artık bu saçma yorumlara bi nokta koymam gerektiğini düşünüyorum..
siz değil misiniz burda dakka başı konu açıp yok kv altınlara sulandı yok kp para istedi bilmem ne..? kusura bakmayın da herkesin layık olduğu şeyler var hayatta..ben 22 yaşımda evi barkı olmayan işsiz güçsüz bi adamla evlenip iki gün sonra burda bu konuları açan arkadaşlar gibi ağlamaktansa HİÇ EVLENMEM DAHA İYİ..
insanlar beni böyle düşündüğüm için maddiyatçı bulabilirler..ama alakası yok, ben sadece gerçekçiyim..BAZI ARKADAŞLAR ÖNCEKİ KONUMA BAKMIŞLAR.onu da şöyle söyleyim..
BİZ KİMSEDEN EV FALAN İSTEMEDİK..bize kendileri ev alıcaz dediler, biz de sadece dediklerini yapmalarını istedik sonuçta bu işler dalga geçilecek lakayıt baştan savılacak şeyler değil, bi şey söylendiyse yapılmak zorunda.
evet kimsenin alacağı bişeye muhtaç değilim.o evde oturmicam da..çünkü beni kimse sokakta bulmadı kimse böyle baştan savma davranamaz.beni de ailemi de oraya götürüp biz beğenmedik dediğimiz halde dalga geçer gibi gidip alamaz..
sevgi tabi ki çok önemli bişey.ama hayatın bi de gerçekçi bi kısmı var.10 sene sonra hanginiz kocanıza deliler gibi aşıktınız?
haline şükret diyenler de ayrı..kirada oturuyolarmış bilmem ne..evi olmayan adamla evlenmeseydiniz o zaman arkadaşım, bak burda isyan ediyosunuz bilmem kaç yıldır kiradayım kredi ödüyorum diye..çok mutlusunuz dimi (!) borç harç içinde hala deli gibi aşıksınız kocanıza..yok ya..
evlilik bence maddi ve manevi olarak daha iyi standartlara ulaşmak için yapılır..şu an yaşadığınız evden çıktığınızda daha mutlu olmayacaksanız pek çok konuda, ne diye evlenilir?
Birilerinden bir şeyler umarak evlilik yoluna girilmez arkadaş kendi ayaklarınız yere sağlam bassın ondan sonra adım atın bazı şeylere. Ha aileye muhtaç olarak bir yola başlıyorsan da onların imkanlarının elverdiği şeyleri kabullenmek gerekiyor. Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum sizin aileniz illa ev olsun yoksa olmaz bu iş diyip duruyordu bu yüzden kayınpederinizin yaptığını çok da anormal karşılamadım açıkçası . Adam da alın size ev işte ,ev ev fiyip duruyordunuz demiş adeta. Başka biri olsa sizin ailenizin tavırlarına karşılık 5 kuruş bile vermezdi siz ev bulduğunuza dua edin bence diyeceğim ama sizdeki mantıkla adama beddua edersiniz ailecek.
aboooooo :))) gülüyorum artık sadece gözün dönmüş senin yavrucum ev ev diye bak sen ne yap biliyor musun evlenme vallahi yazık kız çocuğa kıyma ona valla garibim benim bide asıktır o şimdi sana üzüldüm Allah yar ve yardımcısı olsun yazık valla yazık daha 22 yasındasın çalıs kazanda öyle al evini kıymet bilirsin en azından :)) senin gibilere semra gibileri lazım
siz değil misiniz burda dakka başı konu açıp yok kv altınlara sulandı yok kp para istedi bilmem ne..? kusura bakmayın da herkesin layık olduğu şeyler var hayatta..ben 22 yaşımda evi barkı olmayan işsiz güçsüz bi adamla evlenip iki gün sonra burda bu konuları açan arkadaşlar gibi ağlamaktansa HİÇ EVLENMEM DAHA İYİ..
insanlar beni böyle düşündüğüm için maddiyatçı bulabilirler..ama alakası yok, ben sadece gerçekçiyim..BAZI ARKADAŞLAR ÖNCEKİ KONUMA BAKMIŞLAR.onu da şöyle söyleyim..
BİZ KİMSEDEN EV FALAN İSTEMEDİK..bize kendileri ev alıcaz dediler, biz de sadece dediklerini yapmalarını istedik sonuçta bu işler dalga geçilecek lakayıt baştan savılacak şeyler değil, bi şey söylendiyse yapılmak zorunda.
evet kimsenin alacağı bişeye muhtaç değilim.o evde oturmicam da..çünkü beni kimse sokakta bulmadı kimse böyle baştan savma davranamaz.beni de ailemi de oraya götürüp biz beğenmedik dediğimiz halde dalga geçer gibi gidip alamaz..
sevgi tabi ki çok önemli bişey.ama hayatın bi de gerçekçi bi kısmı var.10 sene sonra hanginiz kocanıza deliler gibi aşıktınız?
haline şükret diyenler de ayrı..kirada oturuyolarmış bilmem ne..evi olmayan adamla evlenmeseydiniz o zaman arkadaşım, bak burda isyan ediyosunuz bilmem kaç yıldır kiradayım kredi ödüyorum diye..çok mutlusunuz dimi (!) borç harç içinde hala deli gibi aşıksınız kocanıza..yok ya..
evlilik bence maddi ve manevi olarak daha iyi standartlara ulaşmak için yapılır..şu an yaşadığınız evden çıktığınızda daha mutlu olmayacaksanız pek çok konuda, ne diye evlenilir?
kızım sen bu düşünceyle evlensen ne olur be.
neymiş herkes layığını bulurmuş.
sen de buldun o zaman, seni iplemeyen bi kayınbaba var karşında. bu muydu layığın.
iki düşünüp bi konuşacaksın
yok öyle herkese laf atmak.
gerçekçiymiş de, kimse sokakta bulmamış ta.
biz kaya kovuğundan çıkmadık herhalde.
biz de anamızın kıymetlisiyiz.
bi de sonunda iliştirdiğin ''sevgi tabi ki çok önemli çok bişey'' lafın var ya, çok güzel sırıtıyor onu da söyleyim sana.
sevgi çok önemliyse sen böyle düşünemezsin tamam mı.
boyacıyla, inşaatçıyla evlenen kadınların suçu ne o zaman? boyacıya mı layık ?
kimin ne olacağını bilemezsin hayatta.
kayınbaban sana istinyeden bi villa alsa bile bi yangına bakar, küllerine dalarsın sonra.
bi de bilmiş bilmiş konuşmazlar mı arkadaş.neymiş gerçekçiymiş.
düşmez kalkmaz bir allah, insanoğlunun ne olacağı belli mi hayatta.
şükürsüz seni.
senin anlama sorunun var heralde? git istemediğin yerde yaşa bakalım böyle boş boş atıp tutabilecek misin?
Benim karşımdaki çok şükür insan gibi insan sevgilimin güzel bir işi de var benim de olacak inşallah evi yok diye ayrılmalı mıyım doğru insanı bulmuşken hem de evi de çalışırız ikimiz alırız diye düşünüyorum mesela. Benim bir erkekte öncelikli olarak aradıklarım düzgün bir karaktere, vicdana, ahlak alayışına sahip ve çalışkan olmasıdır bunları da çok şükür bulduğumu düşünüyorum zamanla evi de alırız şimdi olmasa da 5 yıl sonra alırız ama karşımızdaki adamın karakterini, dürüstlüğünü, insanlığını parayla satın alamayız. Ayrıca o evi de nişanlınız almamış ki babası almış yani nişanlınızın ev alacak kadar bir parası yok demek ki bu mantıkla neden nişanlınızı tercih ettiniz diye sormazlar mı adama? Bir de mesela kendiniz de destek olup çalışmayı neden denemiyorsunuz zor geliyor di mi gidip çalışmak böyle havadan koca parası, kayınpederin aldığı ev filan daha tatlı hoş şeyler.
Yemin ediyorum içim şişti ya.
Güzelim bak,şimdi adam niyetlenmiş,özenmiş ev almış size.EV.
Hadi senin istemediğin,bunu da defalarca belirttiğin halde yine aynı ev alınmış.Kabul,bak haklısın burda bişey diyemem.
Ama adam kötülük yapmamış ya.Siz beğenmediniz diye gücenmiş,inat yapmış ama kötülük değil.
Sen kayınpederine burdan çemkirip duruyosun ama sende az çirkef değilsin.
Yok nikah ertelemeler,bilmem neler.bu ne ya?
15 yaşında mısın?
Kötülük yapacak adam,sittin sene ev filan almazdı size,hadi onu geçtim atardı o parayı cebe..ne haliniz varsa görün derdi.Yine de almış lan.Çocuk gibi inat filan etmiş ama almış.
Şimdi bu olayı tatlıya bağlayacak 1001 tane yol varken,sen kalkıp en olmadık yolla çözmeye çalışıyosun.
Nikah erteleyecekmiş!Ya müstakbel kocan " eehh senle mi uğraşcam.inceldiğin yerden kopsun" dese?(-ki ben demiştim bile)
Bence senin kaybedecek bir şeyin yok arkadaşım.
O evlilik olmasa da olur senin için.Kal babanın evinde prensesler gibi yaşa bence.Ya da aç gözlerini,kulağığını da şurda yazılanlara az kulak ver.
Hadi geçmiş olsun.
Kayın ailene Allah'tan gani gani sabır diliyorum.
BİZ KİMSEDEN EV FALAN İSTEMEDİK
ay öyle mi :)) hayatta herkes kendi tercihlerinden sorumludur şekerim, o boyacıyla evlenenlerin sorunu benim değil :) herkes iyi kötü her şeyin bedelini kendisi öder..
evet düşmez kalkmaz bi allah.o zaman gidip simitçiyle evlenelim belki bigün zengin olur diye..çok merak ediyorum ya gerçekten kendi hayatında da bu kadar şükürcü müsün?
sen ister komik bul ister ciddiye al ister alma.dünyanın her yerinde sosyal sınıflar var.bi doktorun gidip temizlikçiyle evlendiğini gördün mü?ya da bi avukatın boyacıyla :))
üzgünüm ama gerçek bu..haa ayrıca ne demişler sen eşşeğini sağlama bağla sonra allaha emanet et..
neyse konumuz bu değildi ama bence asıl komik olan sensin. hayat bu kadar toz pembe olsaydı keşke.
merhaba kızlar.şu an sinir küpü halinde yazıyorum bunları utanmasam ağlıcam.2 haftalık nişanlıyım.nişanlımın babası oturmamız için bize ev alacaktı.2-3 hafta önce kendi internetten bi ev bulmuştu bizi de yolladı gidin bakın diye, gittik baktık.tamam 3+1 ev ara kat bilmem ne, ama yeri o kadar mı kötü olur.ben zaten bunalıma girme meğilli bi insanım.ev ne güneş alıyo, 3 tarafı evle çevrili dip dibe izbe, kasvetli bi ev.apartmana girdim mi bütün apartman yemek kokuyo vs..hiç içim ısınmadı hiç de beğenmedim.o konumda 500m2 villa bedava verseler yine oturmazdım o kadar yani.
nişanlıma söyledim beğenmediğimi, zaten o da hiç beğenmedi.neyse babasına uygun bi dille söyledi.babası hemen çıkışmış neyini beğenmediniz bilmem ne falan diye.bize evi gösteren adam da bizim için "doğru düzgün bakmadılar bile" demiş.halbuki yalan yok öyle bişey.babası ona da kızmış.neyse ben bu konu kapandı sanıyodum bi hafta sonra benim babamla da konuşmuşlar bu konuyu "ben bi ev beğendim isterseniz hemen alırım siz de gidin görün" demiş.babam da benim hiç istemediğimi bildiği halde kızım gidip birlikte bakalım belki o kadar kötü değildir dedi.neyse kırmadım annem babam nişanlım ben gittik bidaha baktık eve.annem babam normalde sorun çıkarmaz, iyimserlerdir.ama onlar bile hiçç beğenmedi evi.nişanlımın babasına da durumu bildirdiler..bu olay geçen hafta oldu.
biz bu olay kapandı sanıp yeni ev bakmaya başlamıştık, bitane de içimize sinen bi ev bulduk kii...bilin bakalım nolmuş!!!
babası gidip o evi çoktan almış bile!!!!
ay sinirimden ölücem resmen bana pislik olsun diye yaptı, ya istemediğim evde niye oturuyum gidip kirada otururum daha iyi.şimdi bana şımarık diyceksiniz belki, ama ben çalışmıyorum bütün zamanım evde geçicek, hergün nefret ede ede orda oturmak zorunda kalıcam çok kötüyüm çok sinirliyim şu an, asla gidip o evde oturmicam ASLA!! insan hayatında kaç kere ev alıyo ya ayıp değil mi bu yaptığı ben mi boşa sinir yapıyorum??
ay öyle mi :)) hayatta herkes kendi tercihlerinden sorumludur şekerim, o boyacıyla evlenenlerin sorunu benim değil :) herkes iyi kötü her şeyin bedelini kendisi öder..
evet düşmez kalkmaz bi allah.o zaman gidip simitçiyle evlenelim belki bigün zengin olur diye..çok merak ediyorum ya gerçekten kendi hayatında da bu kadar şükürcü müsün?
sen ister komik bul ister ciddiye al ister alma.dünyanın her yerinde sosyal sınıflar var.bi doktorun gidip temizlikçiyle evlendiğini gördün mü?ya da bi avukatın boyacıyla :))
üzgünüm ama gerçek bu..haa ayrıca ne demişler sen eşşeğini sağlama bağla sonra allaha emanet et..
neyse konumuz bu değildi ama bence asıl komik olan sensin. hayat bu kadar toz pembe olsaydı keşke.
senin anlama sorunun var heralde? git istemediğin yerde yaşa bakalım böyle boş boş atıp tutabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?