- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama gününü değerlendirdik geçen haftaydı geçti ama benim bir hafta oldu hatta belki çatlamıştır ya da ne bilim biişi bişi yada kendimi .ok dinliyorum bilemedimki zamanda geçmiyor hiçBenim de öyle mesela şu anda yumurtlama günü değerlendirdiğim için ağrın olabilir demişti gerçekten sanki yumurtluyormuşum gibi bir ağrı var
Belli olmaz ilk deneme de tuttmuşta olabilir bakalm merak ettim. Hemen hemen bende o saydıklarını hissediyorm ara ara bide benim kilom oldugu için karnımın altı şiş mi blmiyorım anlamıyorum göbeğim var zaten o yuzden anlamıyormkız yok benim adetim 31 aralık bakalım o gün hastalanmazsam test yapçam bende sabırsızım çok belirti var ama ben kendimi çok dinliyorum olabilir oyüzden akıntım var kasık agrısı bel agrısı karnımın altı çok şiş bide hep bi yorgunluk uyku isteiği hemen sızıyorum koltukta bide mesela vucudun kalkmak ister kalkmaya çalışırsında biri senin üstüne oturmuş gibi bişi bi ağırlık bide bacaklarım agrıyor çok aşırı üşüyorum aman belkide ben psikolojiktir zaten bizim ilk denememiz yeni evlendim ben mayısta
hastalıgın ne zaman seninBugün testim bu
işte bakalım kız yılbasına üç kişi gireriz belki hepimiz hadi inşallahBelli olmaz ilk deneme de tuttmuşta olabilir bakalm merak ettim. Hemen hemen bende o saydıklarını hissediyorm ara ara bide benim kilom oldugu için karnımın altı şiş mi blmiyorım anlamıyorum göbeğim var zaten o yuzden anlamıyorm
Okyanus sen ne zamandır deniyosunO yüzden degıskendir iste normal de de oynuyo zaten hep aynı zaman olmaz yumurtlaman
Gorcen az kaldı sabır
İnsAllah canım insAllahişte bakalım kız yılbasına üç kişi gireriz belki hepimiz hadi inşallah
10 ocakhastalıgın ne zaman senin
Ayyy güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalimPzar sabah bi bakarım ilk idrarla o kalkmadan yapabilirsem bide pazartesi yaparım salı da adet günüm zaten yksa olurum
Senin olmuş artık tamamdır bende sana yetisicem bekle beni daha kızarma falan yok sonra regl gününü beraber bekleriz aynı günüzBugün testim bu
Ayy gelmez inşallah bebişimiz olurSenin olmuş artık tamamdır bende sana yetisicem bekle beni daha kızarma falan yok sonra regl gününü beraber bekleriz aynı günüz
varmış daha seninkine bakalım inşallah olmuştur :)10 ocak
İnşallahvarmış daha seninkine bakalım inşallah olmuştur :)
ne zamandır deniyorsunuzİnşallah
Bu ikinci ayım aslında bayadır istiyorduk ama aşı olmak zorunda olduğumuz için 3 ay ara verdikne zamandır deniyorsunuz
Cok gevmiş okuyu buyuk yumurta gormez hepsi kucuk derse coktan çatlamıştır ama bugun oldu yarın gıttın gorebilir diye biliyorum benim 13 gün oldu 15 gün gittim gormedi ama progesteron yükselmeye baslamıstı catladıgını hormon baktırmak lazımBugun oyle agri yok mesela. 29unda vajibal ultr var. Yani tahmini yumurtlama oyleymis. Bakacaklar varmi yumurtlama diye.bugun yumurtladiysam 29unda yinede gorunurmu ultrasynda.
Benim de oldu canım buraya da atmıstım beyaz topak topak mayasur gıbı sımdı de kaygan işiyorum sanıyorumBen bir şey soracağım benim bugün bir akıntım var beyaz ama böyle uzamıyor elde böyle kaygan bir akıntı ama ne top top ne de uzuyor bir de benim yumurtlama günümde bile uzayan akıntım olmadı
Cıkmaz canım merak etme ben bakıyorum ara ara anca pazar pazartesi günü cıkar erken daha 10 gün olmadıOKYANUS302 canım test yapsak cikarmi ki benim ağrım var zaten adet agrilarim var midemde bulanio sen nssilsin
3 aydır ekim Kasım Aralık canımOkyanus sen ne zamandır deniyosun
ne zaman evlendiniz valla ben biliyorm usun hiç bilmiyorum mayısta evlendik bi kaç gün önce büyük kavga ettik korktum hatta tuttuysa bişi olmuşmudur diye öyle kasıklarıma agrı girdi çok sürekli aglıyorum durup dururken gereksiz bişeye misal koltuk kırıldı mekanızması ona agladım düşünebiliyorm usun dün akşamBu ikinci ayım aslında bayadır istiyorduk ama aşı olmak zorunda olduğumuz için 3 ay ara verdik
Neden olur acabaCok gevmiş okuyu buyuk yumurta gormez hepsi kucuk derse coktan çatlamıştır ama bugun oldu yarın gıttın gorebilir diye biliyorum benim 13 gün oldu 15 gün gittim gormedi ama progesteron yükselmeye baslamıstı catladıgını hormon baktırmak lazım
Benim de oldu canım buraya da atmıstım beyaz topak topak mayasur gıbı sımdı de kaygan işiyorum sanıyorum
Cıkmaz canım merak etme ben bakıyorum ara ara anca pazar pazartesi günü cıkar erken daha 10 gün olmadı
3 aydır ekim Kasım Aralık canım
Biz geçen ağustosta evlenmiştik yani 1:30 yıl oldu önümüzdeki Ağustos’ta 2 yıl olacakne zaman evlendiniz valla ben biliyorm usun hiç bilmiyorum mayısta evlendik bi kaç gün önce büyük kavga ettik korktum hatta tuttuysa bişi olmuşmudur diye öyle kasıklarıma agrı girdi çok sürekli aglıyorum durup dururken gereksiz bişeye misal koltuk kırıldı mekanızması ona agladım düşünebiliyorm usun dün akşam
oo olmuş sizin bayagı biz erken başladık herhaldeBiz geçen ağustosta evlenmiştik yani 1:30 yıl oldu önümüzdeki Ağustos’ta 2 yıl olacak