Burnum çok kısa ve kalkık oldu yardım edin lütfen

Zamanla burun daha aşağı iniyor. Ben 2 kez burun ameliyatı oldum, iniyor. Burun ucu ciddi şekilde iniyor 5-6 sonra

Ne yapmalıyım kafayı yiyecm gerçekten her gün ağlıyorum dekirecem düzelir mı bu durum 11. Günüm bugün
Ben de ameliyat oldum ve çooool normal. İlk 14 günde fred çakmaktan gibi oldu burnum eser yenenlere benzedi diye delirmiştim Hatta alçılar çıkı ca da kurbağaya benzedim diye ağlıyordum. Suna ise hayatimın ennnn doğru kararı diyorum içini rahat tut

şu ameliyatları araştırmadan yaptırmayın lütfen ya. en başta her burun kalkık olur şiş olur dur daha ne kadar şekli değişecek.

Umarım öyledir yia ne kadar sürede düzeliyor çok pişmanım hergun ağlıyorum

Canım moralini bozup üzüleceğin bi durum yok burnun kötü durmuyor. Kalkikligi biraz fazla geldi bana ama düzelir diye umuyorum. Bi doktoruna sor kaç günde iner diye. Moralini de hiç bozma kötü degil
6 aya kadar iner dedi çok mutsuzum domuz gibi oldum

Umarım öyledir yia ne kadar sürede düzeliyor çok pişmanım hergun ağlıyorum
Ay canını sıkmana değmez bebiş 1 aya alışırsın, 3. Ayda normalleşmeye başlar 6. Ayda yüzde 70 i oturmaya başlar. Ağlarsan burnun düşer ağlama Mutlu ol çok güzeldir eminim bu hali her yerin şiş çok normal hepsi inecek ama ağlarsan iyice şişer her yerin

Ayrıca fotoğrafını yeni gördüm benimkini görsen kalp kriziiii kusasım domuz bir burundu, bak alçılar çıktığında kendine aşık olcaksın

Umarım öyledir çünkü çok mutsuzum alıcılar da çıktı daha da şişti burnum çok kısa bide

Umarım öyledir çünkü çok mutsuzum alıcılar da çıktı daha da şişti burnum çok kısa bide
Kıyamam sana ağladıkça iyice şişer ağlama sen bana güven konularımdan birine bakarsan ameliyat sonrasınkurbağaya benzedim diye ağladığımı görürsün merak etme ağlama ki iyice şişmesin moralini bozup takıntı yapma bir aya kendine gelir , ağlarsan bu süre uzar. 3 ay sonra yine konuşalım

Umarım dediğin gibi olur çok mutsuzum çünkü dua edin lütfen

Ne yapmalıyım kafayı yiyecm gerçekten her gün ağlıyorum dekirecem düzelir mı bu durum 11. Günüm bugün
Burun bir yılda oturuyor o süreçte aşşağı iner bunun bilgisini doktorun vermesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…