burnumdan gelen kayak tatilim..

Madem başkası kaldırmasın istiyor o zaman yanında duracak!

Zaten ben olsam kendi başına kaymaya giden adamı orada bırakıp dönerdim. Beraber eğlenmeye gidiyoruz kendi başına kayıyor. Denize gittiğimizde eşini sahilde bırakıp kendi başına yüzmeye giden bi adam da görmüştük eşimle. Bize çok ters geliyor. Ne zevk alıcam ki tek başıma

Aynı benim kocam, onun da bazen öyle gereksiz kıskançlıkları tutar. Örneğin aynı durumda olsak o da elin adamı senin elini tutup niye kaldırsın ben gelip kaldırırım der. Böyle de saçma sapan düşüncelir vardır. :KK70:

Bir kere sizinle kayağa gitmeyi kabul ettiyse ve acemi olduğunuzu da gayet iyi biliyorsa bu hareketlerin altında kıskançlık falan değil başka bir şey yatıyor..bende acemi bir kayakçı olarak eğer eşim baştan bana bu şekilde davransaydı hem kayaktan soğurdum hem de eşimden..yani ben kayakta çok zorlandım ve düşünce kalkmak bir zulüm yani o yardımlar ne kadar önemli ki bunu eşinizde çok iyi farkındadır bence..bilemiyorum bana mantık dışı geldi bu hareketleri, bence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın yazık olmuş tatilinize..

Sizce haksız miyim ?
2 gündür bursa uludağ dayız kayak yapmak için geldik ve resmen burnumdan geldi. Bende eşim kadar iyi olmasa da kayak yapmayı biliyorum kar sapani ile iniyorum genelde iste. Neyse eşim hızlıca geçip gidiyor yanımdan sıkılıyor benimle birlikte kaymaya. Dün 3 kez bugün de 2 kez düştüm. (Kayak ayağında iken kalkmak çok zor) Hepsinde de yardim etmek için yanımda duranlar oldu. Eşim kıskançlıktan sacmalama ya başladı Artık. . Abartmiyorum te ee aşağı dan teleferigin yanından bagiriyor yanımda biri durdu o yardım etmesin takımlarını al kolunun altına yürüyerek in diye :KK43: neyse sonra eşime bi cocuk geldi dedu ki yardimci olayım mi eşimin cevap aynen yazıyorum - niye ? Çocuk : valla Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu abi . Eşim : ben öğretiyorum ona hadi yürü sen.
Sonra bana dönüyor : bi daha düştüğünde yanında ben olmazsam yardıma gelene de ki kocam geliyor de. Sakın ha ellerini uzatınca tutma.
Ya bugün çok utandım. .
Sizce ben.mi çok tepki veriyorum eşim mi..
Not : benimle derdi olan varsa özelden yazsın , gerekirse mahkemede goruselim ama Konumu saçma sapan yorumları ile sabote etmesin yeter bıktım artik..
Ha eden olursa da hiç muhatap olmayıp hukuki yollara basvuracagim..
ay bu ne ya gitmeseydiniz madem bu kadar şeyse :KK14:

Ya tamam konu sahibinin not olarak belirtmesi saçma olmuş, ama kadını bazılarınız ciddi anlamda bunalttı her açtığı konu bir şekilde sabote ediliyor, sanki özellikle yapıyorsunuz o kadar bunalmış ki not düşmüş altına. :)

Ya tamam konu sahibinin not olarak belirtmesi saçma olmuş, ama kadını bazılarınız ciddi anlamda bunalttı her açtığı konu bir şekilde sabote ediliyor, sanki özellikle yapıyorsunuz o kadar bunalmış ki not düşmüş altına. :)
Aynen öyle canım zaten 2. Üyelik alacağım
o zman kimse rahatsız edemeyecek beni işte hıh :)

X