millet kaç yaşına geliyor ,nerdeyse 20 25 yıllık evli. bir başımızı sokacak evimiz olamadı diye dertleniyor. koca insanlar ömür boyu çalışıyorlar bir ev alalımda emekliliğimizde rahat edelim diye..
bazılarıda daha evlenmeden hediye edilen evi beğenmiyor. adalate bak.şükretmeyi keşke bilebilsek..
siz evli misiniz?
kendi eviniz var mı?
yoksa ev alacağınız zaman, paranız ve imkanlarınız olduğu halde, 25 sene evli olup da evi olmayanları düşünüp,, önünüze ilk çıkan evi alın da göreyim..
----------------------------------
ev alacaksınız..
paranız da var makul ölçülerde..
1000 tane ev gezerim gerekirse, istediğim olsun diye..
o an aklıma bile gelmez 30 senelik ayşe teyzenin kirada oturduğu şahsen.
gerçekleri konuşun kızlar..
arkadaş da olmuşken istediğimiz olsaydı demiş..kirada oturanları düşünememiş doğal olarak::::::::::::::::)))
Deveye hendek atlatasım var, ama yoruluyorum...:82:
,siz evli misiniz?
kendi eviniz var mı?
yoksa ev alacağınız zaman, paranız ve imkanlarınız olduğu halde, 25 sene evli olup da evi olmayanları düşünüp,, önünüze ilk çıkan evi alın da göreyim..
ev alacaksınız..
arkadaş da olmuşken istediğimiz olsaydı demiş..kirada oturanları düşünememiş doğal olarak::::::::::::::::)))
siz evli misiniz?
kendi eviniz var mı?
ev alacaksınız..
" evi beğendik alıcaz ama sevgilimin babasının parayı ödemesini bekliyoruz babası evi göreli 4-5 gün oldu annemler her allahın günü hani ev noldu alınmıyo mu, ev yoksa nişan yok bu iş ev olmadan olmaz diyip duruyolar.eve geliyorum meraba demeden önce bunu söylemeye başlıyolar gıcık oluyorum. "
demişsiniz eski konunuzda
kp haklı bence ailenin bu tavrını gördüyse sürekli ev ev ev den bahseden bi insana bende gıcıklık olsun diye böyle kimseye sormadan ev alırdım
al buyur oturuyorsan otur beğenmiyorsan çık kiraya derdim valla
Bunu şimdi gördüm .
Herşey ortaya Çıkıyor adam nefret etmiş demek ki..
Almış bir tane ev alın da olsun bu iş demiş.
Özendiğini bile sanmıyorum adamın sırf almak için aldı muhtemelen.
ne şanslı insanlar var ya,bunu eyleme dökmeyi bırakın düşünüp teklif etmeleri bile güzel..
biz evlenirken k.pederim "ee artık 2 maaş oldunuz bize de kredi çekip bir ev alırsınız" demişti
intihar etmek,kendimi boğmak istiyorum şu anda
aynen bende bu şekilde düşündüm
zaten ev alacak insan bu şekilde davranmaz ki belli ki ortada bişeyler dönüyor
kız ve ailesi evlilik = ev konusunda imalı konuştuysa oğlunun hatırına alıvermiş işte bi ev
ben olsam içecek bile almazdım da neyse
sevdiğiniz insanla beraber olacaksınız orada bu yönden düşünün..... bak ne kadar güzel demişsin.. insanın sevdiğinin gülüşüyle aydınlanır o güneş görmeyen ev... sevdiğimle olcam düşüncesi yokki hatunda daha 2 haftalık nişanlı gelin olma adayı laflara bak laflara yazık...
Bunu şimdi gördüm .
Herşey ortaya Çıkıyor adam nefret etmiş demek ki..
Almış bir tane ev alın da olsun bu iş demiş.
Özendiğini bile sanmıyorum adamın sırf almak için aldı muhtemelen.
ne şanslı insanlar var ya,bunu eyleme dökmeyi bırakın düşünüp teklif etmeleri bile güzel..
biz evlenirken k.pederim "ee artık 2 maaş oldunuz bize de kredi çekip bir ev alırsınız" demişti
intihar etmek,kendimi boğmak istiyorum şu anda
sen hala burda mısın
senin kolunda serum acilde yatıyor olman lazımdı
birde benim anlamadığım yemek yapılan her apt. yemek kokmaz mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?