- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
İşte seçenek çok olduğu için insan seçmekte zorlanıyorNasıl bulamadınız yahu Penti, Suwen, Miorre vs. zibilyon tane marka ve model var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte seçenek çok olduğu için insan seçmekte zorlanıyorNasıl bulamadınız yahu Penti, Suwen, Miorre vs. zibilyon tane marka ve model var.
Bir bakayım dediğiniz sayfaya belki zevkime hitap edene denk gelirimGecelik işi şans işi bence.
Balayı için değil de daha günlük geceliklerimi trendyol imoda'dan aliyorum fiyatı çok uygun oluyor. Ama şöyle bir şey var; bazıları çok harika-kaliteli-tam vücuda uygun olurken bazıları da nenen pazardan almış gibi olabiliyor o yüzden çok tavsiye edemeyeceğim. İnternette böyle şeylerin geri iadesi olmadığı için kaliteyi düşürebiliyorlar.
O yüzden önerim ya gidip almak (ki hiç sevmem, internette daha rahat hissediyorum) ya da satın alan kisilerin paylaştığı ürün resimlerinin olduğu geceliklerden almak
Fırın belki yaşacağınız evde vardır ya. Başka ihtiyaçlar daha öncelikli gibiEksiklerim düdüklü tencere ve fırın fırını da alsam mı almasam mı kararsızım
Biz kiralık bir yer sorduk dün, henüz evin bazı eksikleri tamamlanmamış. Tutmak istersek eğer ankastre için de ek bir ücret talep ettiler. Ama başka sorduğumuz ve içini gezdiğimiz evlerde ankastre kısımları boştu muhtemelen kiracıya ait olucak. Yer belli olduktan sonra da ankastre alınabilirFırın belki yaşacağınız evde vardır ya. Başka ihtiyaçlar daha öncelikli gibi
Evet bence de. Bazı evlerde halihazırda mevcut olabiliyor. Sonraki işler bence.Biz kiralık bir yer sorduk dün, henüz evin bazı eksikleri tamamlanmamış. Tutmak istersek eğer ankastre için de ek bir ücret talep ettiler. Ama başka sorduğumuz ve içini gezdiğimiz evlerde ankastre kısımları boştu muhtemelen kiracıya ait olucak. Yer belli olduktan sonra da ankastre alınabilir
Ay bunlar çok şık.Şunlara ne diyosun?
Gerçi pahalı ama.
61 Parça 12 Kişilik Su Takımı
erdem kristal, bardak takımı, bardak takımları, sürahi takımı, kadeh takımı, su takımı, su takımı 12 kişilik, su takımı 61 parça, çay bardakları, meşrubat bardağı, su bardağı, çeyiz seti, erdem kristal, decostyle, paşabahçe, çay seti, bardak seti, bardakwww.erdemkristal.com
61 Parça 12 Kişilik Su Takımı
erdem kristal, bardak takımı, bardak takımları, sürahi takımı, kadeh takımı, su takımı, su takımı 12 kişilik, su takımı 61 parça, çay bardakları, meşrubat bardağı, su bardağı, çeyiz seti, erdem kristal, decostyle, paşabahçe, çay seti, bardak seti, bardakwww.erdemkristal.com
Sana kötü bir haberim var bunların o gümüş/gold yerleri soyuluyormuş. O yüzden şeritsiz alın dedilerYemek takımım bu 12 kişilik sonradan beğenip aldığım
Benimkiler yedi senedir soyulmadı.Sana kötü bir haberim var bunların o gümüş/gold yerleri soyuluyormuş. O yüzden şeritsiz alın dediler
İyi bi markaysa bence bi şey olmaz ya. Hatta çoğunda olmuyodur bence.Sana kötü bir haberim var bunların o gümüş/gold yerleri soyuluyormuş. O yüzden şeritsiz alın dediler
Çok güzel güle güle kullan. Hem modası geçmez, sade şıkYemek takımım bu 12 kişilik sonradan beğenip aldığım
Bende Karaca ve Porland var. İlk günden beri makinede yıkıyorum. Hiçbir şey olmadı. Hatta sanırım Porland’ın bu konuda ömür boyu garantisi vardı.İyi bi markaysa bence bi şey olmaz ya. Hatta çoğunda olmuyodur bence.
Yorum sahibi nereden aldı acabaBende Karaca ve Porland var. İlk günden beri makinede yıkıyorum. Hiçbir şey olmadı. Hatta sanırım Porland’ın bu konuda ömür boyu garantisi vardı.
Bende Karaca tercih ettim, günlük takım olarak da sade, şeritsiz bir model seçmiştim o da Kütahya Porselen idi. Çevremde Karaca kullanıp memnun kalanlar vardı. Kenar şeritleri soyuluyor demediler bana, güvenip aldım deneyip göreceğiz artıkYorum sahibi nereden aldı acaba
Teşekkür ederimmm :)) Çeyiz paketi olarak almıştım o zaman da paket içeriğindeki en sade model buydu :)Çok güzel güle güle kullan. Hem modası geçmez, sade şık
Annemin şu an günlükte kullandığı bir takım var rahat 8-10 senesi vardır. Üstelik marka felan da değil, maşallah daha soyulmalar yeni başladı. Üreticiye göre değişiyor ve bence kullanıcıya göre de ömürlerinde farklılıklar yaşanır gibi. Kullanım sıklığı, deterjan, makine sıcaklığı, yıkama süresi vb etkiliyor olabilirİyi bi markaysa bence bi şey olmaz ya. Hatta çoğunda olmuyodur bence.
Hahahah en önemli detay bence gecelik, kaşık halledilir kızzHer kuşu öptük gecelik kaldı Daha yemek yiyecek kaşığım yookk. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde önce beslenme gelir.
Alınır alınır. Asıl o bir şey değil. Ha illa alayım diyorsaniz gidip görüp alın netten göründüğü gibi gelmiyormuş çoğu zamanHahahah en önemli detay bence gecelik, kaşık halledilir kızz
Bence de. Hem teknoloji gelişiyor, uzun süreli kullanılır diye düşünüyorum.Birde
Annemin şu an günlükte kullandığı bir takım var rahat 8-10 senesi vardır. Üstelik marka felan da değil, maşallah daha soyulmalar yeni başladı. Üreticiye göre değişiyor ve bence kullanıcıya göre de ömürlerinde farklılıklar yaşanır gibi. Kullanım sıklığı, deterjan, makine sıcaklığı, yıkama süresi vb etkiliyor olabilir