İçine sinmediyse bence tekrar başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim.Merhabalar burnuma darbe alma sonucu burnum kırılmış aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Acile gittiğimde röntgen çekildi 1 hafta 10 gün buz uygulamam gerektiğini ve KBB den randevu almamı söyledi ama bu kadar beklemeyip hemen gitsem mi bilemiyorum Ankara içi güvenilir bir KBB doktoruna ihtiyacım var çünkü ameliat gerekebilirmiş yardımcı olursanız sevinirim..
Evet biraz sinmedi acilden gittim hiç muayene bile etmedi röntgen çektirmemi istedi kırılmış diyip gönderdi bogazımdan kan sızıntısı vardı hiç bir müdehale edilmedi ve hastaneye gidene kadar da baya kanama olduİçine sinmediyse bence tekrar başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
Doktor çok önceden beri gittiğimiz bir doktordu. Daha önceleri koru hastanesinde çalışıyordu şimdi özel çalışıyor.Doktorunuzdan memnun kaldınız mı estetik amaçlıda düzeltme yapıldı mı bir postta kırılan parçayı alıp öyle kapatıldığını okudum ve biraz endişelendim sizede çok geçmiş olsun
Anlattığınız için teşekkür ederim umarım sizi mutlu edicek bir burnunuz olur. Estetik için herhangi bir ücret ödediniz mi acaba ? Kırıklarda ücret alınmadığını duymuştum. Burnumun görünümünden hiç şikayetçi değildim ve açıkçası bu durumdan sonra olası bir ameliat veya alçı durumu biraz beni korkutuyor yanlış yere dogru bile burun kaynamaya yaparsa kötü olur die düşünüyorumDoktor çok önceden beri gittiğimiz bir doktordu. Daha önceleri koru hastanesinde çalışıyordu şimdi özel çalışıyor.
Estetik de oldum ama uzun süren zor işti çok kırığım vardı zaten büyük bir burnum var. Estetik açısını şimdi değerlendirmem çünkü hem 7. Günüm henüz hem kalın cilt yapılıyım ve aşırı şiştim. Doğru bir yorum olmaz şimdi yapacağım yorum.
Ama ilgi alaka konusunda çok iyidir kendisi 7. Günüm bitti 3 kez kontrole çağırdı hatta cumartesi tekrar gel bakalım dedi. Kendisi KBB anlamında çok bilgili estetik anlamında da umarım iyidir :)
Evet bende bundan korkuyorum acilde ki doktorun bir hafta 10 gün buz uygulayıp KBB ye gidin demesine bir anlam veremedim internetten biraz araştırdığım da iki hafta sonrasında cerrahi işlem dışında müdehalenin zor oldugu yazıyor kafam çok karıştı doktor arayışındayım3 gunu gecirmeyin bence sonra kemik kirik haliyle sekil aliyor direk ameliyat gerektiriyor vakit kaybetmeyin。
Evet şuan doktor arayışındayım henüz bulamadım olası bir ameliat durumunda tekrar bir doktor arayışına girmek istemediğim için araştırıyorumBuz koyma işi ödem için. Ödem olursa anlamıyorlar ama içiniz rahat etsin istiyorsanız beklemeyin gidin bir doktora muhakkak. Ben ücret ödedim tabi çünkü doktorumun özel muayenehanesi var bir hastaneye bağlı çalışmıyor ve ameliyata estetik de dahil oldu.
Siz muhtemelen 10 gün bu şekilde bekleyemezsiniz zaten içiniz rahat etmeyecek o zaman en erken tarihte gitmeye çalışın
Çok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi acaba denk gelmek istememBen de burnum kırıldığı için ameliyat olmuştum doktor burnumu mahvetti dikkatli olmak lazım geçmiş olsun.
Ankara Erkan Tarhan.Çok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi acaba denk gelmek istemem
Teşekkür ederim bugün farklı bir hastaneye gittim bu seferde kırık yok diyip agrı kesici verip gönderdiler muayene olduğumdan beri agrısından duramıyorumAnkara Erkan Tarhan.
Film çekildi mi ??Teşekkür ederim bugün farklı bir hastaneye gittim bu seferde kırık yok diyip agrı kesici verip gönderdiler muayene olduğumdan beri agrısından duramıyorum
Hayır önceki çekilen röntgenime baktı ve muayene etti şimdi agrı kesici yazdı içtim ona rağmen agrı dinmedi muayeneden sonra tavan yaptıFilm çekildi mi ??
Kırıldiysa morarir ve şişer benim öyle olmuştu. Ayrıca da röntgenden belli olur bana bütün doktorlar kırık demişti. Bir de zaman ilerledikçe şeklinde bozulma olur aynı zamanda da nefes alışverişini etkiler. Ama ameliyat olacaksan iyi araştır zor gerçekten.Teşekkür ederim bugün farklı bir hastaneye gittim bu seferde kırık yok diyip agrı kesici verip gönderdiler muayene olduğumdan beri agrısından duramıyorum
Benim sürecimden bahsedeyim kısaca belki bir faydası olur. Ben karda düştüm yüz üstü ve yarım saati geçkin kanadı.ve burun resmen yamulduGerçekten kafam çok karışık eczanedekiler bile ödemlenmiş dedi doktorlarda aynı şekilde gittiğim doktorda daha kapıdan sorduğumda 6 ay müdehale etmiyoruz kırılan buruna sonra cerrahi işlem uyguluyoruz dedi bunu da anlayamadım kontrol ettikten sonrada kırık yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?