Burnum çok kısa ve kalkık oldu yardım edin lütfen

Nofa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
241
34
22
Ne yapmalıyım kafayı yiyecm gerçekten her gün ağlıyorum dekirecem düzelir mı bu durum 11. Günüm bugün

Iyi de senin bakış açın sana yetiyorsa niye buraya yazıyorsun? Sen kısa ve kalkık diyorsan ne hayal etmeliyiz, nasil bir yorum yapmaliyiz mesela?
Psikolojim o kadar bozulmuş kişi haklısınız ne diyecegimi bilemiyorum

Kafayı yiyecm gerçekten burnumu çok küçültmus
Yüz hatlarınıza yakışmadığı içi beğenmiyorsunuz .normalde ben burnu beğendim yapan doktor güzel yapmış 3,5 ay geçsin ozaman şekli oturur zaten .şimdiden karalar bağlamayın .

Umarım öyle olur şimdiden 2. Ameliyatı düşünüyom umarım alışırım kalkiklik da iner

Yüz hatlarınıza yakışmadığı içi beğenmiyorsunuz .normalde ben burnu beğendim yapan doktor güzel yapmış 3,5 ay geçsin ozaman şekli oturur zaten .şimdiden karalar bağlamayın .
Aynen eski burnum fazla uzun değildi ama düşüktu inşallah geçer yia her gün ağlıyorum

Anlıyorum. Yalnız değilsiniz bu konuda emin olun. Azıcık sabır azıcık zaman. Bu arada gerçekten çok beğendim ben burnunuzu
Herkes eski halin daha iyiydi felan diyorlar moralimi iyice bozdular umarım ben yanılıyorumdur herşey düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…