Burnum çok kısa ve kalkık oldu yardım edin lütfen

İnsan psikolojisini hiç düşünmüyorlar ağzına geleni diyorlar umarım herşey düzelir tek istegim bu Allah'tan
Bence harika olmus hiiic moral bozmaya gerek yok. Azıcık zamanla siz de alışır gulersiniz kendinize bosuna telaslanmisim diye

burun dudak aranız çok kısa. sizin yüz böyle bir burnu kaldırır. ki daha 11 günlük burun ameliyat sonrası domuz burnu gibi oluyor zamanla düşüyor 1 sene sonra o kadar da kalkık değilmiş burnum diyeceksiniz. yine de evet kalkık ama korkmayın yüzünüze uygun yandan.

Herkes eski halin daha iyiydi felan diyorlar moralimi iyice bozdular umarım ben yanılıyorumdur herşey düzelir inşallah
eh herhalde 11 günlük burnunuzla eski burnunuz kıyaslanırsa eski burnunuzun daha güzel olduğunu düşünürler. şişmiş travmalı bir burunla normal bir burun kıyaslanır mı? derinis kalınsa 2 sene sonra kıyaslayın.

Burnunuz kalkık değil bence.Kaldı ki ameliyatta en yüksek halindedir.Zamanla normalleşir.
Daha uzun bir burun hayal ettiyseniz bilemem ama bu gayet normal görünüyor.

Burnunuz kalkık değil bence.Kaldı ki ameliyatta en yüksek halindedir.Zamanla normalleşir.
Daha uzun bir burun hayal ettiyseniz bilemem ama bu gayet normal görünüyor.
Eski burnum biraz kemerli olduğu için bn kendimi çok farklı görüyom umarım iner de mutlu olurum

Eklentiler

• CB91EDD3-630E-4F11-B5F1-AF7A3DED2E31.jpeg
    CB91EDD3-630E-4F11-B5F1-AF7A3DED2E31.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 196
Normalde bende böyle kalkık görünce doğal değil diyordum sonra bir doktoru dinledim . Burun ucu zaman sonra düşme yapıyormuş o zmn kötü görünmemesi için burnun tam oturması için o kalkıklığın olması gerekiyormuş. Sizin burnunuz çok yeni daha yapılması. Acele etmeyin biraz zaman sonra normalleşecektir. Açıkcası bende beğendim gayet güzel duruyor burnunuz.

Normalde bende böyle kalkık görünce doğal değil diyordum sonra bir doktoru dinledim . Burun ucu zaman sonra düşme yapıyormuş o zmn kötü görünmemesi için burnun tam oturması için o kalkıklığın olması gerekiyormuş. Sizin burnunuz çok yeni daha yapılması. Acele etmeyin biraz zaman sonra normalleşecektir. Açıkcası bende beğendim gayet güzel duruyor burnunuz.

Bugun gittim kontrole doktor işte bana dedi inecek bir miktar kasten böyle kaldırdık umarım iner siz de mi oldunuz

Bugun gittim kontrole doktor işte bana dedi inecek bir miktar kasten böyle kaldırdık umarım iner siz de mi oldunuz
ben olmadım çok şükür burnumda bir sorun yok :) ama takip ediyorum instagramda çevremden de gözlemlediğim oldu.

X