Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü

burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.

burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !

canım ben böle bi operasyon geçirmedim yazını okyunca geçmiş olsun demek istedimm
İnşallah doktorunun dediği gibi şişliktir de kısa sürede geçer..
Tekrar geçmiş olsun tatlım..:teselli:

çok teşekkür ederim mavi_ay..

burun ucum o kadar büyük ki..doktor bana "fazla kaldırdık" dedi ama karşıdan baktığımda düşük bir burun görüyorum ben..burnumun en uç noktasının alt bölümü,şiş gibi duruyor,ama şiş değilse ??

canim benim sakincasi yoksa resim eklermisin? hani önce nasildi simdi nasil.. ona göre yorum yapabiliriz..

umarim en kisa zamanda sislik gider.. sis diye umut ediyorum..

resim ekleyemem maalesef,çünkü sargı var burnumda..

canım ya operasyonun çok yeni daha inşallah istediğin gibi olmuştur..sıkma canını
şişliklerin geçmesini bekle canım şuan yapacak bişeyin yok çünkü :sm_confused:
Allahın izniyle yoktur bi terslik bozma moralini sabret bekle şişliklerin geçsin

desteğin için çok teşekkür ederim canım,beni korkutan memnuniyetsizlik sonucu olabilme ihtimalim olan 2. bir ameliyat

canim daha alti gün olmus tabiki sis olacak kiriyorlar, parcaliyorlar, kesiyorlar ediyorlar. benimkinin sisligi inene kadar okadar cok zaman gecdiki. O daha yerine oturmadi bile. merak etme sisligi cok normal birsey
morelini bozma simdi birsey belli olmasi icin cok erken

canım sakın telaşlanma ben de senin gibi çok uzgundum alçım çıkınca niye boyle oldu diye inan duzeliyo burnun sekli,şişliklerin inmesini bekle benim 48. gunum şişliklerim hala var ama eskiye gore azaldı...Benim elimden bi ara telefonn ve ayna dusmuyodu surekli foto cekip inceliyodum artık eskisi gibi inceleyip akıntı yapmıyorum ve hergecen gun daha da iyiye gidiyo inş. senin de oyle olur...
Ayrıca Allah buyuk dert vermesin herşeyin çaresi var sen 6. ayı bekle istediğin gibi olmazsa doktorun kuçuk revizyon yapar...İnşallah buna gerek kalmaz
Bende 6. aydan sonra burnumun ucunu hafif kaldırtcam

Canım korkmana gerek yok bu yaşadığın bütün ameliyat olanların yaşadığı bir şey...Burundan alçı çıkınca aynaya bakılınca dehşet anlar yaşanır...Ama sonra günden güne aydan aya bakarsın ki o şişlikten eser kalmamış...Sadece şiş burnun şu anda o kadar yeni ki zaten daha...bu ameliyat sabır işi bekliceksin canım başka çaren yok

Gecmis olsun, ama bende anlamadim genelde sis burunlar ucu yukari bakar, neden seninki asagiya bakiyor anlamadim, ama sabir et bekle bakalim, umarim istediign gibi olmusdur, kime yaptirtdin?

hayal85 ve calma,desteğiniz ve aktardığınız tecrübeler için size minnettarım..çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

dolcissimo senin fotoğraflarına bakmıştım daha önce gerçekten güzel bir burnun var.burun ucunda yüksekti biraz,neden böyle bir şey düşündün? ben 2.ameliyatı olmaktan çok korkuyorum.daha da berbat olur her şey eminim senağlama

jeyloo,doktorum yakup avşardı..

ayrıca bu eriyen dikişler ne kadar sürede eriyor ? gözden kayboluyor ? böyle insanların karşısına çıkılır mı ya !

cnm gecmiş olsun cnm bence telaşın yersiz daha 6 gün olmuşşişlik çok normal
burun bu hassas bölge 21 günde nca artı son sekli 6 ayda oturuyo hiç morelini bozma
olmadı küçük bi rütuş yapar oda lokal anestesziyle oluyo
uyanıkken yani ..güzel düşün ve bekle menun kalıcakzın

Canım, çok geçmiş olsun.
Boş yere endişeleniyorsun bence.
Ben ameliyat olmadım ama hem bir akrabam hem de çok yakın arkadaşım geçirdi bu ameliyatı.
6 günü bırak 3 ay sonra bile hala az da olsa şişlik vardı burunlarında.
Zaten tam anlamıyla geçmesi de 3-4 ayı buluyormuş.
O yüzden sen şimdi gereksiz panik yapma. Sabret biraz. Eminim güzel olmuştur.

basligi okuyunca bende yazik egrilik falanmi olusmus michael jackson`a falanmi dønmus kiz acaba diye bi bakiyim dedim..
bumuydu dert ettigin, uzulme gececektir sislik, hem herkesin ki kalkik olacak diyede bisey yok bence, ha egrilik varsa duzeltirsin o ayri, ama sislikler gidince belki yakisacak bu burunda, sisligi kafana takma canim, kolay degil burun ameliyati olsun okadar beklemek, sabir et bekle, gecer.

Arkadaşım üzülme hadi diyelim dediğin gibi kötü , çook kalkık olmasındansa böyle olması daha iyi deilmi..
Bende en sonunda bugün gördüm burnumu aslında porfilden falan memnun kaldım ama burnumun ucu bi acaip kalkık suratıma komik bi ifade veriyo. Dudak üstü falan şiş..Bende kalkıklığına taktım ama nasılsa iner diye üzülmüyorum...Benim 2 hafta oldu daha şişliklerim inmedi bak, 6 aya kadar yolu var, şimdiden boşa üzmezsin kendini umarım..
Çok geçmiş olsun canım..

eklemeden de geçmiyim dedim ameliyatın ilk haftaları o kadar farkediyoki 5. 10. 15. gün çok farklı oluyo inan bana..Ayrıca burun ucuda toparlar kendini ufalır bence. Benim öle oldu.

founda,burun ucum normalde düşük olduğu için de oldum ben bu ameliyatı...
yani cepheden bakınca,dudağımla arasındaki mesafe çok azdı !
yani şu an baktığımda da öyle ! ben öyle hokka gibi bir burundan bahsetmiyorum ki..
şu an yine eskisi gibi düşük,burun ucum bir top gibi sanki..
doktor o düzelecek dedi,senin burnunu kaldırdık dedi ama şu anlık bir şey yok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…