babanın aslında kendi maddi durumundan yola çıkarak karşı tarafı da ev konusunda sıkıştırmaması gerekiyordu
sen her ne kadar onlar ev alalım istiyorlar desende babanın evi olmayan adama kız vermem mantığında olduğu için onlarda mecbur kalmışlar
belli ki ailenin damadı istememesinden bu şartları sunması ve maddi olarak evliliğe katkıları olmamasından dolayı
karşı tarafın ailesi de başka türlü düşünmüş o yüzden illa sorunu karşı tarafta arama kendi ailende de suç var
madem kabul ettiler evlenmeni her şekilde kendi üstlerine düşenleri yapmak zorundalar yada baştan kabul etmeyeceklerdi sen çalışıp ailenle beraber karşılayacaktın masrafları
sen şimdi diyorsun ki babamın yüzüğe verecek parası yok herşeyi onlar almalı sonra da konu açıyorsun kp aldığı evi de beğenmiyorum
biraz çelişkili oluyor kusura bakma
kusura bakma da, ben borç içinde yüzüp, evine haciz gelip, evine kuru ekmeği getiremeyen adamlara aşık kadınlar göremiyorum artık etrafta..burda açılan binlerce konu da bunun çok net kanıtıdır..kimse ben sefalet çekiyim, dayak yiyim ya da kocam beni aldatsın falan diye evlenmiyo..herkes evime ekmeğim girsin huzurlu bi yuvam olsun diye evleniyo, aslında anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu.
çirkef lafına gelince, bunun kararı size ait değil zira insanların kararlarını bu şekilde eleştiremezsiniz.bu dünyada mantık evliliği denen bişey de var, onlar ne oluyo o zaman?
ALLAH RIZASI İÇİN ÖNCEKİ YORUMLARI OKUMAYANLAR YORUM YAPMASIN YA DELİ OLUCAM!!
çalışmayacağım dememin sebebi, nişanlımın beni çalıştırmıyo olması!!!
Adama zorla ev aldırmadık, adam ilk tanıştığımız gün kendi ev alıcağını söyledi!!!
ay öyle mi :)) hayatta herkes kendi tercihlerinden sorumludur şekerim, o boyacıyla evlenenlerin sorunu benim değil :) herkes iyi kötü her şeyin bedelini kendisi öder..
evet düşmez kalkmaz bi allah.o zaman gidip simitçiyle evlenelim belki bigün zengin olur diye..çok merak ediyorum ya gerçekten kendi hayatında da bu kadar şükürcü müsün?
sen ister komik bul ister ciddiye al ister alma.dünyanın her yerinde sosyal sınıflar var.bi doktorun gidip temizlikçiyle evlendiğini gördün mü?ya da bi avukatın boyacıyla :))
üzgünüm ama gerçek bu..haa ayrıca ne demişler sen eşşeğini sağlama bağla sonra allaha emanet et..
neyse konumuz bu değildi ama bence asıl komik olan sensin. hayat bu kadar toz pembe olsaydı keşke.
Ben de şunu diyorum. Kayınpederin bu yaptığı hareket nasıl ayıpsa kız tarafının da sürekli evi sorması ayıp. Kız tarafının bu tutumu da rahatsız etmiş olabilir. O zaman nişanlısıyla el ele verip çıkacaklar kiraya. Ya da gidip kız tarafıyla erkek tarafı konuşacak. Yüzüne vuracaklar sen bu evi niye aldın diye. Gene de sonuçta bir ev alınmış,hiç yardım da edilmeyebilirdi. Çok çok döküntü bir ev değil sanırım. Bir kaç yıl kirada oturulup idare edilebilir ve para biriktirilebilir
Bazen diyorum ben mi çok aptalmışımda yurtdışına 1+0 bir eve tek valizle gelin gittim.
Gencim,çalışırım, ekmeğimi taştan çıkarırım evimide, arabamıda paşalar gibi alırım dedim.
4 yıl oldu hala evim yok ama sınıf atladım bu sefer 1+1 evde oturuyorum
Tabi farklı farklı insanlar var, kimi karşındakine kimi kendine güvenir.
Kimi yetinir kimi tükürür.
Velhasıl konu sahibi; İstemediğiniz bir ev alınması tabikide hoşbirşey değil.
Ama yorumlarınızı, konuşma tarzınızı ve ailenizi baz alırsak
Sizinde daha önce belirtmiş olduğunuz gibi ''herkes hakkettiğini yaşar!''.
Neye şükredecekmiş bırakın yahu. Konu sahibini çekemediğiniz için kötü yorumlar yapıyorsunuz.
Arkadaş kendini garanti altına almak istiyor ne var bunda? Evlilik çocuk oyuncağı değil biraz gerçekçi olun. Aşk meşk yalan bunlar.
Diyelim evlendiler, kocası iflas etse daha zenginiyle bile değiştirir demi? Bence bir sakıncası yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?