Sizce haksız miyim ?
2 gündür bursa uludağ dayız kayak yapmak için geldik ve resmen burnumdan geldi. Bende eşim kadar iyi olmasa da kayak yapmayı biliyorum kar sapani ile iniyorum genelde iste. Neyse eşim hızlıca geçip gidiyor yanımdan sıkılıyor benimle birlikte kaymaya. Dün 3 kez bugün de 2 kez düştüm. (Kayak ayağında iken kalkmak çok zor) Hepsinde de yardim etmek için yanımda duranlar oldu. Eşim kıskançlıktan sacmalama ya başladı Artık. . Abartmiyorum te ee aşağı dan teleferigin yanından bagiriyor yanımda biri durdu o yardım etmesin takımlarını al kolunun altına yürüyerek in diye
neyse sonra eşime bi cocuk geldi dedu ki yardimci olayım mi eşimin cevap aynen yazıyorum - niye ? Çocuk : valla Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu abi . Eşim : ben öğretiyorum ona hadi yürü sen.
Sonra bana dönüyor : bi daha düştüğünde yanında ben olmazsam yardıma gelene de ki kocam geliyor de. Sakın ha ellerini uzatınca tutma.
Ya bugün çok utandım. .
Sizce ben.mi çok tepki veriyorum eşim mi..
Not : benimle derdi olan varsa özelden yazsın , gerekirse mahkemede goruselim ama Konumu saçma sapan yorumları ile sabote etmesin yeter bıktım artik..
Ha eden olursa da hiç muhatap olmayıp hukuki yollara basvuracagim..