burnumdan soluyorum!!!!!

Tabiki haklısın..Bilmiyorum ki acaba babasının maddi gücü buna mı yetti..Ama ne olursa olsun artık ev alınmış çok şükür kirada oturmayacaksınız buna şükret canım..Kirada oturmak o kadar zor ki..

bu devirde varmı takı istemeler falan :)) afedersin satın alınan bir mal mısın da ??? hiç bir talebi olmamıs sevdiğin adamla birlikte olcaksın kusura bakma ama samanlık seyran olur sevdiğinle olunca...

nasıl onlar seni alıyorsa sende onların oğullarını alıyorsun :)) sen nasıl değerliysen onların oğluda değerli ... Onlar Onlar Onlar dediğin insanlar ilerde senin ailen olcak farkındasın heralde sen bunu..

Sen hangi devirde yaşıyorsun ben merak ettim?

zaten söyledim nişanlıma.babana da söyle dedim.o ev satılıp yeni ev alınmadan nikah tarihi alınmıcak.bu kadar basit.kimse bana istemediğim bişeyi dayatamaz..

Nişanlının yerinde olsam ahh var yaa yürü yol orda aha derdim.. sen mal mülk peşindesin anlaşılan sevdiğimle her gece aynı yatakta uyucam sabah gözümü açtığımda onu görcem der insan buraya da burnumdan soluyorum diye bir başlık açmaz.. nasıl insanlar var inanmak gelmiyor içimden eve şükretme meselesini bırak sevdiğimle yasıycam onunla olucam hevesi yok sende

siz evi beğenmediğinizi belirtmşsiniz kesin bir dille e buna rağmen neden gidip evi almış ki tuhaf gerçekten.bu bi iyilik değil bence oturcağınız evi beğenip seçmenizden doğal ne var.dediğim dedik insanlarla hayat zor.keske şu kayınvalideler kayınpederler çiftlerin hayatına bu kadar müdahale etmeseler..

Adam ev almış..İstemiyorsaniz oturmayin..Başka bir yerde kirada oturun...Ayrıca evi kabul etmemenizi anlarım ancak illede satilsin nikah ertelerim demeniz ayıp...kabul etmediginiz hediyeden size ne...

Sen hangi devirde yaşıyorsun ben merak ettim?

ayın 5inde sözüm oldu hiiiççç öyle takıymış falan konusulmadı asla da izin vermem karadenizliyiz üstelik bizde bilezik falanda istenilmezmiş hasır takımı isterler ama tövbe yarabbi ne lan be mal mıyım ben bana değer biçiyolar kim ne takarsa takar içinden ne geliyorsa yapar takının lafı mı olcak kusura bakmayında ailem konussa ben izin vermem açık artırmada satılan antika değilim ne olursa olsun şu konusulan durum bana ters ve çok ayıp.. zaten daha iyisi varmış hanımefendide babası sağolsunmus babası damadını oturtsun evde o zaman adamın aldığı evi beğenmiyolar madem.

Beğenmiyorsanız kayınpederinizin parasına minnet etmeyin kendi istediğiniz gibi kiralık bir ev tutun oturun.

bir süre o evde oturun ...beraber çalışıp para biriktirin .....temelden eve girerseniz daha ucuz olur......kendi eviniz olduğu için kimse size karışamaz........hem onların evini kullanmış olursunuz hem de ayaklarınızın üzerinde durmuş olursuz.........bu arada üzerinize olan evin kirasını da taksite eklerseniz max 7 8 yılda iyi bir eve sahip olmuş olursunuz.........huysuzluk yapan eşiniz değil ki kayın pederiniz..........burnunuzdan soluyacak ne var ortada anlamadım.....çok abartmışsınız

konu sahibini suçlamak çok saçma geldi bana , adam gidip kendi kafasına göre iş yapmış bunun neresi iyilik, iyilik olursa gönlü olunarak yapılır karşı tarafın içine sinmedikten sonra zoraki iyilik neye yarar

büyükler ah büyükleri hala kendi uygun gördüklerini çocuklarına gelinlerine yaptırmaya çalışıyorlar.

evi kiraya verin sizde kiraya çıkın canım. dayımda kendi evini beğenmediğinden aynı bu şekilde yapıyor.

merhaba kızlar.şu an sinir küpü halinde yazıyorum bunları utanmasam ağlıcam.2 haftalık nişanlıyım.nişanlımın babası oturmamız için bize ev alacaktı.2-3 hafta önce kendi internetten bi ev bulmuştu bizi de yolladı gidin bakın diye, gittik baktık.tamam 3+1 ev ara kat bilmem ne, ama yeri o kadar mı kötü olur.ben zaten bunalıma girme meğilli bi insanım.ev ne güneş alıyo, 3 tarafı evle çevrili dip dibe izbe, kasvetli bi ev.apartmana girdim mi bütün apartman yemek kokuyo vs..hiç içim ısınmadı hiç de beğenmedim.o konumda 500m2 villa bedava verseler yine oturmazdım o kadar yani.

nişanlıma söyledim beğenmediğimi, zaten o da hiç beğenmedi.neyse babasına uygun bi dille söyledi.babası hemen çıkışmış neyini beğenmediniz bilmem ne falan diye.bize evi gösteren adam da bizim için "doğru düzgün bakmadılar bile" demiş.halbuki yalan yok öyle bişey.babası ona da kızmış.neyse ben bu konu kapandı sanıyodum bi hafta sonra benim babamla da konuşmuşlar bu konuyu "ben bi ev beğendim isterseniz hemen alırım siz de gidin görün" demiş.babam da benim hiç istemediğimi bildiği halde kızım gidip birlikte bakalım belki o kadar kötü değildir dedi.neyse kırmadım annem babam nişanlım ben gittik bidaha baktık eve.annem babam normalde sorun çıkarmaz, iyimserlerdir.ama onlar bile hiçç beğenmedi evi.nişanlımın babasına da durumu bildirdiler..bu olay geçen hafta oldu.

biz bu olay kapandı sanıp yeni ev bakmaya başlamıştık, bitane de içimize sinen bi ev bulduk kii...bilin bakalım nolmuş!!!
babası gidip o evi çoktan almış bile!!!!
ay sinirimden ölücem resmen bana pislik olsun diye yaptı, ya istemediğim evde niye oturuyum gidip kirada otururum daha iyi.şimdi bana şımarık diyceksiniz belki, ama ben çalışmıyorum bütün zamanım evde geçicek, hergün nefret ede ede orda oturmak zorunda kalıcam çok kötüyüm çok sinirliyim şu an, asla gidip o evde oturmicam ASLA!! insan hayatında kaç kere ev alıyo ya ayıp değil mi bu yaptığı ben mi boşa sinir yapıyorum??

belki içinde yaşamaya başlıyınca seveceksiniz sonuçta evi yuva yapmak önemli olan bu da sizin elinizde sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün

tamamen haklısın..

Aynı paraya başka yerden alınabilirdi..sanırım kayınpeder..benim dediğim olacak..tarzında bir adam ve dediğini yapmış..

İçine sinmediyse asla oturma, istemediği evde oturan insanların psikolojilerinin bozulduğna çok kere şahit oldum..

En baştan evi istemediğinizi buna rağmen alındıysa o evi kiraya verip onun parasıyla istediğiniz semtte oturmak istediğini net dille söyleyin..

Bazı arkadaşlar: bunu bulamayanlar da var..tarzında yaklaşmış ama bu, bulamayanların sorunu..

Elinde imkanı olanın da, imkanlarını en iyiye çevirerek istediği gibi yaşama tercihleri var..

belki içinde yaşamaya başlıyınca seveceksiniz sonuçta evi yuva yapmak önemli olan bu da sizin elinizde sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün

sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün..... bak ne kadar güzel demişsin.. insanın sevdiğinin gülüşüyle aydınlanır o güneş görmeyen ev... sevdiğimle olcam düşüncesi yokki hatunda daha 2 haftalık nişanlı gelin olma adayı laflara bak laflara yazık...

millet kaç yaşına geliyor ,nerdeyse 20 25 yıllık evli. bir başımızı sokacak evimiz olamadı diye dertleniyor. koca insanlar ömür boyu çalışıyorlar bir ev alalımda emekliliğimizde rahat edelim diye..
bazılarıda daha evlenmeden hediye edilen evi beğenmiyor. adalate bak.şükretmeyi keşke bilebilsek..:6:

Ay hiç de değil ya canım..

sevdiğim adamla yaşıycam diye de ,niye hiçççç ısınamadığım, izbe, kasvetli ,güneş almayan evde oturayım..??

sevgili kocam :), akşamdan akşama eve girecek ama ben koca gün o evde vakit geçiricem..

Ayrıca imkan varken neden istediği olmasın arkadaşın, neden mecburen alışmaya çalışsın..

Asla sizin gibi düşünmüyorum..

Ev bu..
Kaç kere ev alınır hayatta?

Gerçi konu sahibi arkadaş için olan olmuş..

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1:
Kusuruma bakmayın tutamadım kendimi resmen sinirden güldüm ya..
Beyefendii milyarlarını size bağışlasın,hiç bir karşılık beklemeden sizde vay efendim üç tarafı evlerle çevriliymişte olmazmış! diyosunuz.
Çalışmıyosunuz,saatlerce evde oturacakmışsınız ya size şöyle bir önerim olacak ;
Hiç vakit kaybetmeden kendinize bir iş bulun paranızı kazanın kendinize artık üç tarafı deniz beş tarafı dağ bayır
olanlarından ev alırsınız paşalar gibi oturursunuz.
kimseyede minnet etmemiş olursunuz.
Resmen iyilik yap denize at durumu olmuş.

Kusura bakmada, adamda hakli. Parayi veren o, istedigini alir.
Isteseydi size ev alacagina parayi verirdi ve siz kendiniz bir ev begenirdiniz, daha güzel olurdu. Tabiiki bu konuda yerden göge kadar haklisin. Ama istememis.
Parayi verende düdügü caldigi icin, keyfine göre takilmis. Birak esin halletsin, simdiden kötü olma kayinpederle. Evi almis sonucta, sen ister oturursun, ister oturmassin, ister kiraya verir, isterse satar tekrar, belki karli satacagim düsüncesiylede almis olabilir, ucuza gelmis olabilir. Sen sana ve ailene karsi inat yaptigi icin sinirlenmissin, ama sakin ol. Adamin parasi, ne isterse yapar, size birsey yapmak mecburiyetinde degil. Yaparsa allah razi olsun dersin, yapmazsada kötü olmaya gerek yok, kiraya oturursun kendi begendigin bir evde.

Ay hiç de değil ya canım..

sevdiğim adamla yaşıycam diye de ,niye hiçççç ısınamadığım, izbe, kasvetli ,güneş almayan evde oturayım..??

sevgili kocam :), akşamdan akşama eve girecek ama ben koca gün o evde vakit geçiricem..

Ayrıca imkan varken neden istediği olmasın arkadaşın, neden mecburen alışmaya çalışsın..

Asla sizin gibi düşünmüyorum..

Ev bu..
Kaç kere ev alınır hayatta?

Gerçi konu sahibi arkadaş için olan olmuş..

vakit geçirmesin girsin bir işe çalıssın hem kocanın evinde oturuyo hemde o evde kocanın parasını götürüyo ohhhh ne güzel istanbul bence konu sahibi arkadasa değil onun nişanlısı olacak adama yazık günah.. ilerde nasıl utanmadan baba diyecek kayınpederine bu kız.

beğenmediyseniz oturmayın bu kadar basit

neden burnundan soluyorsunuz ki çekin kredi ki krediler bu aralar düşük ohh mis gibi oturun evinizde

Back