Burnumu büyütmek istiyorum

Sizi en iyi ben anlarım. Benim de dünya güzeli bir yüzüm vardı, ameliyatla birlikte bir facia oldu. Ne gözlerimin güzelliği kaldı ne dudaklarımın. Hiçbir saç modeli yakışmıyor, çoğu giysi bile yakışmıyor. Ne fotoğraf çekinebiliyorum ne aynalara bakabiliyorum

Kaburga kıkırdagından sonra burnunuz sert mi, kaburga kıkırdagı konulan yerler?

Fotoğraf var mı

Merhaba nasıl oldunuz acaba....inşallah iyisinizdir..Hayatı mahvolan biri olarak bende aranıza katıldım
..nasıl devam edecek hayatım bilmiyorum bile

Merhaba nasıl oldunuz acaba....inşallah iyisinizdir..Hayatı mahvolan biri olarak bende aranıza katıldım
..nasıl devam edecek hayatım bilmiyorum bile
Hala her gün neden onbeş yıl boyunca bu burunla yaşadım diye yas tutuyorum. Şimdiden sonra revizyon olup burnum düzelse ne fayda, gençliğimin en güzel seneleri bu facia burunla gecti

Bu doktorlar neden istenen burnu yapamıyor yahu. Bazıları ne kadar şanslılar ilk ameliyatta çok güzel burunları oluyor. Bazıları da sizler gibi burnundan memnun olmadan yaşıyor. İstenen burnu yapmak neden bu kadar zor, eğer zorsa ben bunu yapamam diyip başka doktora yönlendirsinler yani. Revizyon da hem pahalı oluyor hem de sonuç güzel olmayabiliyor. Hepinize geçmiş olsun Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama böyle olaylardan sonra iki kere düşünüyorum bir de keloid yani kabarık iyileşen dikiş sorunum var, burnumu yaptırırsam oluşur mu bilmiyorum.

Lütfen yaptırma.....vazgeç....şuan ben eski ben olmak için emin ol herseyimi verirdim....çirkin dediğim burnumu mumla arıyorumm

Hala her gün neden onbeş yıl boyunca bu burunla yaşadım diye yas tutuyorum. Şimdiden sonra revizyon olup burnum düzelse ne fayda, gençliğimin en güzel seneleri bu facia burunla gecti
Banaresim atarmisniz özelden....inan benimm daha 2 ay bile tam olmadı...gördüğüm bir sürü sıkıntı var başıma daha ne gelecek diye düşünmekten uyuyamıyorum...hayatım bitti gibi hissediyorum..başa çıkamıyorum neden ben diye diye hergunum azap,2 aydan beri ne uyku ne,gülme,ne doğru düzgün yemek..Ne evime bakabiliyorum...
Ben de aynı durumdayım...
Özelden mesaj atarmisiniz bana

Hemen yazıyorum

Lütfen yaptırma.....vazgeç....şuan ben eski ben olmak için emin ol herseyimi verirdim....çirkin dediğim burnumu mumla arıyorumm

Ben de aynı... kaskatı bir burunla kalakaldım
Bi sabah eski halime dönmüş uyanırım diye hayal kuruyorum hala
Yaptırmak isteyenler bir değil bin kere daha düşünsün tamamen şans işi. Yıllarca yüzünüzde taşıdığınız organı bir başkasının el becerisine, estetik anlayışına, ruh haline emanet etmeyin ne olur

Siz ne zaman ameliyat oldunuz acaba,

3 ay değerlendirmek için erken diyorlar...benim 1.5 ay ve bir sürü sıkıntı var gözüme çarpan...inşallah sizin sıkıntılarınız da benimkide gecerrrr......Ne diyeyim inşallah daha iyi oluruz duam....

İnşallah geçer ikimizin de maalesef benim de her yeri ödemliyken düzgün görünüyordu ödem indikce sorunlar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…