- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
evi bi görseniz, ev 1 senedir satılık bizden başka alan enayi yok.
Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulamayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi
Siz şimdi onu bulamayanlar da var dediniz diye konu sahibinin gidip paşa paşa o eve yerleşmesini mi bekliyorsunuz?
Madem sırf sana pislik(!) olsun diye böyle birşey yapmış kayınpederin.
Sizde delikanlılık yapın oturmayın o evde gidin kendi evinizi alın.
Kimseylede yüz göz olmayın.
Güneş görmeyen yemek kokan o iğrenç ev size layık değil bence de adam evini kiraya versin yesin o parayı.
Sizde size layık evinizde kendi paranızla emeğinizle oturun.
Siz pislik görmemişsiniz konu sahibi
Kayınpederin öyle bir pislik yapardı ki hayattan soğurdun.
Nasıl aileler var evlatlarının iliklerini kurutuyor yuvalarını yıkıyorlar.
Sizinki şımarıklık onun ki kör inat bence gelin-kayınpeder muhteşem bir uyum içindesiniz.
siz ne derseniz deyin, burada alınan şey bir hediyedir, ve hediyeyi alınan kişi değil alan kişi seçer.
siz ne derseniz deyin, burada alınan şey bir hediyedir, ve hediyeyi alınan kişi değil alan kişi seçer.
istemediğim evde bende oturmak istemezdim.yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum.sanki baba oğul biraz birbirinden kopuk gibi biri ben ev alıyorum ister beğenin ister beğenmeyin öbürü niye parayı bana vermiyorsun üstüne ben katıp beğendiğimi alayım gibi yani durum böylemi.
yoksa babasının karşısına geçip babacığım çok saol bizi düşünüyosun ama bu içime sinmedi ben şu kadar para biriktirdim al bunuda üstüne koyalım gidelim bi emlakçıya beraber beğenelim demiş mi?
adam kendine göre haklı ben ev aldım beğenmiyorlar diye düşünüyor sizde haklısınız beğenmiyorsunuz.yada siz illada ev istedinizmi
ya aklımı kaçıracağım biride küfür etmemek için zor duruyorum demiş..
PELUS relax biraz relax
arkadaşım dolma kalem mi bu
evden bahsediliyor burda La Havle yaaaa
hayatta bir kere alıncak birşey.. açıkca belirtilmiş defalarca bu evi istemiyoruz diye.
adamın gerçekten niyeti iyi olsa o parayı verir beğendikleri evi almalarını söyler.
ya da hiç burnunu sokmaz, ama amaç iyilik yapmak değil kii, akılda ne çakallıklar var.....
Alınan herşey hediye ise o zaman bu kıza yüzük de bakılmasın bilezik de... Nasıl olsa erkek tarafı alacak ya bunları, kendileri alsınlar bu kıza sormasınlar sonuçta alınan kişi değil alan kişi seçer değil mi? Şunu da merak ediyorum, siz birisine bi hediye alırken hediyeyi neye göre seçiyorsunuz? Ben bunu çok beğendim bunu hediye edeyim ona mı diyorsunuz, yoksa bu aldığımı o çok beğenecek bunu mu alayım diyorsunuz? Kullanacak kişi mi önemli yoksa alacak kişinin memnuniyeti mi??
ya arkadaşım şu dünyada iyilik yapacaksan da kötülük yapacaksan da adam gibi yap. düşmanım bile mert olsun. pislik yapıyorsa bile adam gibi yapsın, bu adam gibi sinsi sinsi iş çevirmesin.
şu hale bak, şimdi bu adamın yaptığı iyilik mi? hiç yoktan berbat bi evi aldı, gelini de oğlunuda huzursuz etti, tartışmalarına sebep oldu.
iyilik yapacak adam verir parayı ellerine..
yok yapmıcaksan hiç karışma..
şimdi bu adamın yaptığını anlatsan birine belki dicekki, burdaki bazı arkadaşlar gibi, aaaa adam size ev almış ayol daha ne..
işde ben buna kızıyorum, belli işde adam pislik yapmak istiyor bal gibi kötülük bu. be adam pislik yapacaksan bile ADAM gibi yap be.
bunun gibi sinsi düşmandansa akıllı ama mert bi düşmanı tercih ederim..
arkadaşım kusura bakma ama, bizim istemediğimizi bile bile gidip o evi almasının altında hiçbi şekilde iyi bi niyet göremiyorum ben.isterse 500 milyar verip almış olsun, ben istemediğim yerde oturmam.sizin bi bayan olarak yaşadığı evin bi kadın için ne kadar önemli olduğunu anlamanız gerekirdi diye düşünüyorum.bu sonuçta insanın bütün enerjisini, psikolojisini etkileyen bi durum.evet benden kötü durumda olanlar olabilir, allah yardımcıları olsun.benim derdim babasının bizim mutsuz olacağımızı bilerek zorla böyle bişey dayatması.tabi ki herkes oğluna ev almıyo,kimisi elini cebine götürmüyo, hatta destek olmayı bırak köstek olanlar da var bunu ben de biliyorum.ama parayı onun veriyo olması ona benim nerde yaşayacağımı seçme hakkını vermez..
zaten söyledim nişanlıma.babana da söyle dedim.o ev satılıp yeni ev alınmadan nikah tarihi alınmıcak.bu kadar basit.kimse bana istemediğim bişeyi dayatamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?