Doktora dedim kalkık olmasın diye işte ben doğal istiyordum onu kasten kaldırdık düşecek dediDudak burun mesafeniz normal
İnsan psikolojisini hiç düşünmüyorlar ağzına geleni diyorlar umarım herşey düzelir tek istegim bu Allah'tanBurun estetigi olanlara yapilan klasik geyik ya umursamayin Allah askina. Aynen sensin diyip geçin
Bence harika olmus hiiic moral bozmaya gerek yok. Azıcık zamanla siz de alışır gulersiniz kendinize bosuna telaslanmisim diyeİnsan psikolojisini hiç düşünmüyorlar ağzına geleni diyorlar umarım herşey düzelir tek istegim bu Allah'tan
eh herhalde 11 günlük burnunuzla eski burnunuz kıyaslanırsa eski burnunuzun daha güzel olduğunu düşünürler. şişmiş travmalı bir burunla normal bir burun kıyaslanır mı? derinis kalınsa 2 sene sonra kıyaslayın.Herkes eski halin daha iyiydi felan diyorlar moralimi iyice bozdular umarım ben yanılıyorumdur herşey düzelir inşallah
Düştükten sonra keske öyle kalsaydı bile diyebilirsiniz su an hala yeni bir buruna alışma asamasındasınızDoktora dedim kalkık olmasın diye işte ben doğal istiyordum onu kasten kaldırdık düşecek dedi
Umarım öyle olur güzel mesajlarınız için sağolunBence harika olmus hiiic moral bozmaya gerek yok. Azıcık zamanla siz de alışır gulersiniz kendinize bosuna telaslanmisim diye
Eski burnum biraz kemerli olduğu için bn kendimi çok farklı görüyom umarım iner de mutlu olurumBurnunuz kalkık değil bence.Kaldı ki ameliyatta en yüksek halindedir.Zamanla normalleşir.
Daha uzun bir burun hayal ettiyseniz bilemem ama bu gayet normal görünüyor.
Doktor da öyle diyor umarım çabuk atlatirim psikolojimi etkiledi çokEn az 6 ay geçmeli boşuna dert ediyorsun
Bu etken önemlimi burun estetigindeDudak burun mesafeniz normal
Tabii ki insanlar bunun için lip lift oluyorBu etken önemlimi burun estetiginde
Benim bu kadar değil yia mesafa çok burdaTabii ki insanlar bunun için lip lift oluyor
Önden kötü görünüyorDegil zaten sizinki gayet iyi
Normalde bende böyle kalkık görünce doğal değil diyordum sonra bir doktoru dinledim . Burun ucu zaman sonra düşme yapıyormuş o zmn kötü görünmemesi için burnun tam oturması için o kalkıklığın olması gerekiyormuş. Sizin burnunuz çok yeni daha yapılması. Acele etmeyin biraz zaman sonra normalleşecektir. Açıkcası bende beğendim gayet güzel duruyor burnunuz.
ben olmadım çok şükür burnumda bir sorun yok :) ama takip ediyorum instagramda çevremden de gözlemlediğim oldu.Bugun gittim kontrole doktor işte bana dedi inecek bir miktar kasten böyle kaldırdık umarım iner siz de mi oldunuz