- 19 Ekim 2023
- 247
- 228
- 23
- 27
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ben satış temsilcisi olan yerlerde rahatça bakamıyorum bu tarz şeylereAlınır alınır.Asıl o bir şey değil. Ha illa alayım diyorsaniz gidip görüp alın netten göründüğü gibi gelmiyormuş çoğu zaman
Solingen yılların markası. O setler zaten koku yapıyormuş almayın dediler.Ben alınmayacak tavsiyesi vereyim, karaca megacut, overcut … cut olan bıçak takımları ve bernardo yemek kaşığı takımlarını önermem.
Meyve bıçağı solingen kullanışlı ve keskinliği çok iyi.
Çok güzel bence. Ucuzcularda güzel şeyler var ben de 180e masa örtüsü aldımLCW Home'a parası yetmeyip ucuzlukçudan tepsi alan bne25 TLEki Görüntüle 3419368
Güle güle kullanÇok güzel bence. Ucuzcularda güzel şeyler var ben de 180e masa örtüsü aldım
Ben de daha almadım önerilere açığımBende baharat takımı almak istiyorum alanınız var mı
Bende önerilere acıgım baharat takımı ve bakliyat saklama kavanozlarınaBen de daha almadım önerilere açığım
IÅILTISHOPPÄ°NG Gönül12 Parça 1300ml AhÅap Vakum Kapaklı Cam Kavanoz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bakliyat saklama kavanozuBende önerilere acıgım baharat takımı ve bakliyat saklama kavanozlarına
Bunun Paşabahçe olanı var vakumu süper ahşap kapak tavsiye etmiyorum. G gardropsIÅILTISHOPPÄ°NG Gönül12 Parça 1300ml AhÅap Vakum Kapaklı Cam Kavanoz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bakliyat saklama kavanozuBenim seçimim bundan yana oldu, kapakları vakumlu ve gayet de şık duruyor
Gri kapaklıyı diyorsan evde kullanıyoruz onu
Evet ahşap kapaklarda kararma ve koku oluşuyor.Gri kapaklıyı diyorsan evde kullanıyoruz onufarklı bulamazsam ondan devam edicem bende, sende mi onu almayı düsünüyorsn
Biz evde ahşap kapaklı vakumlu kavanozlardan kullanıyoruz. Kararma koku vs hiç bir şey olmadı. Kullanımına ve temizliğine dikkat edildiği sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Belki markadan markaya, kapak kalitesine göre değişebilir.Evet ahşap kapaklarda kararma ve koku oluşuyor.
Yani illaki suyla falan temas ediyor. Temizlikle alakası olmadığını düşünüyorum. Evinizdekilerin dışı vernikli olabilir. Ben beğenmiyorum.Biz evde ahşap kapaklı vakumlu kavanozlardan kullanıyoruz. Kararma koku vs hiç bir şey olmadı. Kullanımına ve temizliğine dikkat edildiği sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Belki markadan markaya, kapak kalitesine göre değişebilir.
Bu ay don almaya varmısınızEvet hanımlar, nasibin nerden geleceği belli olmayacağı gibi benim gibi bir çöpü bile olmayan bağğyanlar için çeyiz topiği iyi olacaktır diye düşündüm.Her ay çeyizimize bir parça alıyoruz. Topiğime besbekar bağyanları bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?