- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu devirde varmı takı istemeler falan :)) afedersin satın alınan bir mal mısın da ??? hiç bir talebi olmamıs sevdiğin adamla birlikte olcaksın kusura bakma ama samanlık seyran olur sevdiğinle olunca...
nasıl onlar seni alıyorsa sende onların oğullarını alıyorsun :)) sen nasıl değerliysen onların oğluda değerli ... Onlar Onlar Onlar dediğin insanlar ilerde senin ailen olcak farkındasın heralde sen bunu..
Sen hangi devirde yaşıyorsun ben merak ettim?
merhaba kızlar.şu an sinir küpü halinde yazıyorum bunları utanmasam ağlıcam.2 haftalık nişanlıyım.nişanlımın babası oturmamız için bize ev alacaktı.2-3 hafta önce kendi internetten bi ev bulmuştu bizi de yolladı gidin bakın diye, gittik baktık.tamam 3+1 ev ara kat bilmem ne, ama yeri o kadar mı kötü olur.ben zaten bunalıma girme meğilli bi insanım.ev ne güneş alıyo, 3 tarafı evle çevrili dip dibe izbe, kasvetli bi ev.apartmana girdim mi bütün apartman yemek kokuyo vs..hiç içim ısınmadı hiç de beğenmedim.o konumda 500m2 villa bedava verseler yine oturmazdım o kadar yani.
nişanlıma söyledim beğenmediğimi, zaten o da hiç beğenmedi.neyse babasına uygun bi dille söyledi.babası hemen çıkışmış neyini beğenmediniz bilmem ne falan diye.bize evi gösteren adam da bizim için "doğru düzgün bakmadılar bile" demiş.halbuki yalan yok öyle bişey.babası ona da kızmış.neyse ben bu konu kapandı sanıyodum bi hafta sonra benim babamla da konuşmuşlar bu konuyu "ben bi ev beğendim isterseniz hemen alırım siz de gidin görün" demiş.babam da benim hiç istemediğimi bildiği halde kızım gidip birlikte bakalım belki o kadar kötü değildir dedi.neyse kırmadım annem babam nişanlım ben gittik bidaha baktık eve.annem babam normalde sorun çıkarmaz, iyimserlerdir.ama onlar bile hiçç beğenmedi evi.nişanlımın babasına da durumu bildirdiler..bu olay geçen hafta oldu.
biz bu olay kapandı sanıp yeni ev bakmaya başlamıştık, bitane de içimize sinen bi ev bulduk kii...bilin bakalım nolmuş!!!
babası gidip o evi çoktan almış bile!!!!
ay sinirimden ölücem resmen bana pislik olsun diye yaptı, ya istemediğim evde niye oturuyum gidip kirada otururum daha iyi.şimdi bana şımarık diyceksiniz belki, ama ben çalışmıyorum bütün zamanım evde geçicek, hergün nefret ede ede orda oturmak zorunda kalıcam çok kötüyüm çok sinirliyim şu an, asla gidip o evde oturmicam ASLA!! insan hayatında kaç kere ev alıyo ya ayıp değil mi bu yaptığı ben mi boşa sinir yapıyorum??
belki içinde yaşamaya başlıyınca seveceksiniz sonuçta evi yuva yapmak önemli olan bu da sizin elinizde sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün
belki içinde yaşamaya başlıyınca seveceksiniz sonuçta evi yuva yapmak önemli olan bu da sizin elinizde sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün
Ay hiç de değil ya canım..
sevdiğim adamla yaşıycam diye de ,niye hiçççç ısınamadığım, izbe, kasvetli ,güneş almayan evde oturayım..??
sevgili kocam :), akşamdan akşama eve girecek ama ben koca gün o evde vakit geçiricem..
Ayrıca imkan varken neden istediği olmasın arkadaşın, neden mecburen alışmaya çalışsın..
Asla sizin gibi düşünmüyorum..
Ev bu..
Kaç kere ev alınır hayatta?
Gerçi konu sahibi arkadaş için olan olmuş..