- Konu Sahibi EU3
-
3 saat kaldım..ama 1 saat,narkozdan uyanmamı beklemek için geçmiştir herhalde ?
arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü
burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.
burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !
Arkadaşlar, ben de bugun burnumun fotografını çekeyim dedim, çekmez olaydım. Simetri denen şey yokmuş meğer. Halbuki normalde hiç farkedemedim. Burun deliklerim ve kıkırdaklar tamamen asimetrik. Ne yapacağım, ne edeceğim bilmiyorum. Nerden böyle bir şeye bulaştıysam....
mrh arkadaşım, ben ameliyat olalı tam 6 ay oldu.şişliklerimin geçmesi 4 ayı buldu nerdeyse.dün 1. ayda çektirdiğim bi resmime baktım elmacık kemiklerim o kadar şişmiş ki o zamanlar inanamadım.o dönemde dudağımın üst kısmı güldüğüm zaman hiç hareket etmiyordu ama şimdi herşey normal.normal olmayan tek şey var oda burnumun şekli bugün yarın gidip yeniden ameliyat için tarih alacağım dr tan.sana çok geçmiş olsun şuan değil ama umaraım şişliklerin geçtiğinde memnun olursun önemli olan 4.aydan sonra hoş gözükmesi.
yaa bnm ekimn 6 snda okulum açılck bugn 27 eyll ve batlarım dn çıktı burnm fena şiş sizce okul açılana kdr birz olsn normalleşrmi..dışarı çıkck kdr olsun yetr şu anda çk komk gözüküoo
tşkr ederm çk rahatladm gerçektn..bide nasıl masaj yabıcm o konuda bi fikrm yk yardmcı olursanz çk sevinrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?