burnumdan gelen kayak tatilim..

eşin ne tuhaf kendi düşen karısına yardımcı olmuyor keyfine bakıyor

yardımcı olanlara da müdahale ediyor.

ya sakatlansan birşey olsa

Konuyu sabote etmek için falan yazmıyorum ama naçizane fikrimi söyleyim. Eşinizle baş edemiyorken (konularınıza göre), burada mahkemede görüşürüz demeniz son derece ütopik.
Bal gibi sabote etmek için yazmissiniz..
Fikrinizi kendinize saklayın .
Veya saböte etmeye devam edin . Ciddi miyim Utopik mi yaşayalım ve görelim. .

madem elin adamları yardım etsin istemiyor bir zahmet yanınızda o bulunsun. kıskançlıkta değil yaptığı düpedüz saçmalamak.

aynen katiliyorum
ooh cokta guzel olmus, iyiki baskalari durup yardim etmisler, madem sadece kendi keyfini dusunuyor yaninda olmuyor kiskansin ozaman :)

Ya o not ne Allah aşkına, çocuk gibisin farkında mısın? Milletin işi gücü yok seni mi sorun edecek kendine? Burada seninle aynı fikirde insanlara tersleyen sensin, işine gelmeyince konuyu kapattıran sensin. Hatta geçende küfür etmiştin. Neden sorunu sadece insanlarda arıyorsun?

Siz konuyu bilmiyorsunuz
lütfen bilmeden yorum yapmayın
zira ugrasacak değilim artık
ne biliyorsanız o ok. Hadi bye.

Esin seni cok seviyor erkek sinek gorse kiskaniyor iste mutlu ol
yalniz doverek seviyor sanirim kendisi mr grey in turkiye subesi
gerci grey cok zengindi neyse
hadi ne olur mahkemeye ver beni...

Esin seni cok seviyor erkek sinek gorse kiskaniyor iste mutlu ol
yalniz doverek seviyor sanirim kendisi mr grey in turkiye subesi
gerci grey cok zengindi neyse
hadi ne olur mahkemeye ver beni...
Allah rızası için başlamayın yine yeter artık sizin kavgalarınızı izlemekten sıkıldık!

Resmen burnunu sürte sürte öğretmeye kalkmış kanka geneli böyle bir şeyi iyi biliyorlarsa illa üste çıkıyorlar, kıskanlığına gelirsek de iyice abartmış fazla dikkate almasaydın keşke . . .

Allah rızası için başlamayın yine yeter artık sizin kavgalarınızı izlemekten sıkıldık!
Bakin ben asla onunla muhatap olmuyorum ama sahis her konumda gelip yorum yapmaktan kendisini alikoyamiyor. Beni bu derece kafasina takmis..
Aynen bende yüzümü dahi görmemiş ama sanaldan beni kendisine rakip olarak goren kiskanan psikolojik sorunlu bir bayanla uğraşmaktan çok sıkıldım. Artık zerre kadar muhatap almiyorum kendime. . Seviyesine inmek yerine
Artık hukuki yoldan cevap vereceğim. .
bence siz de muhatap olmayın .
Kendi kendisine konuşsun dursun ..
ben okumuyorum bile..
sadece eşim ilgileniyor o da kendisine dava açacağı için. .
Ben kib le dim
rica etsem sizde kiblermisiniZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…