- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Ya ayağa kaldirmak icin duran birine ne de yok diyemiyor ki.insan.Kocan saçmalamış bence. İşin zor.
Ben düşmeyecekmisimmadem elin adamları yardım etsin istemiyor bir zahmet yanınızda o bulunsun. kıskançlıkta değil yaptığı düpedüz saçmalamak.
Sizce haksız miyim ?
2 gündür bursa uludağ dayız kayak yapmak için geldik ve resmen burnumdan geldi. Bende eşim kadar iyi olmasa da kayak yapmayı biliyorum kar sapani ile iniyorum genelde iste. Neyse eşim hızlıca geçip gidiyor yanımdan sıkılıyor benimle birlikte kaymaya. Dün 3 kez bugün de 2 kez düştüm. (Kayak ayağında iken kalkmak çok zor) Hepsinde de yardim etmek için yanımda duranlar oldu. Eşim kıskançlıktan sacmalama ya başladı Artık. . Abartmiyorum te ee aşağı dan teleferigin yanından bagiriyor yanımda biri durdu o yardım etmesin takımlarını al kolunun altına yürüyerek in diyeneyse sonra eşime bi cocuk geldi dedu ki yardimci olayım mi eşimin cevap aynen yazıyorum - niye ? Çocuk : valla Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu abi . Eşim : ben öğretiyorum ona hadi yürü sen.
Sonra bana dönüyor : bi daha düştüğünde yanında ben olmazsam yardıma gelene de ki kocam geliyor de. Sakın ha ellerini uzatınca tutma.
Ya bugün çok utandım. .
Sizce ben.mi çok tepki veriyorum eşim mi..
Not : benimle derdi olan varsa özelden yazsın , gerekirse mahkemede goruselim ama Konumu saçma sapan yorumları ile sabote etmesin yeter bıktım artik..
Ha eden olursa da hiç muhatap olmayıp hukuki yollara basvuracagim..
Sizce haksız miyim ?
2 gündür bursa uludağ dayız kayak yapmak için geldik ve resmen burnumdan geldi. Bende eşim kadar iyi olmasa da kayak yapmayı biliyorum kar sapani ile iniyorum genelde iste. Neyse eşim hızlıca geçip gidiyor yanımdan sıkılıyor benimle birlikte kaymaya. Dün 3 kez bugün de 2 kez düştüm. (Kayak ayağında iken kalkmak çok zor) Hepsinde de yardim etmek için yanımda duranlar oldu. Eşim kıskançlıktan sacmalama ya başladı Artık. . Abartmiyorum te ee aşağı dan teleferigin yanından bagiriyor yanımda biri durdu o yardım etmesin takımlarını al kolunun altına yürüyerek in diyeneyse sonra eşime bi cocuk geldi dedu ki yardimci olayım mi eşimin cevap aynen yazıyorum - niye ? Çocuk : valla Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu abi . Eşim : ben öğretiyorum ona hadi yürü sen.
Sonra bana dönüyor : bi daha düştüğünde yanında ben olmazsam yardıma gelene de ki kocam geliyor de. Sakın ha ellerini uzatınca tutma.
Ya bugün çok utandım. .
Not : benimle derdi olan varsa özelden yazsın , gerekirse mahkemede goruselim ama Konumu saçma sapan yorumları ile sabote etmesin yeter bıktım artik..
iste bunu soracağım odaya çıkınca.Bence eşiniz abartmış. Normal hayatta insanlarla tokalaşmanıza ses çıkarmıyorsa elinizden tutup yardım edenlere tepkili olması çok abartı. Bir kadın düşse yanında o ne yaparmış. Yardım etmez miymiş?
dedim. Valla dedim.madem bu kadar kıskanıyor yanında dursunda her düştüğünde kendisi kaldırsın seni beyefendihem çekip gidiyor hemde ahkam kesiyor. yanımda durda sen kaldır o zaman yardım eli uzatana diyemem ben öyle deseydin
Sizce haksız miyim ?
Ya bugün çok utandım. .
ya evet ben ne dicem hiç tanımadığım birine sen git kocam geliyor mu dicemEsprili olmuş. Düşersen kocam geliyor diyeceksin
Hayır o kadar kıskanıyorsa eğer seninle birlikte kaysın o da
Bir de konunda bi sıkıntı yok ki kimin ne problemi olur seninle anlamadım ben
Ya hiç sorma valla bende o öyle söyleyince istemsiz kahkaha attım :)Eşin çok abartmış. Bu kadar kıskançsa eğer hep senin yanında dursun sana eşlik etsin. Çok güldüm ya, düşünce kalkma kocam geliyor diye bekle demesine
Ya hiç sorma valla bende o öyle söyleyince istemsiz kahkaha attım :)
Dusunsene kayarken pat poponuzun üstüne düşüyorsunuz, zaten sürekli yaninizdan gelip geçen insanlar oluyor neyse biri durup elini uzatıyor hocam yardım edeyim diyor siz de cevap olarak " sen git kocam geliyor kocam " diyorsunuz:)))