Anladım umarım istediğim gibi olur şuan bile 2.ameliyati düşünmeye başladımben olmadım çok şükür burnumda bir sorun yok :) ama takip ediyorum instagramda çevremden de gözlemlediğim oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım umarım istediğim gibi olur şuan bile 2.ameliyati düşünmeye başladımben olmadım çok şükür burnumda bir sorun yok :) ama takip ediyorum instagramda çevremden de gözlemlediğim oldu.
Evet Yeni haline hiç alışamadım cidden aynaya baktıkca ağlıyorum senin böyle kalkık miydiAmeliyat fotoğrafını gördüm, eğer eski burnun eğikse şu an yeni halini yadırgıyorsundur bende aynı süreçten geçtim. En azından senin burnunda orantı var zaman geçtikçe daha da oturacaktır, bu süreçte aynaya hiç bakma hatta üzerlerini ört derim.
Bende lip lift olucam ama burun ameliyatından sonraya bıraktım o nedenle sordum önce olsam dahamı mantıklıydı diye düşünmeye başladımTabii ki insanlar bunun için lip lift oluyor
Doktor daha iyi bilir ama mantıken sonra cünkü burun 2 yıla kadar değişiyor ama asıl şeklini 1 yıla almış oluyor ve lip lift lokal de yapılıyor sanırım burun ameliyatı kadar zor değilmişBende lip lift olucam ama burun ameliyatından sonraya bıraktım o nedenle sordum önce olsam dahamı mantıklıydı diye düşünmeye başladım
Evet lokal ama arası ne kadar olmalı burundan 1 ay sonra düşünüyorum ben odem vs olınca sıkıntı olabiliDoktor daha iyi bilir ama mantıken sonra cünkü burun 2 yıla kadar değişiyor ama asıl şeklini 1 yıla almış oluyor ve lip lift lokal de yapılıyor sanırım burun ameliyatı kadar zor
Önden de burun deliklerim görünüyor umarım bu kalkıkligi iner de kapanır biraz mesafeBurnun önden kötü görünmüyorsa kısa ve kalkık olmasında sorun yok ameliyat masasında yandan çekilmiş fotoğraf paylaşmışsınız önemli olan yandan değil önden nasıl göründüğü ve yüz bütünlüğünüze uyup uymaması. Bir yıl dolmadan revizyonda yaptıramazsınız en kısa zamanda psikiyatrik destek alın ve yeni burnunuza alışmaya başlayın.
evet kalkıktı ve burun sırtına fazla kavis verilmiş ne önden ne yandan gideri olmayan bir burun oldu malesef.. ama seninkinin burun sırtı güzel iniyor biraz bekle derim.Evet Yeni haline hiç alışamadım cidden aynaya baktıkca ağlıyorum senin böyle kalkık miydi
evet kalkıktı ve burun sırtına fazla kavis verilmiş ne önden ne yandan gideri olmayan bir burun oldu malesef.. ama seninkinin burun sırtı güzel iniyor biraz bekle ders
5 ayım dolmak üzere ve umarım iner sizinkisi, doktor inecek diyor muİnşallah iner yiaa cidden moralim çok bozuk aynaya bakamıyorum sizin ne kadar oldu ameliyatıniz
Evet kasten öyle kaldırdık diyor inecek dedi bekliyorum artık çok kötüyüm yia5 ayım dolmak üzere ve umarım iner sizinkisi, doktor inecek diyor mu
Kaç doktorla görüştüm ben yüz yüze hepsi bana bir burnun tam anlamıyla oturması, şekil alması min: 6 ay max:12 ay olarak değişebilir dedi. düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin.Evet kasten öyle kaldırdık diyor inecek dedi bekliyorum artık çok kötüyüm yia
Çok sabırsızlanıyorum yiaa cidden doktorum da öyle diyor inşallah alışırım bu durumaKaç doktorla görüştüm ben yüz yüze hepsi bana bir burnun tam anlamıyla oturması, şekil alması min: 6 ay max:12 ay olarak değişebilir dedi. düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin.
aa tamam o zaman biraz bekle, bazıları bilhassa kaldırıyor inmemek üzere. Seninki öyle dediyse 2.ayın sonuna kadar bekle. Hatta biriyle tanışmıştım o da bu mesajı görürse belki yazar, onunda 2.aydan sonra baya indi güzelleşti burnuEvet kasten öyle kaldırdık diyor inecek dedi bekliyorum artık çok kötüyüm yia
İnşallah iner yiaa cidden moralim hiç Yok eski burnumu çok özledim keşke zamanı geri alsaydımaa tamam o zaman biraz bekle, bazıları bilhassa kaldırıyor inmemek üzere. Seninki öyle dediyse 2.ayın sonuna kadar bekle. Hatta biriyle tanışmıştım o da bu mesajı görürse belki yazar, onunda 2.aydan sonra baya indi güzelleşti burnu