burnumdan gelen kayak tatilim..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Sizce haksız miyim ?
2 gündür bursa uludağ dayız kayak yapmak için geldik ve resmen burnumdan geldi. Bende eşim kadar iyi olmasa da kayak yapmayı biliyorum kar sapani ile iniyorum genelde iste. Neyse eşim hızlıca geçip gidiyor yanımdan sıkılıyor benimle birlikte kaymaya. Dün 3 kez bugün de 2 kez düştüm. (Kayak ayağında iken kalkmak çok zor) Hepsinde de yardim etmek için yanımda duranlar oldu. Eşim kıskançlıktan sacmalama ya başladı Artık. . Abartmiyorum te ee aşağı dan teleferigin yanından bagiriyor yanımda biri durdu o yardım etmesin takımlarını al kolunun altına yürüyerek in diye neyse sonra eşime bi cocuk geldi dedu ki yardimci olayım mi eşimin cevap aynen yazıyorum - niye ? Çocuk : valla Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu abi . Eşim : ben öğretiyorum ona hadi yürü sen.
Sonra bana dönüyor : bi daha düştüğünde yanında ben olmazsam yardıma gelene de ki kocam geliyor de. Sakın ha ellerini uzatınca tutma.
Ya bugün çok utandım. .
Sizce ben.mi çok tepki veriyorum eşim mi..
Not : benimle derdi olan varsa özelden yazsın , gerekirse mahkemede goruselim ama Konumu saçma sapan yorumları ile sabote etmesin yeter bıktım artik..
Ha eden olursa da hiç muhatap olmayıp hukuki yollara basvuracagim..

Bence eşiniz abartmış. Normal hayatta insanlarla tokalaşmanıza ses çıkarmıyorsa elinizden tutup yardım edenlere tepkili olması çok abartı. Bir kadın düşse yanında o ne yaparmış. Yardım etmez miymiş?

madem bu kadar kıskanıyor yanında dursunda her düştüğünde kendisi kaldırsın seni beyefendi hem çekip gidiyor hemde ahkam kesiyor. yanımda durda sen kaldır o zaman yardım eli uzatana diyemem ben öyle deseydin

ben olsam ben onun burnundan getirirdim asıl tatili.
''ya yanımda duracaksın yardım edeceksin ya da yerlerde yatıp seni bekleyemem gelene kadar keyfin bilir'' der keyfime bakardım.

sıkılması falan da umrumda olmazdı

iste bunu soracağım odaya çıkınca.
tokalasmamdan normalde rahatsız olmaz ama .

dedim. Valla dedim.
Bana kaplumbağa gibisin korkma hız yapmaktan öğren artik diyor

Abartmis...

Benim eski sevgilim de havuzda bacagima kramp girince bacagimi kaldirip ayagimi ittiren adamin ustune yurumustu. Insanlar iyi niyetli de olabiliyorlar ama bizimkiler sapitiyor

Kocanizin kiskancligini sevginize falan baglayacak degilim bildigin sacmalamis biraz dengesizlik yani...

Bu arada notunuza ba-yil-dimmm

Eşin çok abartmış. Bu kadar kıskançsa eğer hep senin yanında dursun sana eşlik etsin. Çok güldüm ya, düşünce kalkma kocam geliyor diye bekle demesine

Esprili olmuş. Düşersen kocam geliyor diyeceksin
Hayır o kadar kıskanıyorsa eğer seninle birlikte kaysın o da
Bir de konunda bi sıkıntı yok ki kimin ne problemi olur seninle anlamadım ben
ya evet ben ne dicem hiç tanımadığım birine sen git kocam geliyor mu dicem
Valla benimle bildiğin derdi olan üyeler var kafayi benimle bozan:) dusunsene sanaldan tanidigi biri ile kendini yiyip bitiren kiskanc insanlar var
bende anlamadım Allah yardım etsin ..

Eşin çok abartmış. Bu kadar kıskançsa eğer hep senin yanında dursun sana eşlik etsin. Çok güldüm ya, düşünce kalkma kocam geliyor diye bekle demesine
Ya hiç sorma valla bende o öyle söyleyince istemsiz kahkaha attım :)
Dusunsene kayarken pat poponuzun üstüne düşüyorsunuz, zaten sürekli yaninizdan gelip geçen insanlar oluyor neyse biri durup elini uzatıyor hocam yardım edeyim diyor siz de cevap olarak " sen git kocam geliyor kocam " diyorsunuz:)))

Sen de tamam hayatım deseydin. Düşünce de bas bas bağırsaydın "koooooccccaaaaacııııııııığğğğııımmmmmm bbbeeennn düüüüğşşşştüüüüümmmmm" aynen bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…