Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akadaşım üzme canını ameliyata kaç saat kaldın?
benimde öyle oldu alçıyı çıkartırken yumurtadan çıkmış gibi görünür.
ama alçıyı çıkartırtan 1 hafta sonra yavaş yavaş iner, düzelir.
umarım daha çabuk iyileşmen dileğiyle.

3 saat kaldım..ama 1 saat,narkozdan uyanmamı beklemek için geçmiştir herhalde ?

olur böyle şeyler ben 6 saat kalmışsım düşünebiliyor musun? ameliyattan 2 gün sonrası omuzumdan kafama kadar şişkinlik vardı. hatta gözlerimi açıp bakamıyordum. yemekte yiyemiyordum. bak siz benden daha sanşlısınız.

mrh arkadaşım, ben ameliyat olalı tam 6 ay oldu.şişliklerimin geçmesi 4 ayı buldu nerdeyse.dün 1. ayda çektirdiğim bi resmime baktım elmacık kemiklerim o kadar şişmiş ki o zamanlar inanamadım.o dönemde dudağımın üst kısmı güldüğüm zaman hiç hareket etmiyordu ama şimdi herşey normal.normal olmayan tek şey var oda burnumun şekli bugün yarın gidip yeniden ameliyat için tarih alacağım dr tan.sana çok geçmiş olsun şuan değil ama umaraım şişliklerin geçtiğinde memnun olursun önemli olan 4.aydan sonra hoş gözükmesi.

Arkadaşlar, ben de bugun burnumun fotografını çekeyim dedim, çekmez olaydım. Simetri denen şey yokmuş meğer. Halbuki normalde hiç farkedemedim. Burun deliklerim ve kıkırdaklar tamamen asimetrik. Ne yapacağım, ne edeceğim bilmiyorum. Nerden böyle bir şeye bulaştıysam....

yeni diyedir üzülme ya 3 aya kadar düzelir okumuştum zaten ilk çıkarıldığında şişik, ağrılı, mor olabiliyomuş

benimdee cok şişti sanki burnumun üzerindee bir burun daha varmış gibi kocamann cok büyük hayal kırıklığıı yaşamıştım bant takmaaydıı hastaneden dışarı cıkamazdım o biraz kamufle etti bir ay içindee şişliğin büyük coğunuu gecicek ama burun ucu en son iner dedi doktorum suan 6. ayım galiba martta oldum ben bile inanamadım hızla indi kuş kadar kaldıı gercii cok hafif ödem kaldı ucunda biraz sabır gerekiyoo ve inan sabrettiğine değcek ameliyat ederken galiba burnun kendii doğal yapısı mı ne bozuluyomuşş kesilincee ondan cok şişiyomuşş doktorum bana uzun uzun acıklamıştı şu bir ay gecsin sonra hızlaa ufaldığınıı kendinii cok güzel hissetmeye başlıyıcaksın günden güne burun güzelleşicek hatta ne bir ayı bir iki hafta bekle gör

yanlış anlamadıysam ameliyat sonrası

benim burnum eğriydi dolayısılığıylaa doktorr burnumun 2 yanına ayrı calışmış daha cok incellttiği uyum olsun diye incelttiği sağ profilimm ameliyattan sonra cok şişti hatta asimetrinin alasıydıı eskisinden daha eğriydi tamamiyle şiş bide şiş inince bak burnuna şuan cok hafifi tende hafif minnacık bir eğrilik var bendee oda iner yakında gerci doktor burnumun kanatında oluşcak kıvrım biraz daha zaman alır demişti suan 6, ay oldu kıvrım oluşmaya başladı ve her haftaa biraz daha kücülüyoo 6, aya geldim yaa gitgidee kücülüyoo herkez diyoo burnun güzelleşmiş gecen hafta bu kadar değildi diyee

yani en fazla zorladığı bölgeler daha cok şişiyo

Son düzenleme:

canım sen neden memnun kalmadın, kime yaptırmayı düşünüyorsun 2.ameliyatı?

ayrıca selin87 nasılsın?burnunda değişim var mı?

var,biraz indi burnum ama hala şişlikler var ,bu şişliklerde düzensiz iniyor,benim burun derisi de kalın ve yağlıdır..1 ay oldu ama hala şişlikler var..burun ucu hala sert..5 ay daha bekleyeceğim,olmadı 1 yıl .:)
ama ikinci ameliyat olmam asla..yani burnun şekli güzel ama biraz iri...
bakalım zaman gösterecek her şeyi..

yaa bnm ekimn 6 snda okulum açılck bugn 27 eyll ve batlarım dn çıktı burnm fena şiş sizce okul açılana kdr birz olsn normalleşrmi..dışarı çıkck kdr olsun yetr şu anda çk komk gözüküoo

yaa bnm ekimn 6 snda okulum açılck bugn 27 eyll ve batlarım dn çıktı burnm fena şiş sizce okul açılana kdr birz olsn normalleşrmi..dışarı çıkck kdr olsun yetr şu anda çk komk gözüküoo

Benim şişliklerim 1 haftada belirgin ölçüde inmişti bantlarım çıktıktan sonra...
Merak etme, masajını da ihmal etme sakın! Geçmiş olsun...

tşkr ederm çk rahatladm gerçektn..bide nasıl masaj yabıcm o konuda bi fikrm yk yardmcı olursanz çk sevinrm..

tşkr ederm çk rahatladm gerçektn..bide nasıl masaj yabıcm o konuda bi fikrm yk yardmcı olursanz çk sevinrm..

Ben benim doktorumun önerdiğin tekniği söylüyorum ama her hekimin görüşü farklı olabilir, masaj yapma diyenler de var çünkü. Masaj yap dediyse de tekniğini ayna karşısında göstermesi gerekir gerçi neyse... Bu küçük uyarıyı yapayım da, öyle başlayayım anlatmaya...

Benim doktorumdan aldığım tavsiye şöyleydi: Her gün günde 3 defa (sabah-öğle-akşam gibi) 10'ar masaj dokunuşu yap demişti 3 kademe halinde. Burun kökünün üzerine her iki elinin işaret parmağını koyup gözlerine doğru sıvazla, sonra 1 parmak kadar altını yanaklarına doğru sıvazla sonra biraz daha aşağısını... Bu sıvazlamayı her masajda 10 kere yap, yani günde toplam 30 kere belirli bi noktayı sıvazlamış oluyorsun. Ağrı duyabilirsin ama bu ağrı zamanla, ödemlerin azaldıkça azalacaktır...

Kemiğin bittiği, kıkırdağın başladığı yere dikkat et yalnız. Sadece kemik üzerine masaj yap, yumuşak yere geldiğini hissettiğinde daha aşağıya inme!

Tekrar geçmiş olsun...

Saçını kestirdiğinde bile 1 hafta geçince saç gerçek modelini buluyor..parmağın kesilince 2 hafta iyileşmiyor seninde burnundaki şişlikler gayet normal ameliyat ancak 6 ay ile 1.5 yılda kendine geliyor 6 günde bişeyler beklemen yanlış canım moralini yüksek tutarsan bence daha iyi sonuç alırsın

.....................................

Son düzenleme:
korkma canım .. ben burnumdan 4 kez operasyon geçirdim sinüslerimle ilgili.. senin gibi büyük bir operasyon geçirmediğime rağmen burnum çok kötü şişmişti hatta ziyaretime gelen arkadaşlar takılıyordu bana patlıcan burunlu diye :1closedeyes:
1 haftada iner canım... Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun. İnş istediğin sonucu alırsın !

jaden cnm yazini okudumda cok uzuldum, sen tekrar mi olacaksin, mumkunse once vesonra resimlerini koyabilirmisn yada bana atabilirsinde ozelime..sakincasi varsa gozlerinide gzleyebilrsin cnm cok nmerak ettim.. yorum getirmek de isterim..

en cok merak ettigim benimde kanatlardan kuucltulebilinir o yuzden sendeki kesik izler nsl oldu onu gormek istiorum

umarim mumkundur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…