- 19 Ekim 2023
- 247
- 228
- 23
- 27
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ben ilk tabak takımı alırken 12 kişilik kare model aldım hevesle. Sonra dedim ki gündelik için de yuvarlak bir model alayım. Kenarları platin detaylı sade bir model aldım. Sonra o takım gözüme çok hoş geldi dedim ki bunu misafire kullanırım gündelik için başka alayım ve gittim 6 kişilik günlük sade bir model daha aldımYok ya aldım bitti. Bu yeter bana:)
Yok ya, misafirlik- gündelik diye bir şey yok benim icin . En güzelini zaten kendim kullanirim:)Ben ilk tabak takımı alırken 12 kişilik kare model aldım hevesle. Sonra dedim ki gündelik için de yuvarlak bir model alayım. Kenarları platin detaylı sade bir model aldım. Sonra o takım gözüme çok hoş geldi dedim ki bunu misafire kullanırım gündelik için başka alayım ve gittim 6 kişilik günlük sade bir model daha aldımKendimi durduramıyorumm
Güzel bir su takımı bulursan bizi de linkle bende henüz su takımı almadımYok ya, misafirlik- gündelik diye bir şey yok benim icin . En güzelini zaten kendim kullanirim:)
Evde de öyleyim, anneme misafirlik denen- cıvıl cıvıl pasta tabaklarından almıştım. Günlük olarak kullanıyoruz kahvaltıda, tatlida,her an:)
Eskiden misafir çatal kasigimiz vardı, artık onları da açtık günlüklerimiz oldu.
Zaten misafir vs de anca kırk yılda bir ailem gelir, ablam falan. O da yılda belki üç,belki beş. Sevgilimin zaten hiç kimsesi yok, gelse yatıya birkaç senede bir belki babası gelir, ya da bir tane arkadaşı/eşi falan. Onun dışında benim arkadaşlar gelir bazen ama oyle kalabalık cumbur cemaat gelecek kimsem yok.
Yani evi esyayla doldurmaya gerek yok bizim için.
O yüzden 6 kişilik yemek takimi+6 kişilik kahvaltı takımı bize yeter de artar.
Şimdi kadeh seti vs bakınıyorum, yine 6li. Kalabalık olursak biri su bardağıyla içerdert degil
Güzel bir su takımı bulursan bizi de linkle bende henüz su takımı almadım
Eki Görüntüle 3417214
Şunları çok beğendim ama gereksiz pahalı geldiği için almayacağım. Linkledim, indirime girerse belki:)
ama tek başına. Yemek takımı yanına çok uygun değil benim seçtiğim yakıma
Sen neler aldın, paylassana fotosu varsaÇok hoşlar ama benim aldığım yemek takımına çok uyum sağlamıyor
Yemek takımım bu 12 kişilik sonradan beğenip aldığımSen neler aldın, paylassana fotosu varsa
İlk aldığım kare model de bu şekildeydi misafir günlük ayrımı yaparım diyerekten. Çatal kaşık bıçak takımı da görseldeSen neler aldın, paylassana fotosu varsa
Şunların yazısız halı güzel olabilir aslında senin için. Siyah şeritli yaYemek takımım bu 12 kişilik sonradan beğenip aldığım
Çok hoşlar uygun çay tabağı ve bardaklarla kombinlenirse şık bir sunum olabilirlerBunlara düştüm.
Evet sade yazısız olursa uyar ama sade bulmak artık çok zorŞunların yazısız halı güzel olabilir aslında senin için. Siyah şeritli yaEki Görüntüle 3417223 Eki Görüntüle 3417224
Şunlara ne diyosun?Evet sade yazısız olursa uyar ama sade bulmak artık çok zorbiçimsiz değişik modeller var piyasada insan düz bile bulamıyor
Eline koluna sağlık ama kendinden desenli olmasını beğenmiyorumŞunlara ne diyosun?
Gerçi pahalı ama.
61 Parça 12 Kişilik Su Takımı
erdem kristal, bardak takımı, bardak takımları, sürahi takımı, kadeh takımı, su takımı, su takımı 12 kişilik, su takımı 61 parça, çay bardakları, meşrubat bardağı, su bardağı, çeyiz seti, erdem kristal, decostyle, paşabahçe, çay seti, bardak seti, bardakwww.erdemkristal.com
61 Parça 12 Kişilik Su Takımı
erdem kristal, bardak takımı, bardak takımları, sürahi takımı, kadeh takımı, su takımı, su takımı 12 kişilik, su takımı 61 parça, çay bardakları, meşrubat bardağı, su bardağı, çeyiz seti, erdem kristal, decostyle, paşabahçe, çay seti, bardak seti, bardakwww.erdemkristal.com
Varsa bende önerilere açığımAyy kızlar hazır çeyizlik ürünleri linkleyip fikir paylaşırken birde gecelik tarzı şeylerde mi yorumlaşsakne zamandır arıyorum ama ilk gece giyilmesi için uygun bir gecelik bulamadım nedense, sizin bulduklarınız varsa link vs atar mısınıızzz
Gecelik işi şans işi bence.Ayy kızlar hazır çeyizlik ürünleri linkleyip fikir paylaşırken birde gecelik tarzı şeylerde mi yorumlaşsakne zamandır arıyorum ama ilk gece giyilmesi için uygun bir gecelik bulamadım nedense, sizin bulduklarınız varsa link vs atar mısınıızzz
Nasıl bulamadınız yahu Penti, Suwen, Miorre vs. zibilyon tane marka ve model var.Ayy kızlar hazır çeyizlik ürünleri linkleyip fikir paylaşırken birde gecelik tarzı şeylerde mi yorumlaşsakne zamandır arıyorum ama ilk gece giyilmesi için uygun bir gecelik bulamadım nedense, sizin bulduklarınız varsa link vs atar mısınıızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?