birlikteyiz hiç dedikodu olayını duymadım. Yazlık yer yazın çok kalabalık olur yazlıkçılar gelir genelde kumlaya buralara. Iyidir ya şimdiye kadar bi dedikodu yapılanı duymadım. Zaten dedikoduyu tanimadiklarin yapmaz ki eşin dostun akraban yapar. Her sehir gibi buranın da var iyi insanı ya da kötü insanı
Aaaaaaaa ne güzel çok yakınmışız.
Sen nerelerdesinAaaaaaaa ne güzel çok yakınmışız.
Dün akşam halka iftar yemeği vardı sahilde. O yüzden işçiler temizliği yetiştiremedi. Normalde sahil temizdir.Nilüferden taa gemliğe amanın görsel olarak güzel zaten ama kıymeti bilinmiyor ve gelişmiyor yeni başkan geldi belki değişir bilmiyorum, güzelim sahilde geziyoruz eşimle dün akşam her yer çöp çekirdek, bi de çok göç alan bi yer her çeşit insan var ondan oluyor herhalde
Sen nerelerdesin
Gökdere köprüsünün alt tarafında kalıyorum cadde üstünde.Sen nerelerdesin
Dün akşam iftar vardı evet gördüm, ama genelde her yerde çekirdek banklarda da yazıyor çekirdekleri yere atmayın diye ama dinlemiyor insanlar bellikiDün akşam halka iftar yemeği vardı sahilde. O yüzden işçiler temizliği yetiştiremedi. Normalde sahil temizdir.
Annemde cadde üstünde ankara yolu zatenGökdere köprüsünün alt tarafında kalıyorum cadde üstünde.
Komşumuyuz acabaAnnemde cadde üstünde ankara yolu zaten
Büyük ihtimal öyle ben ordan gemliğe geldim çok özlüyorum ama sürekli geliyorum dün annemdeyim hava yağmurluyduKomşumuyuz acaba
Bir dahaki sefere bende beklerimBüyük ihtimal öyle ben ordan gemliğe geldim çok özlüyorum ama sürekli geliyorum dün annemdeyim hava yağmurluydu
Ayy inşallah ben de beklerim gemliğe ❤Bir dahaki sefere bende beklerim
İnşallah canım bende liseyi umurbeyde okumuştum çok severdim gemliği okuldak kaçıp giderdikAyy inşallah ben de beklerim gemliğe ❤
Ay ben hiç sevmiyorumİnşallah canım bende liseyi umurbeyde okumuştum çok severdim gemliği okuldak kaçıp giderdik
Yer değişelim miAy ben hiç sevmiyorum
Olur valla ben elmasbahçeler veya cazibe merkezinin oralara gitmek istiyorum burası bursa gibi değil bi çarşı bi heykel ayağının altında doğru düzgün alışveriş yapabileceğin bi yer yokYer değişelim mi