- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü
burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.
burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !
Arkadaşlar kalkık burun doğal olmuyo bende 20 gün önce oldum burun ameliyatı doktora kaldıma dedim burnumun ucunu ama yinede biraz kaldırmış burnumun ucunu size tavsiyem kalkık burun doğal durmuyo yapay oluyo ben tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede
çok geçmiş olsun canım,bende seninle aynı fikirdeyim,bende doktoruma sürekli kalkık ve minik bir burun istemiyorum dedim durdum,sadece kemer gitsin,deviayon düzelsin,sağlık sorunlarımda son bulsun yeter dedim,aslında bazen biraz minik bi burunmu isteseydim diyorum ama sonra öyle burunları gördükçe aman aman iyiki istememişim diyorum,doğal olması önemli herşeyden önce
Arkadaşlar kalkık burun doğal olmuyo bende 20 gün önce oldum burun ameliyatı doktora kaldıma dedim burnumun ucunu ama yinede biraz kaldırmış burnumun ucunu size tavsiyem kalkık burun doğal durmuyo yapay oluyo ben tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede
çok geçmiş olsun canım,bende seninle aynı fikirdeyim,bende doktoruma sürekli kalkık ve minik bir burun istemiyorum dedim durdum,sadece kemer gitsin,deviayon düzelsin,sağlık sorunlarımda son bulsun yeter dedim,aslında bazen biraz minik bi burunmu isteseydim diyorum ama sonra öyle burunları gördükçe aman aman iyiki istememişim diyorum,doğal olması önemli herşeyden önce
canım ya operasyonun çok yeni daha inşallah istediğin gibi olmuştur..sıkma canını
şişliklerin geçmesini bekle canım şuan yapacak bişeyin yok çünkü :sm_confused:
Allahın izniyle yoktur bi terslik bozma moralini sabret bekle şişliklerin geçsin
Arkadaşım üzülme hadi diyelim dediğin gibi kötü , çook kalkık olmasındansa böyle olması daha iyi deilmi..
Bende en sonunda bugün gördüm burnumu aslında porfilden falan memnun kaldım ama burnumun ucu bi acaip kalkık suratıma komik bi ifade veriyo. Dudak üstü falan şiş..Bende kalkıklığına taktım ama nasılsa iner diye üzülmüyorum...Benim 2 hafta oldu daha şişliklerim inmedi bak, 6 aya kadar yolu var, şimdiden boşa üzmezsin kendini umarım..
Çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?