burnumdan gelen kayak tatilim..

Resmen burnunu sürte sürte öğretmeye kalkmış kanka geneli böyle bir şeyi iyi biliyorlarsa illa üste çıkıyorlar, kıskanlığına gelirsek de iyice abartmış fazla dikkate almasaydın keşke . . .
Canim ne yapayım çok sıkıldım
resmen yersiz kıskançlık !
Whatsap ta yazıyorum sana almıyor musun iletilerimi

Allah allah o annesinin karnındamı öğrenmiş kaymayı bir zamanlar o da sizin gibi kayıyordu ayrıca gerçekten çok kıskanç ve gereksiz kıskanç eşiniz, madem öyle burdaki arkadaşlarında dediği gibi yanınızdan ayrılmasın .. Genede tatilin keyfini çıkarmaya çalışın ne güzeldir şimdi orası ahh ah benim için bir sıcak çikolata içermisin ?

Icerim tabi kiiiiii :)
Inşallah sende gelirsin yolun düşer de..
Bu taraflara..

Icerim tabi kiiiiii :)
Inşallah sende gelirsin yolun düşer de..
Bu taraflara..
İnşallah canım ya birde gerçekten tadını çıkar moralini bozma bolbol ye iç eğlen daha önceki konularından hatırlıyorum çok daraldın bunaldın bu tatilini bare güzel geçir biraz nefes almayı çoktan hak ettin

iste bunu soracağım odaya çıkınca.
tokalasmamdan normalde rahatsız olmaz ama .

dedim. Valla dedim.
Bana kaplumbağa gibisin korkma hız yapmaktan öğren artik diyor
Git bir kayak hocası tut kendine. 2 saat hocayla kayarsan ne onun nede etraftakilerin yardımına ihtiyacın olmaz .
Öğren artık diyerek kayak mı öğretiyor sana.

Ben sana kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum. Davranışların çok fevri buradaki insanları mahkemeye vermekle tehdit ediyorsunuz bunu keşke size çalışma arkadaşınızın yanında mal diyen, tartışırken gerizekalı seninle evlenerek hayatımın hatasını yaptım, gebermeden gelme gibi sözler söyleyen, geceyi otelde geçirmenizi umursamayan sizi ailesine ezdiren eşinizede gösterseniz. Birde vurmuştu sanırım. 4-5 ayda sırf eşinizle alakalı 40 tane konu açmışsınız.

Ay naptın yardım edene kızan adam hocayı teleferikten atar vallahaaa
Bende onun için yazdım zaten.
Daha beter kıskanacak bişey olsun.
Hem bu gerekli birşey, hocayla 1 saat bile kaysa ilk öğreneceği şey düşünce nasıl kalkacağı olacak, böylece elalemin yardımına ihtiyacı olmayacak

Hanımefendi pardon da
benim şu an sorunum bu mU
walla anlamıyorum her konuda neden hep eski konular insanın yüzüne vurma ihtiyacı hissediyorsunuz
ben çoğu olayı abarttigimi kendim biliyorum.
Ve merak ediyorsaniz soyleyeyim
şu AN EŞİMLE ÇOK ÇOK MUTLUYUM. .
Ister 100 kere yazın eski konularımI umrumda değil.
Seviyorum ve seviliyorum.
Bi sorunum yok. Konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın. Yapmayacaksaniz umrumda değil yazdiklariniz
illa ki 2. Üyelik alacağız yani..
te allahım ya..

Yanınızda kalıp yardım etmiyorsa yardım edene de laf söylemesin.gerçekten cok Saçma bu kıskançlığı hani zor durumdasınız nasıl bi mantık düşünebilir ki kendi Çapında..Allah kolaylık versin.. sonuçta kocadır sevilir

şu eski konuları hatırlatıp insanın yüzüne vurmalar yüzünden bir kısım insan konu açmaya korkuyordur.

gerçek hayatta illallah getirdiğimiz kötülükten beslenen insanların sanal versiyonları diye düşünüyorum bazen eski konuları katan insanları..

ya hu konu sahibini madem biliyorsunuz, konusunu görünce açıp bakmayın...
ne diye dur şuna ben bir haddini bildireyim, dur şuna ben bir kocasıyla kavgasını hatırlatıp rezil edeyim diye kollar sıvanıyor ki...

ne çok önemsiyorlar...

çok ilginç :)

aldırış etmeyin bence konu sahibi... hukuki yollarda uğraşmaya bile değmez...
konu açmakta ısrar edecekseniz, gerçekten açmış olduğunuz konuya cevap verenlere cevap verin, diğer cevaplarla muhattap olmayın derim...
neden sinirlerinizi yıpratıyorsunuz ? cevap vererek bence polemikleri sizde uzatıyorsunuz...

konuya gelirsek, aslında konuya dair de bir fikrim yok
sadece bazen bu anlamsız yorumlara polemiklere anlam veremiyorum bunu belirtmek istedim...

iyi tatiller

Abartıyo.. Tatlı bi şekilde kıskansa göze batmaz ama senin eşin çok sert, sana da kötü davranıyo.

Aynen bence de öyle.
Bende kesinlikle kötü kalpli insanlar olduklarına inanıyorum Bunların. .
Kalpleri o kadar kararmis ki..
kimse mutlu olsun istemiyorlar.
kaldı ki bence kendileri de çok mutsuz ve tahammül edemiyorlar.
en iyisi dediğiniz gibi hiii cc orali olmamak..
dusunsenize sanal alemde bir insanı kendilerine hedef olarak belirleyebiliyorlar:)
Ne komik..
bi yandan da onlar açısından düşünüyorum ne acı. .
Bu derece mutsuz ve yalnız bir insan olmak zor olmalı. .
Yani şimdi benim işim gücüm yokta tee internet te ki hiç yüzünü daha gormedigim bi insanın kocasini filan mi aklımda tutacagim:)))
Yazık yani demekki başka isleri güçleri yok bu insanların. .
Dedigim gibi kötü kalpli olan her yerde kötü kaplıdır internette dahil
.
Artık dediginiz gibi HIc muhatap olmayacağıM..

Eşiniz hatalı insanlar yardım etmek istiyordur başka amaçları da yoktur . Kar şakaya gelmez . Karda merdivenler buz yapmış benden yaşça büyük bir beyefendi düştü . Ben gidip adamı kaldırdım . Karısı gelip bana o benim kocam ne kaldırıyorsun deseydi . İnanın konu sahibi kendimi çok kötü hissederdim. İnsanlar size yardım etmeye çalışıyor diye onları üzmeyin .

Sonra da diyorlar ki bir olay olduktan sonra neden yardım etmiyorsun neden şöyle yapmıyorsun vs vs insanlık bitmiş falan filan ... Böyle düşünenler varken kim kime yardım etmek ister ki ...

Haklısınız ama kalpleri kararmış falan çok ağır bi laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…