Burnum kırıldı

Doktorum Kürşad dural. 1071 de çalışıyor. Estetik açısından bişi diyemem ama 10 günde beni 4 kere muayeneye çağırdı. Ameliyat sonrasında çok ilgili bir doktor. Ameliyat öncesinde de 4 kere gittim sürekli kontrol için sadece ilkinde muayene ücreti aldı.
Daha önceler koru hastanesinde çalışıyordu o zaman eşim ameliyat olmuştu sadece eğrilik için. Onun aylarca kontrolünden kayıt açtırmadan muayene etti.
Hastalarına karşı çok çok ilgili bu konuda eminim. Ama burnum hala büyük olduğu için henüz estetik konusunda bir yorum yapmayacağım.
Bu arada ameliyata da 2 KBB doktoru birlikte girdiler

Benim sürecimden bahsedeyim kısaca belki bir faydası olur. Ben karda düştüm yüz üstü ve yarım saati geçkin kanadı.ve burun resmen yamuldu
Ertesi gün KBB doktoruna gittim aksının kaydığını söyledi. Ve elle muayenesinde ön kemikte kırık terketti. Ama ödem olunca çok anlaşılmıyor o yüzden bant yaptık ödemi dağılsın diye
5 gün sonra ödem dağıldı biraz ama benim ameliyat olacağım kesinleşmişti çünkü burnum yamuldu resmen sağ delikten nefes az gidiyordu o yüzden hiç film falan çektirmedik.ama bizim tahminimiz ön kemikte bir kırıktı.
Ameliyata girdim doktor açtığında görmüş ki 4 kırığım var. Ön kemik,sağ ve sol yan kemikler,septum kırılmış kıkırdak fay hattı gibi yarılmış. Yani bizim beklediğimizden daha kötü bir senaryo vardı.
Ameliyat oldu 10 gün oldu şimdilik

Benim sürecimden bahsedeyim kısaca belki bir faydası olur. Ben karda düştüm yüz üstü ve yarım saati geçkin kanadı.ve burun resmen yamuldu
Ertesi gün KBB doktoruna gittim aksının kaydığını söyledi. Ve elle muayenesinde ön kemikte kırık terketti. Ama ödem olunca çok anlaşılmıyor o yüzden bant yaptık ödemi dağılsın diye
5 gün sonra ödem dağıldı biraz ama benim ameliyat olacağım kesinleşmişti çünkü burnum yamuldu resmen sağ delikten nefes az gidiyordu o yüzden hiç film falan çektirmedik.ama bizim tahminimiz ön kemikte bir kırıktı.
Ameliyata girdim doktor açtığında görmüş ki 4 kırığım var. Ön kemik,sağ ve sol yan kemikler,septum kırılmış kıkırdak fay hattı gibi yarılmış. Yani bizim beklediğimizden daha kötü bir senaryo vardı.
Ameliyat oldu 10 gün oldu şimdilik
Çok geçmiş olsun benimde burnumda çöküntü oluştu darbe aldığım taraftan şekil bozukluğu oluşmaya başladı ödemde darbe aldığım tarafta baya yoğun

Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Ama ödem geçmeden tam şekli bilemezsin. Benim de ödemle öyle bi yamuk duruyordu ki. Ödem geçince sadece dikkatli bakınca belli oluyordu asıl sorun içerdeydi.
En iyisi bir hafta sabredin müsait oldukça buz uygulayın. Aslında gittiğiniz doktorlar neden bant yapıştırmamış anlamadım. Ama ödem inince kontrol edin. Kırık olursa şekil bozukluğu zaten net belli olur. Dışarıdan bir şey yoksa eğer burun deliklerini tek tek kapatıp nefes alın. Nefeste de problem yoksa ucuz atlattım deyip devam edin. İnşallah sorun olmamıştır

Back