- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.761
Aynen yapsam mı dur yapım modu oluyo o cok kızıyo bekle diye ondan korkuma dururumYalnız kalınca hep biseyler uapma isteği geliyor zaten
15 16 17 bekliyorum senin 30 günde bir oluyorum demistin erken basladın biraz amanolsun yaklastı artık14.gunden Selam kızlar koyulmaya niyeti yok bu testin ya ne nazlı cikti aynı ben
Yarından sonra kızarcak mi dersin önümüzdeki hafta pik görürüm o zaman bide yumurtlama olmuyormuş bu ayAynen yapsam mı dur yapım modu oluyo o cok kızıyo bekle diye ondan korkuma dururum
15 16 17 bekliyorum senin 30 günde bir oluyorum demistin erken basladın biraz amanolsun yaklastı artık
DEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa daişin değişiği karnımın alt tarafı çok şiş içeri bile çekemiyorum seninde öylemi
Kotuyu cagırma neden olmasın düzenli adet oluyorsan mutlaka gorursunYarından sonra kızarcak mi dersin önümüzdeki hafta pik görürüm o zaman bide yumurtlama olmuyormuş bu ay
Ee ne zaman yapcan testi canimAynen yapsam mı dur yapım modu oluyo o cok kızıyo bekle diye ondan korkuma dururum
BeNce baslar koyulmaya o zaten birden kızarıveriyo damlatıyosun ya 2 sn cıkacagı yer aynı kontrol cizgısı gıbi cıkıverıyoYarından sonra kızarcak mi dersin önümüzdeki hafta pik görürüm o zaman bide yumurtlama olmuyormuş bu ay
Canim benim Bata 18 gun var.dun sag kasik agrim oldu.ovulasyonda kullanmiyorum.degerlendirmedik te. Yumurtlama mi acaba.catlamada mi agri oluyor yumurtlamadami.Kasık ağrısı cekıyorum bildiğin hayırlısı olsun ama cok feci agruyo adet sancısı gibi günaydın canım
Oluyorum canim onda sıkıntı yok iki ay 25 lerde oldum döngü olarak geçen ay tam 30 da geldi reglimKotuyu cagırma neden olmasın düzenli adet oluyorsan mutlaka gorursun
Ben hc göremedim onu çok merak ediyorumBeNce baslar koyulmaya o zaten birden kızarıveriyo damlatıyosun ya 2 sn cıkacagı yer aynı kontrol cizgısı gıbi cıkıverıyo
Olur canım hissedersin ben sıcak su torbası yatmıstım bide incir suyu içiyordum guzel gelıssın diyeCanim benim Bata 18 gun var.dun sag kasik agrim oldu.ovulasyonda kullanmiyorum.degerlendirmedik te. Yumurtlama mi acaba.catlamada mi agri oluyor yumurtlamadami.
Pzar sabah bi bakarım ilk idrarla o kalkmadan yapabilirsem bide pazartesi yaparım salı da adet günüm zaten yksa olurumEe ne zaman yapcan testi canim
O yüzden degıskendir iste normal de de oynuyo zaten hep aynı zaman olmaz yumurtlamanOluyorum canim onda sıkıntı yok iki ay 25 lerde oldum döngü olarak geçen ay tam 30 da geldi reglim
Gorcen az kaldı sabırBen hc göremedim onu çok merak ediyorum
Bugun oyle agri yok mesela. 29unda vajibal ultr var. Yani tahmini yumurtlama oyleymis. Bakacaklar varmi yumurtlama diye.bugun yumurtladiysam 29unda yinede gorunurmu ultrasynda.Olur canım hissedersin ben sıcak su torbası yatmıstım bide incir suyu içiyordum guzel gelıssın diye
kız yok benim adetim 31 aralık bakalım o gün hastalanmazsam test yapçam bende sabırsızım çok belirti var ama ben kendimi çok dinliyorum olabilir oyüzden akıntım var kasık agrısı bel agrısı karnımın altı çok şiş bide hep bi yorgunluk uyku isteiği hemen sızıyorum koltukta bide mesela vucudun kalkmak ister kalkmaya çalışırsında biri senin üstüne oturmuş gibi bişiHamile misin noldu seninü
aynı canım benimde öyle kasık batması mı desem agrı mı desem ama çok şiş sabah yyedim daha karnımın altı şiş acıkmadım değişik bişiDEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa da
Ben bir ve gebenin günlüğüne atmıştım testlerime oda bana çatlama olmuş bu aralar yumurtlama ağrısı sancı lekelenme kanama görebilirsin yumurtlamayı değerlendirdiğin için göreceksin bunu dediDEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa da
kelimenin tam anlamı benım sancım var sürekli sancı giriyor bıçak gibi agrıyorBen bir ve gebenin günlüğüne atmıştım testlerime oda bana çatlama olmuş bu aralar yumurtlama ağrısı sancı lekelenme kanama görebilirsin yumurtlamayı değerlendirdiğin için göreceksin bunu dedi
Ben bir şey soracağım benim bugün bir akıntım var beyaz ama böyle uzamıyor elde böyle kaygan bir akıntı ama ne top top ne de uzuyor bir de benim yumurtlama günümde bile uzayan akıntım olmadıO yüzden degıskendir iste normal de de oynuyo zaten hep aynı zaman olmaz yumurtlaman
Gorcen az kaldı sabır
Benim de öyle mesela şu anda yumurtlama günü değerlendirdiğim için ağrın olabilir demişti gerçekten sanki yumurtluyormuşum gibi bir ağrı varkelimenin tam anlamı benım sancım var sürekli sancı giriyor bıçak gibi agrıyor