Burnum çok kısa ve kalkık oldu yardım edin lütfen

Ameliyat fotoğrafını gördüm, eğer eski burnun eğikse şu an yeni halini yadırgıyorsundur bende aynı süreçten geçtim. En azından senin burnunda orantı var zaman geçtikçe daha da oturacaktır, bu süreçte aynaya hiç bakma hatta üzerlerini ört derim.

Ameliyat fotoğrafını gördüm, eğer eski burnun eğikse şu an yeni halini yadırgıyorsundur bende aynı süreçten geçtim. En azından senin burnunda orantı var zaman geçtikçe daha da oturacaktır, bu süreçte aynaya hiç bakma hatta üzerlerini ört derim.
Evet Yeni haline hiç alışamadım cidden aynaya baktıkca ağlıyorum senin böyle kalkık miydi

Burnun önden kötü görünmüyorsa kısa ve kalkık olmasında sorun yok ameliyat masasında yandan çekilmiş fotoğraf paylaşmışsınız önemli olan yandan değil önden nasıl göründüğü ve yüz bütünlüğünüze uyup uymaması. Bir yıl dolmadan revizyonda yaptıramazsınız en kısa zamanda psikiyatrik destek alın ve yeni burnunuza alışmaya başlayın.

Bende lip lift olucam ama burun ameliyatından sonraya bıraktım o nedenle sordum önce olsam dahamı mantıklıydı diye düşünmeye başladım
Doktor daha iyi bilir ama mantıken sonra cünkü burun 2 yıla kadar değişiyor ama asıl şeklini 1 yıla almış oluyor ve lip lift lokal de yapılıyor sanırım burun ameliyatı kadar zor değilmiş

Doktor daha iyi bilir ama mantıken sonra cünkü burun 2 yıla kadar değişiyor ama asıl şeklini 1 yıla almış oluyor ve lip lift lokal de yapılıyor sanırım burun ameliyatı kadar zor
Evet lokal ama arası ne kadar olmalı burundan 1 ay sonra düşünüyorum ben odem vs olınca sıkıntı olabili

Burnun önden kötü görünmüyorsa kısa ve kalkık olmasında sorun yok ameliyat masasında yandan çekilmiş fotoğraf paylaşmışsınız önemli olan yandan değil önden nasıl göründüğü ve yüz bütünlüğünüze uyup uymaması. Bir yıl dolmadan revizyonda yaptıramazsınız en kısa zamanda psikiyatrik destek alın ve yeni burnunuza alışmaya başlayın.
Önden de burun deliklerim görünüyor umarım bu kalkıkligi iner de kapanır biraz mesafe

Evet Yeni haline hiç alışamadım cidden aynaya baktıkca ağlıyorum senin böyle kalkık miydi
evet kalkıktı ve burun sırtına fazla kavis verilmiş ne önden ne yandan gideri olmayan bir burun oldu malesef.. ama seninkinin burun sırtı güzel iniyor biraz bekle derim.

İnşallah iner yiaa cidden moralim çok bozuk aynaya bakamıyorum sizin ne kadar oldu ameliyatıniz

Evet kasten öyle kaldırdık diyor inecek dedi bekliyorum artık çok kötüyüm yia😓
Kaç doktorla görüştüm ben yüz yüze hepsi bana bir burnun tam anlamıyla oturması, şekil alması min: 6 ay max:12 ay olarak değişebilir dedi. düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin.

Kaç doktorla görüştüm ben yüz yüze hepsi bana bir burnun tam anlamıyla oturması, şekil alması min: 6 ay max:12 ay olarak değişebilir dedi. düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin.
Çok sabırsızlanıyorum yiaa cidden doktorum da öyle diyor inşallah alışırım bu duruma 😥

Evet kasten öyle kaldırdık diyor inecek dedi bekliyorum artık çok kötüyüm yia😓
aa tamam o zaman biraz bekle, bazıları bilhassa kaldırıyor inmemek üzere. Seninki öyle dediyse 2.ayın sonuna kadar bekle. Hatta biriyle tanışmıştım o da bu mesajı görürse belki yazar, onunda 2.aydan sonra baya indi güzelleşti burnu

aa tamam o zaman biraz bekle, bazıları bilhassa kaldırıyor inmemek üzere. Seninki öyle dediyse 2.ayın sonuna kadar bekle. Hatta biriyle tanışmıştım o da bu mesajı görürse belki yazar, onunda 2.aydan sonra baya indi güzelleşti burnu
İnşallah iner yiaa cidden moralim hiç Yok eski burnumu çok özledim keşke zamanı geri alsaydım 😞

Şuan dikiş izi, kanları gördüğün için korkuyorsun, gayet güzel olacak, ayrıca daha 13. gündesin :) rahatla biraz

X