Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
springciğim senin sadece burun ucunda mı problem vardı. Benim sorunum sadeec burun ucumda. Birazcık aşağıya sarkık gibi. Ama bu durum gülünce daha da rahatsız edici. Se hangi dr a ameliyat oldun? syg

benim burun ucum sivri.yani kalkık ta değil inikte değil ama ucundan hiç memnun değilim.şişlerin tam inmesini bekliyorum.burun ucum da asimetrik bişey var bariz belirgin.6 ay sonunda bakıcaz.burnun ucuna hafifçe rötüş yapılack.doktor öyle dedi ama pek hafif bi rötüşle kalcak gibi değil.burun ucumdaki tam ucundaki çıkıntıyı düzelttiricem.bidebende burun kanadı diye bişey yok çok enteresan bi görüntüsü var.aslında kemik alınan yerde banaçok oyuk geldi.orası çok oyuk olduğu halde ucuna doğruda iyice kaldırmış bide sivreltmiş yanii.ay nasıl anlatayım her tarafında bi çıkıntı resimlerie bi ba istersen anlarsın

arkadaşlar ya benım burnumda sanki hiç değişmemiş hala kocaman eğri kafayı yicem

yardım edin lütfennnn

cnmm şimdii şiştir baya sana öyle elioo..zaten ameliyattan hemen sonra kimse burnunu begenmio benim kuzen günlerce agladıı inana ama şişlikler gitti güzle bi burun ortaya çıktıı..sabır gerekliymişşş.bende senin gibiyim sanırım çok takcam herşeyi kafaya ameliyattan sonra...

selincim gidişat nedir..memnunmusun durumdan paylaşırsan çok mutlu olurum çünkü bende aynı endişelerdeyim

arkadaşlar benimde burun ucum top gibi kocaman we sert.. ameliyatımın 13. günü böyle kalmaz umarımm çok endişeliyim bana yardımcı olabilirmisinizz???

hepimiz aynı dertten yakınıoruz anlaşılan benimde morelim çok bozuk ya of burnumun ucu kocaman domuz burnu gibi burnumda kemer vardı kemik alındı ve ucu kaldırıldı ama şuan hala alçılı alçım cuma günü alıncak bugün ameliyatımın 5.günü off yardım edinnn burnumun şişliği ne zamana iiner alçıdan sonra:2:

kizlar sislikleri bu kadar dert etmeyin aynaya fazla bakmamaya calisin alci cikar cikmaz hemen belli olmuyor burnum sekli oturmasi en az 6 ayi buluyor sabir isi sonucta sislerin inmesi felan fazla dert edipte mutsuz olmayin benim bile 1 ayi gectigi halde 1 ay icinde o kadar degistiki :82: biraz sabir yahu

kızlar ya takmayın kafanıza benimde bugun 16.günüm hala şiş zamana ihtiyacımız var

Tecrübelilere kulak verin. O şişliklerin hepsi geçiyor biraz zaman gerekecek sadece..

sen kime oldun ameliyat mümkünse söylermisin bende düşünüyorumda yanlış bi adım atmıyım

çokk çokk büyük cesaret istiyor bu iş ben burda bunu anladım...Hepinize çok geçmiş olsun.Genel olarak her yerde okuduklarım ilk zamanlarda bu şişliklerin çok normal olduğu.Benimde bir arkadaşımb u ameliyatı oldu ve 6. ayı doldurmasına ragmen hala hafif bir şişliği var ama ilk zamanlarına göre çokk çoook düzeldi burnu.İlk zamanlarda şişiikten ucu çok kalkık duruyordu üstelik pinokyo gibiydi...O yüzden biraz sabır sonra her şey düzelecek...

Kızlar akıl var mantık var, eğer burnunuza kıkırdak eklemiyorsa burnunuz nasıl ameliyattan önceki halinden daha büyük olsun, şişlik tabi onlar hem de ne şişlik, mayalanmış hamur gibi, kabar kabar, fosur fosur bir şişlik hemde, atel alınır alınmaz bir burun yandan güzel görünsede önden bir tuhaf durur o da şişlikten, o kadar kemik kırılıyor, kesi yapılıyor, dikiş atılıyor, buruncuklar şişmesinde kim şişsin? Sabır lazım bize sabırrrr :)

canım çok geçmiş olsun ama 1 ay içinde inertakmakafana

bu forumda 10-15-20 günlük öyle burunlar var ki,bence bu iş öncelikle doktorun meziyetine bakıyor,gerisi de kişinin bünyesine göre,yani görüyoruz 18 günlük foto koyanlar var gayet güzel şiş ama göze batmıyor,çok abartılı şişmeler oluyorsa bu doktorun el becerisindendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…