Büro yönetimi ve sekreterlik

Arkadaşlar ben de bu bölümü birincilikle bitirdim.Şimdi ben de açıköğretim işletme 3.sınıfa geçicem.Güzel bir bölüm.Daha sonra yazarım yine açıklamalar ama şunu merak ettim ozgurdu,arkadaşın nasıl ingilizce öğretmenliği yapabiliyor???Bilgi verebilir misin bana?_Cevap yazarsan çok sevinirim...:1rolleyes::1rolleyes::teytey:

neselikız yeni gördüm mesajını.Sözleşmeli öğretmenlik yapıyor,4-5 yıldır yapıyor.İlçe Milli Eğitime başvurmuştu ilk mezun olduğu zamanlarda ve kabul edildi.Gittiği okullarda da kendini sevdirince öğretmen açığını kapatmak için derslere giriyor ama öyle az bir parada almıyor,geçen sene 800 ytlyi buluyordu aylığı.Hemde tam gün gitmiyordu.Rahat yani.

ben Anadolu Üniversitersi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Sekreterlik mezunuyum.Bölüm çok güzel ben çok severek okudum.Dersleri sanıldığı gibi kolay değil.Ama severek okuduğum için çalışmak hiç zor gelmedi.Ben bide 2.öğretimdim okula 1-2 gibi gidip 10da 11de çıkıyoduk yani bütün günüm okulda geçiyordu.hele son zamanlarda iyice ağır gelmeye başlamıştı.2 yıl okudum ama çok dolu dolu bi 2 yıldı.ve sonunda Yüksek Onur Belgesiyle bitirdim okulumu.okulumdan hocalarımdan çok çok çok memnundum.okumak isteyen herkese tavsiye ederim.

ohhh ohhh maşallah yüksek onur belgesii haaa ii mişş valla. ben bi uzatmadan bitirebilsem çok sevinecem.
bende severek okuyorum ama muhasebe de şuan çok takılıyorum inş böle gitmez.

bitirirsin canım merak etme.muhasebeye biraz daha asıl.sende başarırsın :teselli:

inşallah canım 15 gün bile kalmadı vizelere çalışmaya başladım bile. bu arada bende erciyes ünivdeyim ve 2. ögretimim bence normal ögrtimden çok daha zevkli.
peki sen dikey geçiş yaptınmı???ben halkla ilişkileri düşünüyorum ama çok zor onun da farkındayım .
şuan çalışıyomusun ???

ben işletme fakültesi işletme 3.sınıftan devam ettim.şuan 4.sınıftayım.bitirince 2 diplomam olcak.aynı zamanda çalışıyorum.okuldan hocalarım gönderdi beni bu işe ve halen aynı yerdeyim.
ben halkla ilişkileri hiç düşünmedim.hocalarımızda çok fazla tavsiye etmedi.eğer dikey geçiş yapsaydım tek tercihim gazi üniv.büro yönetimi öğr.olurdu.

yaa çok soru soruyorumm ama açıkögretm 3. sınıftan devam ediyosun demi...
işletmeyi bitirince hem işletme mezunu hemde büro yönetimi diploman ayrı ayrı oluyo ölemi.
benim çevremden duyduklarım açıkögretim oldugu için galiba işe yaramıyo filan diyolar insanın şevkini büsbütün kırıyolar.:1no2:

siz kitaplarınızı aldığınızda üstünde sosyalbilimler programımı yazıodu lütfen cvplarsanız çok sevinirim

X